Starity

Anette Olzon búcsút mond az éneklésnek

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 27. 09:49 #1
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
2014-ben megjelent stúdióalbuma, a Shine valószínűleg az első és utolsó szólólemeze lesz az egykori Nightwish-énekesnőnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015. augusztus 27. 10:06 #2
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Ha ő így jobbnak látja, tegye! Biztosan boldog lesz!
2015. augusztus 27. 10:21 #3
- törölt felhasználó -    
Mennyi keserűség, mennyi csalódás, mennyi kudarc és persze Tuomas volt, aki megadta a kegyelemdöfést (2012 szikra elvesztése). Sosem voltam igazán oda érte, így ezekről a dolgairól csak most hallok először (T.-t leszámítva). Mindazonáltal ha a zenére nem mint gyógyír vagy közlőeszközként tekint melyen keresztül kinyilváníthatja érzéseit gondolatait és ezáltal megújul, feltöltődik, - az ő esetében belső békére, megnyugvásra lel, akkor jobb is ha továbblép és új hivatást választ. Ott vannak a gyermekei, fókuszáljon rájuk és ne a múlton őrlődjön mert akkor jövője se lesz.
2015. augusztus 27. 11:52 #4
- törölt felhasználó -    
Ha ezt szeretné, biztos oka van rá. Ráfér a pihenés és a nyugalom!
2015. augusztus 27. 15:19 #5
- törölt felhasználó -    
ha ő így akarja..
2015. augusztus 27. 16:19 #6
- törölt felhasználó -    
Sajnálom, hogy így lett. Szerintem nagyon jó hangja van.smileeee.gif
2015. augusztus 27. 16:25 #7
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Ne már, én igazán megkedveltem Nettiet... sad.gif Bár valószínűleg jobban teszi, ha tényleg abbahagyja, mert ha elveszett belőle a tűz, akkor nem érdemes tovább folytatnia. Csak a saját munkája áldozatává válna...
2015. augusztus 27. 17:43 #8
draculina
draculina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 123
Csatolások: 0
Azonosító: 171800
Idézet
Mennyi keserűség, mennyi csalódás, mennyi kudarc és persze Tuomas volt, aki megadta a kegyelemdöfést (2012 szikra elvesztése). Sosem voltam igazán oda érte, így ezekről a dolgairól csak most hallok először (T.-t leszámítva).

Idézet
Mindazonáltal ha a zenére nem mint gyógyír vagy közlőeszközként tekint melyen keresztül kinyilváníthatja érzéseit gondolatait és ezáltal megújul, feltöltődik, - az ő esetében belső békére, megnyugvásra lel, akkor jobb is ha továbblép és új hivatást választ.

1. Tuomas nem kegyelemdöfést adott neki, egyszerűen megunta, hogy állandóan egy olyan taghoz igazodjon, akinek semmi nem elég jó. Hiába kapott saját turnébuszt, hogy a sleppjét is hurcibálhassa magával, neki az sem volt elég. Válogatott a helyszínek közt (ide nem megy, meg oda se). Egy profi zenész-énekes nem azt nézi, hol élnek s*ggfejek (mert sajnos nagy az isten állatkertje, és minden országban vannak s*ggfej emberek), hanem azt, hogy adott országban az érte rajongó normális emberek megkaphassák az esélyt egy esetleges személyes találkozóra, élő koncertélményre.

2. A kommented második felével tökéletesen egyet értek. Mit kezdhet egy profi zenész egy olyan énekesnővel, aki az éneklést csak egy "munkának" tartja? Egy igazi, ízig-vérig énekesnő ilyet ki nem ejt a száján, hogy ez neki csak egy munka. Ez elhivatottság. Életforma. És aki nem szívvel-lélekkel csinálja, hanem csak a pénzért, annak jobb is, ha nem erőlködik.
Érdekes módon Sharon Den Adel képes 3 gyermekes édesanya létére összehozni az anyaságát a hivatásával. De rajta látszik is, hogy nem csak a pénz miatt csinálja, hanem élvezi is amit csinál. Szinte ragyog a színpadon, akár egy istennő! Vele ellentétben Anette a ruhácskáiban inkább nézett ki egy szürke kisegérnek, olcsó prostinak, vagy épp egy falusi libapásztorlánynak, mint metálistennőnek.

Sajnálom őt, hiszen gyönyörű hangja van, én vele szerettem meg a Nightwisht. De ha nincs meg benne ehhez az életformához a kellő tűz, jobb is, ha nem erőlteti.
2015. augusztus 27. 20:09 #9
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Azért sajnálom, hogy abbahagyja az éneklést, de ha így akarja.
2015. augusztus 27. 20:25 #10
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Sajnálom, hogy így döntött, de az ő élete, ha ő így boldogabb, nincs mit tenni :/
2015. augusztus 28. 09:06 #11
- törölt felhasználó -    
@draculina: írtam, hogy nem voltam/vagyok tisztába a viselt dolgaival, mert amíg a nw-ben volt az együttesre sem úgy tekintettem ahogy annak előtte. szimplán hallgattam a számaikat, de igazán egyik se fogott meg. hiányos zenei kvalitásai miatt anettet sosem tartottam megfelelő személynek az együttesben, egyetlen egyszer sem volt katarzisérzésem amíg az általa énekelt dalokat hallgattam ebből kifolyólag nem is tudtam rajongani érte/értük.

tuomasról már korábban is sok mindent összehordott, így a 2012-es szikra kiégése elégé egyértelmű, hogy neki szól. az egy dolog hogy szerinted nem erről van szó (t. iránti elfogultság, rajongás, stb...), de ha anette szemszögéből nézzük a dolgokat akkor igenis erről.

kétféle verzió áll fenn az egyik, hogy tényleg sok mindenen ment keresztül életében és a kirúgáson már nem tudta túltenni magát, folyamatosan emészti és ennek fényében a zenére se tud már úgy tekinteni ahogy kellene, a másik, hogy próbálkozott, de rá kellett jönnie, hogy egymaga édes kevés a megváltáshoz és most kitalálta ezt a sok dolgot, hogy mégse legyen ok nélküli a visszavonulása és még bosszúból egyet belerúg tuomasba.

mindazonáltal felnőtt ember akármi is történt a múltban túl kell magát tennie rajta, tarja sem tapsikolt mikor "útjára engedték" mégsem éveken keresztül csak a sirámairól lehetett hallani. interjúkban ha kérdezték elmondta hogyan érzi magát, hogyan élte meg a dolgokat és új fejezetet nyitott az életében. ha anette erre nem képes és állandóan a bűnbako(ka)t keresi mégha valós sérelem is érte soha nem fog tudni normális életet élni. nem egészséges a múlton rágódni, közben elvész a jelen és nem lesz jövő.

amiket korábban írtam azokat fenntartom. ha számára ekkora fájdalmat okoz a zene és állandóan feltépi azokat a sebeket melyeket megnevezett akkor egy életre szakítania kell vele és új hivatást választania, amiben sikerül megtalálnia a belső nyugalmat.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. augusztus 28. 10:52 #12
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Csatolások: 0
Azonosító: 181973
hát még eggyel több hely a tehetségtelen sztárocskáknak... kár hogy a tehetségek tűnnek el, mert csak a semmitmondó embereknek van elég erejük és pofájuk ahhoz hogy ne darálják be teljesen őket. :'( Tisztelet a kivételnek, hál' isten akad még.
2015. szeptember 14. 19:30 #13
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
ohh ezt a cikket én miért nem láttam? unsure.gif
nevermind, én igazán sajnálom, hogy végül is nem folytatja azt, amit szeretett volna, de remélem, hogy békére, boldogságra meg ilyesmikre lel a családja körében
nyilván, ha három év alatt úgy találta, hogy ez neki sok, akkor ez a legjobb, amit tehet, semmi baj nincs egyébként a külsejével és az a fontos, hogy boldog legyen
nem tudom és nem is akarom tudni, hogy mi folyik a Nightwish énekesnő-harca mögött, azért remélem Floorral sikerül végre zöldágra vergődni és megállapodni nála smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok