Katalin hercegné húgát, a 31 éves Pippa Middleton St. Barts-i nyaralása alatt kapták lencsevégre a szemfüles lesifotósok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dögös! Így fest Katalin hercegné húga bikiniben!
2015. augusztus 26. 10:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. augusztus 26. 10:54
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
A korához képest lehet csinos, de dögös semmiképp sem
2015. augusztus 26. 11:15
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Hát azért a futás és a pilatesz mellett nem ilyen testtel kéne büszkélkednie, mert ha szúrós szeműek vagyunk és megnézzük közelebbről bőségesen találunk kivetni valót. Persze nem vitás, hogy korához képest jól tartja magát, de szerintem is inkább a csinos szó lenne rá a megfelelő.
2015. augusztus 26. 11:20
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Nekem Pippa nem igazán szimpatikus, szerintem Kate sokkal gyönyörűbb!
2015. augusztus 26. 11:34
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Szerintem nem az....
2015. augusztus 26. 11:39
|
|
FCBMessi10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 240075 offline
|
Mitől is "dögös"??Attól,hogy vékony?Nem értem szerintem átlagos...sőt nem nagy eresztés!
2015. augusztus 26. 13:29
Egyáltalán nem az,nálom a "dögös" meg szép alak nem itt kezdődik.
2015. augusztus 26. 14:35
nem értem, mért kell minden egyes videóról és képről cikket írni
amúgy nem mondanám azt, hogy dögös
2015. augusztus 26. 14:44
Őőőőőő olvasva ezeket a commenteket el vagytok egy kicsit tévedve. Nem tudon, hogy ennyi idősen, ennyi év elteltével és munka után ti úgy néznétek- e ki, mint most. El kell, hogy mondjam nem az a szép és jó amit a média kitalál és a tvben láttok. Nem gondoljátok komolyan, hogy egy nő csak úgy csinos, ha deszka? A férfiak egy ideig eljátszanak a csontokkal utána megunják és eldobják őket. Amúgy meg, ha az ember elmúlik 25 éves, akaratlanul is megjelenek a nem kívánt zsír mirigyek a hason,fenéken, lábon. 15-20 éves korig olyan alakotok van amit Isten adott. De ahogy telik mulik az idő az ember nem minden percét a telefonján, a tvén vagy a tükör előtt tölti. Nem azzal van elfoglalva mindenki hogyan néz ki.
Szerintem Pippa nagyon csinos és dögös.
Szerintem Pippa nagyon csinos és dögös.
2015. augusztus 26. 15:07
Bár nem az a modellalkat és nem olyan szép, de igen is az. Szép a képeken, jól áll rajta ez a bikini! Szerintem nagyon szép és a képeken is jól néz ki!
2015. augusztus 26. 15:11
Szerintem nagyon jól néz ki és látszik rajta, hogy sportol. Ne felejtsük el, hogy ezek lesifotók, azaz nincsenek retusálva.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: