Megjelent az Éjjel-nappal Budapest sztárjának első kisfilmje
2015. augusztus 28. 19:54
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Nem hallgattam végig,na nem lustaság vagy nem törődömség miatt,nem TUDTAM végighallgatni,ez annyira borzalmas,hogy ölni lehet vele. Azt a pénzt,amit erre fordítottak inkább segíthttek volna a nélkülőzőkön vagy vett volna egy csivavát mert az is jobb helyre került volna,mint ezzel a felállással... Az összes 2 perces senkik közül ennek a "nőnek" sikerült a leghallgathatatlanabbra a dala!!!
2015. augusztus 28. 20:53
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
Miért van az , hogy manapság mindenféle tehetségtelen emberekből sztárt csinálnak? Nincs hangja csak fel van javitva kiváncsi vagyok ha élőben elkezdené énekelni milyen lenne szerintem igen csak meglepődnénk, ezzel ellentétben azok az előadók akik tényleg tehetségesek sokkal inkább elvannak hanyagolva ide nem elég a tehetség szinte nem is kell a lényeg a bortány magamutogatás stb.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. augusztus 28. 23:14
Tipikus pop zene.
De hallottam már ettől rosszabbat is.
2015. szeptember 17. 22:21
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
A szöveg olyan ne, a klip viszont tetszik. Nekem amúgy a sorozatból ő a kedvencem és volt szerencsém találkozni is vele élőben nagyon kedves és aranyos.
BécY beszólása pedig mindent visz.
BécY beszólása pedig mindent visz.
2015. december 05. 15:11
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
kár hogy lemásolták:/ a Berlin Tag Nach Bow klipjét biztos rengetteg munka volt vele xd
https://www.youtube.com/watch?v=iXUPO1cXDYA
https://www.youtube.com/watch?v=iXUPO1cXDYA
2015. december 18. 09:29
1. Zsanika 20 : Teljesen igazad van, azért volt nekem is ismerős maga a klipp.
2. Szóhoz sem jutok, természetesen negatív értelemben. Az egész ÉNB egy nagy undormány (és most jön, akkor minek nézed szöveg). Nem, már nem nézem, nagyon régen, de nem ez a lényeg. A kérdés az, hogy itt mindenki sztár lesz, ebben a semmirekellő műsorban?? De komolyan kérdezem. Aki már ide/oda bejelentkezik, az már nagy, gyönyörűséges modell lesz, és egyből meg énekes sztár??
Atyaúristen. Hát Alexán, legfőképpen, lehet hallani, hogy olyan nyálas hangja van, a macskának nincs ilyen hangja. Mennyit dolgozhattak vele, hogy normális hangot kitudjon ejteni a száján?!
Mai divat, hogy aki nem tehetséges és szép, abból tehetséges embert csinálnak és szépet.
Szánalmas az egész műsor, úgy, ahogy van.
U.I.: Nem vagyok féltékeny, ha valaki ezt mondaná, csak reálisan látom a helyzetet.
2. Szóhoz sem jutok, természetesen negatív értelemben. Az egész ÉNB egy nagy undormány (és most jön, akkor minek nézed szöveg). Nem, már nem nézem, nagyon régen, de nem ez a lényeg. A kérdés az, hogy itt mindenki sztár lesz, ebben a semmirekellő műsorban?? De komolyan kérdezem. Aki már ide/oda bejelentkezik, az már nagy, gyönyörűséges modell lesz, és egyből meg énekes sztár??
Atyaúristen. Hát Alexán, legfőképpen, lehet hallani, hogy olyan nyálas hangja van, a macskának nincs ilyen hangja. Mennyit dolgozhattak vele, hogy normális hangot kitudjon ejteni a száján?!
Mai divat, hogy aki nem tehetséges és szép, abból tehetséges embert csinálnak és szépet.
Szánalmas az egész műsor, úgy, ahogy van.
U.I.: Nem vagyok féltékeny, ha valaki ezt mondaná, csak reálisan látom a helyzetet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.