Rubint Réka és anyósa között évek óta dúlt a háború, ám úgy tűnik, a két hölgy végül közös nevezőre jutott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elásta a csatabárdot anyósával Rubint Réka
2015. augusztus 27. 11:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. augusztus 27. 12:42
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
és ezt minek ide kitenni?
2015. augusztus 27. 14:06
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Engem ez a hír nem érdekel!
2015. augusztus 27. 16:13
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Bár Rékát bántotta a dolog, mégsem szólt egy szót sem, hiszen tudta, hogy szerelme édesanyjának viselkedése mögött egészségügyi problémái állhatnak.
Miafranc? Szóval ha én cukros vagyok, az már azt jelenti, hogy beleköthetek az élő fába is, mert nem is lesz következménye? Nem szívem csücske a család, de Réka bolond volt, hogy nem állt ki magáért. Azért azt, hogy ok nélkül kritizáljon és kötekedjen, még a betegektől sem szabadna eltűrni... máskülönben tényleg totálisan semmibe veszik az embert.
2015. október 27. 13:50
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Én az anyóst ástam volna el azok után amiket művelt.Mindenféle kurvának tartotta aki csak a fia pénzére hajt még Norbi is elismerte ,hogy az anyukája utálja Rékát pedig akkor már megvoltak a gyerekek. Anyóspajtás még Réka kocsiját összekarcolta kulcsával egy ilyen rohamába amit a cukorbetegség okozott neki. Hát tudott mit én nem bocsátanék meg, ha egy nő nem képes felfogni ,hogy a fia felnőtt és családot alapított az orvosi segítségre szorul konkrétan dilidokira meg kényszerzubbonyra. Réka meg ne alázkodjon meg évekig tűrte anyós viselkedését egy bocsival nem lehet elintézni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: