Kim Kardashian kiütötte a nyeregből Beyoncét
2015. augusztus 26. 22:32
Idézet (Beki C. @ 2015.08.25. 11:13)
Én nem értem mit eszik mindenki ezen a nőn! Nem színész, nem énekes, nem látom tehetségét semmiben. Mert, hogy Beyoncé 44 millió követővel büszkélkedhet, azt elismerem, mivel hatalnas tehetség. De Kim?! Csak azért, mert jó teste van, amit nem fél mutogatni?
Egyébként a cikk nagyon tetszett, lehetne több ilyen !
Egyébként a cikk nagyon tetszett, lehetne több ilyen !
Pusztán jó a marketingje, ennyi.
Rég nem abban a világban élünk, ahol a tehetséget tartják fő szempontnak. Ez másodlagos, sőt elhanyagolható tényező a médiában, csak eladható legyen a szóban forgó egyed.
Kim pedig pont ezt használja ki; piszok jó a marketingje & remek csapat áll mögötte. Az már más kérdés, mennyire van egyenes arányosságban a bankszámláján található összeg a tehetségével, illetve a médiabeli szerepléseivel. Beyo-val ellentétben sosem a páratlan készségeiről volt híres, ellenben a Követői kétlem, hogy oktávban mérnék a talentumát. Más ok/ok miatt van ekkora keletje.
2015. augusztus 28. 12:54
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
wtf,te jó ég...többség reality sztárok,mért ilyen menőek?
2015. augusztus 28. 18:02
Nem is értem hogy ebből miért kell cikket írni!!!
2015. augusztus 29. 20:59
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
Beki C. írta:
Én nem értem mit eszik mindenki ezen a nőn! Nem színész, nem énekes, nem látom tehetségét semmiben. Mert, hogy Beyoncé 44 millió követővel büszkélkedhet, azt elismerem, mivel hatalnas tehetség. De Kim?! Csak azért, mert jó teste van, amit nem fél mutogatni? ---IGAZA VAN. taylor ,sel és nagy nehezen justin és nicki is megérdemlik, sőt mégkendall is, mert modell.. te a többi jenner tag?
Én nem értem mit eszik mindenki ezen a nőn! Nem színész, nem énekes, nem látom tehetségét semmiben. Mert, hogy Beyoncé 44 millió követővel büszkélkedhet, azt elismerem, mivel hatalnas tehetség. De Kim?! Csak azért, mert jó teste van, amit nem fél mutogatni? ---IGAZA VAN. taylor ,sel és nagy nehezen justin és nicki is megérdemlik, sőt mégkendall is, mert modell.. te a többi jenner tag?
2015. augusztus 30. 23:05
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Már egy ideje eljött az a pont, hogy ki nem állhatom Kimet. Egy senki, aki jókor volt jó helyen vagy csak jó családba született. Semmi természetesség nincs benne és szégyen hogy ez kell az embereknek.
Ezen a listán 4 ember az aki valamit is ér: Beyoncé, Selena, Justin és Niki.
2015. szeptember 21. 23:04
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
szociális élet kardashianéknál lvl99999
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: