Dom05: Mégis MIÉRT lenne jobb, ha feloszlanának???
NEKED mit mit ártanak a zeneiparban való jelenlétükkel?! Ha engem nem érdekel valaki, vagy nem szeretem a zenéjüket, akkor figyelmen kívül hagyom a róluk szóló cikkeket, nem hallgatom a zenéjüket.
Milliónyi embernek jelentik a boldogságot, a menedéket, pl. nekem is rengeteget segítettek a depressziómmal, amivel már évek óta küzdök, de amióta rajongójuk lettem, teljesen megváltozott az életem, ők számomra a fény, amikor minden sötét körülöttem, és úgy érzem, nem bírom tovább. Ők mindig boldoggá tesznek. Szóval légy szíves gondolj erre legközelebb... Nekünk nagyon sokat jelentenek a fiúk.
Niall Horan: „Nem oszlik fel a One Direction”
2015. augusztus 25. 17:45
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
2015. augusztus 25. 18:30
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Hát....az,hogy most így gondolják,egy év után változhat...De lesz ami lesz.
2015. augusztus 25. 19:42
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
juj de jóóó
imááádom őket
2015. augusztus 25. 20:09
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nagyon megnyugodtam hogy ők mondták el hogy nem fognak szétmenni . Nem kő hanem egy szikla esett le a szívemről
Teljes mértékben megérdemlik hogy szünetre menjenek.Sokat tettek értünk és most ezt nekünk kell elfogadni hogy pihenniük kell
Teljes mértékben megérdemlik hogy szünetre menjenek.Sokat tettek értünk és most ezt nekünk kell elfogadni hogy pihenniük kell
2015. augusztus 25. 20:11
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon megérdemlik a szünetet, várom vissza őket minél előbb. :$
2015. augusztus 25. 21:56
|
|
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 313 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline
|
Idézet (Lambika @ 2015.08.25. 14:16)
akkorát rúgok beléjük hogy meg sem állnak a Marsig. Komolyan, miért kell mindennap róluk olvasni és a képüket bámulni?
Nem unod magad? Már bántóan visszaélsz az emberi butasággal.
2015. augusztus 25. 22:40
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
de tényleg nagyon megérdemlik a szünetet,rájuk fér
biztos közben azért mindegyikük valami másba is bele fog,de ők azért szerintem eléggé jó barátok meg nagyon támogatják egymást és ezért elhiszem nekik,hogy vissza térnek,de ezt directionereknek magyarázzam?
2015. augusztus 26. 00:23
|
|
Vivien Sz.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 242254 offline
|
Ha valakinek nem tetszik a zenéjük, vagy ők maguk, akkor csak hagyjátok figyelmen kívül őket. De könyörgöm...miért kell olyat írni h "Jobb lenne ha fel oszlanának"? Hát nem lenne!!!! Nekünk a rajongóknak igen is nagyon fontosak, mert rengeteget adnak csak a létezésükkel, és náluk jobb emberek szinte a világon nincsenek. Ők azok akik megérdemlik azt ahova eljutottak. Ezeket a bántó kommenteket pedig nem hiszem el hogy olyan nehéz lenne bárkinek is magában tartani, amivel amúgy saját magatokat írjátok le. Megérdemlik a szünetet, és VISSZA TÉRNEK!!!! Hajrá 1D. All the love <3
2015. augusztus 26. 16:39
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
OFF: Nem sokat ér a szavam, mert nem ismertek engem és nem az én feladatom, hogy rendet tegyek, de könyörgök nektek, hogy fejezzétek már be ezt az állandó utálkozást, mert nagyon lehangoló ezt olvasni még úgy is, hogy nem vagyok Directioner. Az ember életkedve egyik pillanatról a másikra elszáll a kommenteket látva.
ON: Én örülök, hogy nem oszlanak fel végleg, mert bár nem vagyok többé rajongó, de azért akad néhány jó számuk, amiket még szívesen hallgatok. Szerintem jót fog tenni nekik egy kis pihenés.
ON: Én örülök, hogy nem oszlanak fel végleg, mert bár nem vagyok többé rajongó, de azért akad néhány jó számuk, amiket még szívesen hallgatok. Szerintem jót fog tenni nekik egy kis pihenés.
2015. augusztus 26. 20:16
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Be kell ismernem sokaig en is azokhoz tarzoztam akik minden mozdulatukat cikiik es buzinak nevezik oket...Nem lettek a kedvenceim de megkedveltem par szamukat es nehany tagot is.jo pihenest kivanok
2015. augusztus 26. 22:43
|
|
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 159 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline
|
Annyira örülök <3
2015. augusztus 27. 10:41
Gondoltam, hogy nincs szó feloszlásról. Jó pihenést nekik!
2015. augusztus 27. 14:59
Ez egy nagyon jó hír!
Jó szünetet nekik! Megérdemlik!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: