Egykori tisztasággyűrűjéről mesélt Selena Gomez
2015. augusztus 26. 20:30
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Szerintem ez a gyűrű amúgy is baromság
2015. augusztus 26. 20:34
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Igaza van. Bár a gyűrű valóban egy szép gondolatot hivatott jelképezni, manapság szerintem egyre kevesebb ember tesz így.
2015. augusztus 26. 21:14
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
haha, szerintem azt a gyűrűt csak a Disneynél aláírt szerződés miatt kellett hordaniuk! Azt pedig, hogy sok kritika érte azért, mert levette az ujjáról a gyűrűt én is orbitális butaságnak tartom, hisz gondoljunk csak bele... 2015-ben ( akár már korábban is ) valakit kritizálni azért, mert nem várt a szexel a házasságig? Lőjetek főbe, de ez az év vicce! Amikor minden: a filmek, a zenék, a videó klipek, a plakátok, újságok... túl szexualizáltak? amikor a sztárok többsége 'szinte' ezzel adja el magát? azt hiszem jobb lenne tovább lépni... mint ahogy ők is tették.
2015. augusztus 27. 09:36
Először is : gyurmiiii egyet kell veled értenem.
Másodszor:Szerintem nincs olyan ember aki házasság előtt nem szexelt volna.
Az emberek nem birnák ki.Gondoljunk csak bele emberek:pl egy nő 56 évesen házasodik össze akkor neki már gyereke se lehet.
Az emberek nem birják ki a házasságig.
Az emberek nem birnák ki.Gondoljunk csak bele emberek:pl egy nő 56 évesen házasodik össze akkor neki már gyereke se lehet.
2015. augusztus 27. 10:12
Szerintem ezért senkinek sincs joga elítélni a mai világban.
2015. augusztus 27. 11:00
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Szerintem várni ezzel a házasságig kifejezetten hülyeség. De hát ahány ember, annyi döntés.
2015. augusztus 27. 13:01
Idézet (tyson-ka @ 2015.08.27. 09:36)
Először is : gyurmiiii egyet kell veled értenem.
Jaj most mekkora hülyeséget írtál.
2015. augusztus 27. 20:32
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Igenis vannak olyanok akik a házasságig nem szeretkeznek, de szerintem mindeninek a maga dolga hogy él és mit csinál. Nem hinném hogy Selena vagy bárki hibás lenne ezért..
Teles mértékben igazat adok neki.
Teles mértékben igazat adok neki.
2015. augusztus 28. 13:05
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ja elég népszerű volt az a gyűrű dolog náluk...szerintem kissé hamis képet mutatnak ezzel a gyűrűvel,mert mindenkinek a saját dolga ez és nem kell hozzá a gyűrű...
2015. augusztus 28. 22:59
Teljesen igaza van! Amúgy is hülyeségnek tartom ezt az egészet.
2015. augusztus 30. 17:08
|
|
xxxCuteGirlxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 102 Csatolások: 8 Azonosító: 246320 offline
|
Hülyeség, hogy "ha valaki tényleg szerelmes, akkor nem tudja megtenni". Ó, dehogynem. Ha tényleg szerelmes, akkor érdemesnek tartja megvárni. Ha valakinek egészséges szerelmi élete van, akkor az nem a szexualitás köré épül...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: