Igen, oda is van írva, hogy kb 13 volt ő is, meg a többiek is, amikor ezt megfogadták, namármost mindenki , aki kritizálja őket ezért, az gondolja végig, hogy hány akkori kijelentését veszi még mindig komolyan.
A tisztasággyűrű meg amúgy is hülyeség.
(Amúgy ehhez még a rajongójuknak sem kell lenni, én sem vagyok, csak egy kicsit gondolkodni szvsz...)
Egykori tisztasággyűrűjéről mesélt Selena Gomez
2015. augusztus 25. 18:05
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
2015. augusztus 25. 18:21
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
"13 éves voltam amikor megkaptam" Aha, szóval ez az egész egy menedzsment által felállított álszent kép. Ez az egész tisztasággyűrű amúgy meg fölösleges és nevetséges.
2015. augusztus 25. 18:30
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Phuu de szeretem!! És igaza van, de én nem tudtam, hogy lefeküdt Justinnal és nem is gondoltam,,, egyébként ez az ékszer nagyon nagy hülyeség, az hordja, aki azt akarja, hogy tudja mindenki vagy inkább higgye el, hogy szűz...
2015. augusztus 25. 18:34
És mikor a lányok levették a gyűrűt r*banc lett mindegyikből.
Justin miatt vette le a gyűrűt mi? Aha.. Inkáb a Justin előtt lévő több száz pasi miatt.
Justin miatt vette le a gyűrűt mi? Aha.. Inkáb a Justin előtt lévő több száz pasi miatt.
2015. augusztus 25. 18:46
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Szerintem igaza van.
2015. augusztus 25. 18:52
Nagyon jó lett!!!
Teljes mértékben igaza van!!!
Egyetértek veled Ritya!
Teljes mértékben igaza van!!!
Egyetértek veled Ritya!
2015. augusztus 25. 19:14
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Így elnézve a kommenteket legszívesebben elásnám magam ! Van itt annyi ember aki aztán nagyon tudja !
2015. augusztus 25. 19:20
|
|
karancsimimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 220386 offline
|
Igaza van.
2015. augusztus 25. 19:44
Idézet (Diala @ 2015.08.25. 15:33)
Micsoda remekül megírt beszéd, milyen megható gondolatok... A menedzsmentje tollából. Minden van benne, amivel hatni lehet az emberekre: bociszemek, önsajnáltatás, rokonszenv-keltés érzelmi alapon ("Nem hiszem, hogy rosszat tettem azzal, hogy szerelmes lettem.")... Vicc.
Az a legnagyobb baj, hogy ezt a gyűrűt már akkor nem gondolta egyik fent említett Disney-sztár sem komolyan, egyszerűen jó marketingfogás volt számukra, illetve a Disney számára is, hiszen így elhitethették az utca egyszerű emberével, hogy milyen kis ártatlan, tiszta lelkületű fiatalok az ők feltörekvő csillagaik, akikre fel lehet nézni, példaképként lehet tekinteni...
Magánélet? Akkor nem volt fontos a magánélet, mikor felhúzta, és úton-útfélen arról regélt ő is meg a többi, hogy ez milyen fontos, stb? Most már óvná a magánéletét, és kikérné magának, pár éve meg ezzel fényezte magát, vicces.
Másrészt pedig, egyáltalán minek "kezdte viselni" 13 évesen, mikor azt se tudta még akkor, mi a szerelem, fogalma se volt róla, hogy mit vállal ezzel? Egyszerűen arról van szó, hogy az akkori médiaszenzáció mára már kissé kényelmetlen, és kínos, ezért próbálja mosdatni magát! Ez pedig szerintem ez azok számára degradáló, akik komolyan gondolják, hogy viselik, hiszen azért ez egy komoly döntés, elhatározás, Selenáéknak meg annyi, hogy a sajtó előtt fel-leveszik.
Érdekes, számos sztárban volt annyi érzés, hogy legalább nem próbált ezzel is médiacirkuszt generálni maga körül, mert ők legalább tudták, hogy esélytelen egy ilyen világban (Hollywood) ilyen felelőtlen ígérgetéseket tenni!
Az a legnagyobb baj, hogy ezt a gyűrűt már akkor nem gondolta egyik fent említett Disney-sztár sem komolyan, egyszerűen jó marketingfogás volt számukra, illetve a Disney számára is, hiszen így elhitethették az utca egyszerű emberével, hogy milyen kis ártatlan, tiszta lelkületű fiatalok az ők feltörekvő csillagaik, akikre fel lehet nézni, példaképként lehet tekinteni...
Magánélet? Akkor nem volt fontos a magánélet, mikor felhúzta, és úton-útfélen arról regélt ő is meg a többi, hogy ez milyen fontos, stb? Most már óvná a magánéletét, és kikérné magának, pár éve meg ezzel fényezte magát, vicces.
Másrészt pedig, egyáltalán minek "kezdte viselni" 13 évesen, mikor azt se tudta még akkor, mi a szerelem, fogalma se volt róla, hogy mit vállal ezzel? Egyszerűen arról van szó, hogy az akkori médiaszenzáció mára már kissé kényelmetlen, és kínos, ezért próbálja mosdatni magát! Ez pedig szerintem ez azok számára degradáló, akik komolyan gondolják, hogy viselik, hiszen azért ez egy komoly döntés, elhatározás, Selenáéknak meg annyi, hogy a sajtó előtt fel-leveszik.
Érdekes, számos sztárban volt annyi érzés, hogy legalább nem próbált ezzel is médiacirkuszt generálni maga körül, mert ők legalább tudták, hogy esélytelen egy ilyen világban (Hollywood) ilyen felelőtlen ígérgetéseket tenni!
Na végre egy értelmes hozzászólás, köszöntem szépen!
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2015. augusztus 25. 20:04
Igaza van, úgy kell elfogadni őt, amilyen...minden hibájával együtt.
2015. augusztus 25. 20:06
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Teljesen egyetértek Selenával. Nem bűn a szerelem.
2015. augusztus 25. 20:13
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Igaza van.
2015. augusztus 25. 20:19
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Diala egyetertek veled. Vegre valaki aki normálisat irt nem pedig azt hogy" jaj de igazad van Selena".
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2015. augusztus 25. 20:21
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
A gyűrű egy jelkép de szerintem felesleges aki az akar maradni nem kell gyűrűt viselnie ahhoz ezis csak 1 divatcucc amit hordanak és az említett sztároknak is odaadták mert akkoriban erről szóllt a Disney, hogy ott mindenki milyen tiszta és mennyit lehet tőllük tanulni.
2015. augusztus 25. 20:33
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Kivételesen egyet értek vele
2015. augusztus 25. 20:42
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Egyetertek vele es legalabb megprobalta
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.