Szünetre megy a One Direction
2015. augusztus 25. 09:33
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Örülök hogy pihennek,de remélem nem a hajtás miatt oszlanak fel ha feloszlanak.Nagyon remélem,hogy tényleg az lesz amit páran írtak,hogy majd frissen újra színpadra állnak egy év múlva
a srácok amit idén le tettek az asztalra(meg ebben az 5 évben) és amiken keresztül mentek megérdemlik
2015. augusztus 25. 09:44
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Gyerekek ez nem szünet lesz sajnos
2015. augusztus 25. 09:52
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Megérdemlik a szünetet:) De valahogy én is azt érzem, ez nem szünet lesz..
2015. augusztus 25. 10:09
Megérdemlik, és nekünk, rajongóknak sem szabad önzőnek lennünk. Gondoljatok csak bele. Louis apuka lesz! Nyílván szeretne majd a gyerekével foglalkozni. A srácok folyamatosan túrnéztak, adták ki az albumokat, filmet készítettek, Zayn kilépett, és rengeteg stressz érte őket, csodálom, hogy még van erejük végigvinni a turnét. És ha azt mondják, nem oszlanak fel, akkor nagy eséllyel nem fognak. Hálásnak kell lennünk azért a sok jóért, amit eddig adtak nekünk, és nem szomorkudnunk. A többi a jövő zenéje.
Remélem kipihenik magukat a srácok.
<3
Remélem kipihenik magukat a srácok.
2015. augusztus 25. 10:11
Megérdemlik a srácok a pihenőt, hiszen fiatalok és így is, több éve keményen dolgoznak.
2015. augusztus 25. 10:15
Idézet (f.petra @ 2015.08.25. 09:53)
Mieeert???
Hogy fogalmazzak. Nekik nincs "nyári szünetük"..Csak próbálj/próbáljatok belegondolni,milyen lehet nekik. Az x-faktor óta kőkeményen dolgoznak,hogy egyre feljebb és feljebb jussanak,most pedig azért kell dolgozniuk,hogy a helyük meg is maradjon. Teljesen megértem őket,amiért egy kis szünetet akarnak,magánéletükre koncentrálni,főleg családjaikra és magukra. Megérdemlik a 'szabadságot'. És mint írták a cikkben is,hogy ez nem jelenti azt,hogy nem fogunk róluk képeket látni,vagy információkat kapni. Annyi,hogy nem fognak most írni új számokat írni,nem fognak reklámokban szerepelni,stb..
2015. augusztus 25. 10:39
Ez most komoly? Én szakadva olvastam végig a cikket. Mindjárt az első mondat:"A mai napon jelentette be a világ egyik legnépszerűbb fiúbndája,hogy feloszlanak"- nézzétek meg Louis twitterét ott világosan leírta, hogy ez csak egy "kis szünetecske" és NEM MENNEK SEHOVA tehát nem oszlanak fel.És igen tudom a 2.mondatban leírják, hogy ez nem végleges de akkor minek írják, hogy feloszlanak??? Na de mind1. Igenis megérdemlik a szünetet, 5 éven át szinte megállás nélkül dolgoztak érthető, hogy elfáradtak. Én büszkén nevezem magam Directionernek és (bár én is kicsit félek ettől a szünettől) hiszek abban, hogy a szünet után újult erővel visszatérnek, és még nagyon nincs vége a One Direction-nek. (remélem)
2015. augusztus 25. 10:45
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Egy jókora pihenés kijár már nekik, nincs még egy olyan banda, aki ilyen sűrű programot tart 5 éven keresztül. Hiányozni fognak addig (nem mintha eltűnnének), és a turné is az új albummal, ami valószínűleg a legeslegjobb lesz eddig. De majd kipihenten remélem turnéra viszik a lemezt. Remélem tényleg visszajönnek. Mindenesetre jó pihizést nekik, de előtte még találkozunk Londonban. *-*♥
2015. augusztus 25. 10:46
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Amúgy érdekelne honnan szedi bárki, hogy feloszlanak, a jövőben lehet majd erről szó, de jelenleg egy szünetről beszéltek, franc se tudja miért kell folyton a The Sunnak és társaik pletykának hinni... Szerintem a szünet és a feloszlás nem ugyan az. :@@@@
2015. augusztus 25. 11:21
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
heh
kilép egy tag, amúgy is tucatzenét csinálnak, összes értékük a kinézetben rejlik és most "szünetet tartanak"...
Ki kire fogad, ki lesz sikeresebb szólóban?
Ki kire fogad, ki lesz sikeresebb szólóban?
2015. augusztus 25. 11:27
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
már hallom ahogy a sok utáló gonosz kacajt hallat...ugyan srácok mind tudtuk hogy ez a nap el fog jönni
engem nem kifejezetten hat meg mert tulajdonképpen se nem szeretem se nem utálom őket...szóval ja
2015. augusztus 25. 11:50
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Amúgy Louis és Niall kiírta Twitterre , hogy szó sincsen feloszlásról , csak szünetre mennek .
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: