A kétgyermekes Melissa idén ünnepli 60. születésnapját, hét kisgyereknek a nagymamája, mégis letagadhatna a korából akár három évtizedet is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elképesztő! 30 évesnek néz ki a 60 éves blogger!
2015. augusztus 26. 11:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. augusztus 26. 11:52
Wow, ez a nő nem semmi!! Én speciel 35-nek néztem, de inkább 30-nak. A 60-at sohasem gondoltam volna..
2015. augusztus 26. 11:54
WOW... nem semmi.. 30-nak néz ki, de nem is hinném el, hogy 60-van...
2015. augusztus 26. 12:00
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Kövezettek meg de én 45-50 évesnek nézem. De ha a valós kora valóban 60 akkor nagyon megdöbbentő,hogy ennyire nem tette tönkre az idő vasfoga.
2015. augusztus 26. 12:12
A karján meg a nyakán látszik, hogy azért nem 30 éves, de tény, hogy nagyon jól tartja magát.
2015. augusztus 26. 12:13
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Ahhoz képest, hogy 60 éves nagyon jól tartja magát.
2015. augusztus 26. 12:14
|
|
Lilly066visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 204896 offline
|
A kezén azért meglátszik az öregedés...
Viccet félretéve, elképesztõ... Mit gondolhatnak az unokái? Pl. Gyerek1: Mama eljössz holnap?
Melissa: Nem tudok kicsim, megyek hajat festetni, meg a körmömmel is kellene valamit kezdenem.
Nekem, ha a mamám fodrászhoz járna orvos helyett én nem tudom mit csinálnék...Szokatlan. Egyébként azt sem hiszem el, hogy soha nem volt botox kezelésen...A természet csodája az öregedés, ezt nem lehet megakadályozni! Legalábbis szerintem. Én is egészségesen élek, nem is sminkelem magam, mégsem látszok fiatalabbnak a koromnál. A lényeg, hogy legalább foglalkozik magával.. Kíváncsi vagyok, hogy nevelt fel két gyereket és hogy mennyit foglalkozott velük, ha volt ideje magára és nem idegeskedett semmi miatt... Mert ugye az egészséges élet egyenlõ a stresszmentes élettel is
Végülis az õ dolga.
Melissa: Nem tudok kicsim, megyek hajat festetni, meg a körmömmel is kellene valamit kezdenem.
2015. augusztus 26. 12:21
amikor meglátjuk őt a videó elején, akkor 50-nek néz ki, a végére meg csak 40-nek
viccet félretéve, azért jól tartja magát 60 éves létére
2015. augusztus 26. 12:23
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
már unalmasak az ilyen cikkek...
2015. augusztus 26. 12:33
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Én kb 40 évesnek mondanám.
2015. augusztus 26. 12:38
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát minden elismerésem az arcán nem látszik ,de azért lentebb már meglátni az öregedés folyamatát.
Amúgy meg ja, az anyám is mindig azt szajkózza, hogy azért fiatalos az arca, mert hidratáló krémekkel kenni. 58 éves anyukám és tényleg, az arcán legfeljebb a szeme alatt láthatóak folyatonosan táskák, máshol nincs sehol, mindig elszórakoztatom azzal ,hogy úgy néz ki, mintha csak 30-as éveibe lenne.
Ráadásul neki sincs ősz hajszála, mint ahogy a videón levő hölgynek sem lehet látni a lenőtt fejrészen.
Szóval, aki azt hiszi el ,hogy botox vagy egyéb plasztikai műtéttel lehet csak ilyet összehozni annak elárulom, hogy nem így van. Össze lehet hasonlítani a hölgyet is egy plasztikázott 60 évessel. Egyből lehet látni a különbséget.
Amúgy meg ja, az anyám is mindig azt szajkózza, hogy azért fiatalos az arca, mert hidratáló krémekkel kenni. 58 éves anyukám és tényleg, az arcán legfeljebb a szeme alatt láthatóak folyatonosan táskák, máshol nincs sehol, mindig elszórakoztatom azzal ,hogy úgy néz ki, mintha csak 30-as éveibe lenne.
Szóval, aki azt hiszi el ,hogy botox vagy egyéb plasztikai műtéttel lehet csak ilyet összehozni annak elárulom, hogy nem így van. Össze lehet hasonlítani a hölgyet is egy plasztikázott 60 évessel. Egyből lehet látni a különbséget.
2015. augusztus 26. 12:39
Igenis bámulatosan tartja magát. Szép & szimpatikus nő. Én örülnék, ha 60 évesen így nézhetnék ki. Ha van is rajta egy kis beavatkozás, azt nem vitték túlzásba. A bőre is feszes. Egyedül a karjain látszik, hogy már nem 20-30 éves.
2015. augusztus 26. 12:51
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Ez nem semmi! Egyébként tényleg gyönyörű
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: