Tegnap hivatalosan is debütált a DSP Media új lánycsapata, az April, ugyanis megjelent első, Dreaming címre keresztelt minialbumuk, aminek egyik dalához, a Dream Candyhez egy videó is készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új dél-koreai lánybanda debütált
2015. augusztus 24. 15:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ebben az évben egy rakat lánycsapat debütált és esküszöm, szerintem mind ugyanolyan xdd a számaik, a koncepciójuk, mindenki fehérben van és közelről veszik a kis mosolygós arcukat. ami szintúgy eléggé hasonló, az egyik csajszi olyan, mint Naeun és Hara keveréke, a többiek Lovelyz és G-Friend keverékek
2015. augusztus 24. 15:28
A klip koncepciója nagyon tetszik ötletes és egyedi. A dal is remek, valóban olyan kis mézes-mázos hangzást képvisel.
A koreográfia is érdekes, valamint a lányok is elképesztően aranyosak benne.
Ami nagyon meglepett, hogy milyen gyönyörű és nőies hangja van Jin Sol-nak. Bevallom mikor megtudtam, hogy Ő a csapat legfiatalabb tagja (mondjuk egy kicsit látszik is) teljesen más hangra számítottam.
Nem hagyhatom ki sajnos azt a tényt sem, hogy egy kicsit csalódtam.
Nem ilyen debütálásra számítottam.
Bár ha úgy vesszük nincs is evvel semmi gond, hisz van köztük egy 14 és egy 15 éves kislány is, akiktől nem lehet elvárni, hogy egy komolyabb és nőiesebb szintet nyújtsanak, legalábbis egy darabig.
APRIL
A koreográfia is érdekes, valamint a lányok is elképesztően aranyosak benne.
Ami nagyon meglepett, hogy milyen gyönyörű és nőies hangja van Jin Sol-nak. Bevallom mikor megtudtam, hogy Ő a csapat legfiatalabb tagja (mondjuk egy kicsit látszik is) teljesen más hangra számítottam.
Nem hagyhatom ki sajnos azt a tényt sem, hogy egy kicsit csalódtam.
2015. augusztus 24. 15:42
Nekem nem jön be annyira a dal, se a klipp, de örülök nekik, biztos sikeresek lesznek!
2015. augusztus 24. 16:02
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Én igazán kedvelem a k-popot, és ezen belül mindenre nyitott vagyok, de már kezd kicsit sok lenni az ilyesfajta lánycsapatokból. Eleve sem szeretem az ilyen nyálas, tinglitangli és szűziesen tündibündinek beállított csapatokat, de eddig inkább figyelmen kívül hagytam őket, de hogy még egy újabb, már kezdek kicsit falra mászni. Mindegyik lány egyforma, nem is törekednek rá, hogy egy kis stílust vigyenek külön-külön beléjük, a hangjuk felejthető, ezektől a túlszínezett klipektől már epilepsziarohamot kapok, a béna csapatnévről meg már ne is beszéljünk. Aki szereti őket, most komolyan, hogy találja meg őket, ha beírja keresőbe, hogy "april"?
Mondjuk ilyesfajta csapatnévből elég sok van, ahogy az egyforma csapatokból is... hát hiába, már a k-pop sem a régi. Meg itt magukat a tagokat is szánom/sajnálom valahol, mert ilyen tucat stílussal, ennyi belefeccölt munkával sose fogják megkapni azt a figyelmet, amit megérdemelnének. Tudom, sokan szeretik ezt a stílust, és valamennyi hype azért lesz körülöttük, de sose fognak igazán kitűnni.
Én a részemről már örülnék, ha olyan k-pop csapat debütálna, ha fiú, ha lány, akik valami újat tudnának nyújtani, ahol a tagokat is hagynák kibontakozni, így valami sokkal különlegesebb születhetne :/
Azért persze, ezek az April-es lányok még nagyon fiatalok, mondhatni kislányok, így 1-2 évig még elmegy ez a bohóckodás Csodaországban, meg kívánom is nekik, hogy sok rajongójuk legyen, de egy idő után válthatnának, komolyodhatnának, ahogy a többi ilyen csapat is, mert szerintem hosszú távon ez elég uncsi lesz, még azoknak is, akiknek tetszik az ilyen.
Én a részemről már örülnék, ha olyan k-pop csapat debütálna, ha fiú, ha lány, akik valami újat tudnának nyújtani, ahol a tagokat is hagynák kibontakozni, így valami sokkal különlegesebb születhetne :/
Azért persze, ezek az April-es lányok még nagyon fiatalok, mondhatni kislányok, így 1-2 évig még elmegy ez a bohóckodás Csodaországban, meg kívánom is nekik, hogy sok rajongójuk legyen, de egy idő után válthatnának, komolyodhatnának, ahogy a többi ilyen csapat is, mert szerintem hosszú távon ez elég uncsi lesz, még azoknak is, akiknek tetszik az ilyen.
2015. augusztus 24. 16:24
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Mostanában ismét menő lett az ártatlan kislány imidzs, amit régen az SNSD és Kara képviselt, legutóbb pedig az Apink hozott vissza divatba a sok sexy koncepció után. Sajnos ezen a téren nem győztek meg, még mindig inkább a Lovelyz felé teszem le a voksom újonnan debütált ártatlan stílusú lánycsapatok közül. Tényleg, nekik is lesz hamarosan comebackjuk, azt is várom már ^^.
2015. augusztus 24. 16:45
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem tudom miért kell ennyi dél-koreainak adatlapot csinálni,mikor nem is lehet nagyon megkülönbőzetetni sokat!
2015. augusztus 24. 17:17
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Nem tetszik...
2015. augusztus 24. 17:32
Agüero10, ha mindenhez így állsz hozzá, minek kell mindenhova kommentelni?
Felfogtuk, te egy magadnak való gyökér vagy, akinek semmi sem tetszik, de nem értem minek kell mindenhol ott lenned.
Az új lány bandáról pontosan nem is tudom mit gondoljak. A hangjuk tetszik, de már unom ezt a "fehérbe öltözünk és játszok az ártatlan kislányt" dolgot. Én már falra mászok az ilyen bandáktól. A daluk tényleg jó, legalábbis nekem nincs vele különösebb bajom, de ez a klip finoman fogalmazva is szánalom. De nem ítélem el őket elsőre, kíváncsi vagyok a következő alkalommal mit hoznak össze.
Az új lány bandáról pontosan nem is tudom mit gondoljak. A hangjuk tetszik, de már unom ezt a "fehérbe öltözünk és játszok az ártatlan kislányt" dolgot. Én már falra mászok az ilyen bandáktól. A daluk tényleg jó, legalábbis nekem nincs vele különösebb bajom, de ez a klip finoman fogalmazva is szánalom. De nem ítélem el őket elsőre, kíváncsi vagyok a következő alkalommal mit hoznak össze.
2015. augusztus 24. 17:47
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Agüero10 @ 2015.08.24. 16:45)
Nem tudom miért kell ennyi dél-koreainak adatlapot csinálni,mikor nem is lehet nagyon megkülönbőzetetni sokat! 
Én meg nemtudom, minek ennyi magyar meg amerikai sztárnak adatlap
2015. augusztus 24. 17:56
Se egyediség, se stílus gratula a DSP-nek
Az eddigi csapatait se tudja rendesen menedzselni, de feltétlen szükség volt még egyre...
A lányokra térve nekem eddig felejthetőek. Az a baj, hogy ha csak ezt a dalt nézem a hangjukban semmi érdekes sincs, sőt eléggé egyformának hat. A legtöbb újonnan debütált lánycsapatoknál legalább van egy húzó hang, de itt semmi. Én pedig iszonyatosan utálom amikor egy dal monoton és egy síkú. Persze ez nem a lányok hibája, fiatalok még és fejlődhetnek, de én kezdek már bele csömörleni ezekbe a tündibündi lány csapatokba, a szerencsétlen fiú bandákról nem is beszélve.
Persze annyi csapat debütált már, annyi stílussal, koncepcióval, hogy nehéz újat mutatni, de mivel a k-pop épp hódító útján jár a cégek próbálják a legtöbbet kipaszírozni ebből az egészből és egyre jobban látszik, hogy emiatt egyre lejjebb adják a színvonalt...
Ennek ellenére tényleg sok sikert a lányoknak és remélem elérik amit szeretnének és sokan megszeretik őket!
A lányokra térve nekem eddig felejthetőek. Az a baj, hogy ha csak ezt a dalt nézem a hangjukban semmi érdekes sincs, sőt eléggé egyformának hat. A legtöbb újonnan debütált lánycsapatoknál legalább van egy húzó hang, de itt semmi. Én pedig iszonyatosan utálom amikor egy dal monoton és egy síkú. Persze ez nem a lányok hibája, fiatalok még és fejlődhetnek, de én kezdek már bele csömörleni ezekbe a tündibündi lány csapatokba, a szerencsétlen fiú bandákról nem is beszélve.
Persze annyi csapat debütált már, annyi stílussal, koncepcióval, hogy nehéz újat mutatni, de mivel a k-pop épp hódító útján jár a cégek próbálják a legtöbbet kipaszírozni ebből az egészből és egyre jobban látszik, hogy emiatt egyre lejjebb adják a színvonalt...
Ennek ellenére tényleg sok sikert a lányoknak és remélem elérik amit szeretnének és sokan megszeretik őket!
2015. augusztus 24. 18:19
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
ÚRISTEN, A LEGFIATALABB TAG FIATALABB, MINT ÉN. O.O 2001 decemberében született.. Most tényleg úgy érzem magamat, mint egy jelentéktelen krumpli.. Bárcsak a helyében lehetnék.. Nem érdekelne, hogy mennyi szenvedéssel jár az idolok élete. :c
2015. augusztus 24. 18:41
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Oksa hallotam már 18 évesekből álló bandáról dehogy 14-18 évesekről
2015. augusztus 24. 19:00
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nagyjából végig olvastam a hozzászólásokat és részben egyetértek részben meg nem. Talán nagy Apink fan mondhatom, h igen én szeretem a cuki stílust, mert azért el kell mondani, h az a sexy stílus, "hogy mutassunk meg minden" is kezd nagyon unalmassá válni. Szóval valójában nekem nem magával a stílussal van bajom, tény, h még magából h "cuki stílus" is többet ki lehetett volna hozni, itt a klipre, meg a koncepcióra gondolok.
Nekem a lányok hangjaival van a bajom. Ugyan csak az Apinket tudom felhozni, hogy azért ott 7 - már csak sajnos 6 - tehetséges külön-külön egyéniséget láthatunk. Itt meg úgy egybefolynak az arcok. Nem azt mondom, mert ha megnézzük az SNSD karrierjének indulását és most azért nagy különbség van a lányok külsejét illetően szóval még belőlük is lehet kihozni még valamit, hanem annyira látszik rajtuk, hogy még szinte gyerekek.Nagy hiba volt a DPS-nek egy ilyen csapatot útjára indítani. Még egy-két év alatt is annyit változik az ember. Eleve érett volna a hangjuk, mert dalhallgatás közben az az érzésem volt, h szinte szegényeknek elveszik a hangjuk a zenében.
Másrészt kialakíthattak volna magunknak egy saját stílust. Stílsura én a Red Velvetet szeretném felhozni. Én valami hasonló Happiness-es stílust szeretnék már egy lánycsapattól (szerintem annyira jó ötlet volt azok a hajszínek - persze már ők is változtak sajnos)
Szóval, ahogy többen is mondták egyre kezd unalmasabbá válni a kpop, azért láthatjuk a színvonalat, hiszen az SNSD még mindig milyen népszerűségnek örved az ilyen csapatok, meg egyszerűen eltűnnek.
Mindenestre én még várok velük, hiszen lehet történik valami és mindenki csodálkozni fog h "ez az April??!!" mint én a Stellar esetében.
Nekem a lányok hangjaival van a bajom. Ugyan csak az Apinket tudom felhozni, hogy azért ott 7 - már csak sajnos 6 - tehetséges külön-külön egyéniséget láthatunk. Itt meg úgy egybefolynak az arcok. Nem azt mondom, mert ha megnézzük az SNSD karrierjének indulását és most azért nagy különbség van a lányok külsejét illetően szóval még belőlük is lehet kihozni még valamit, hanem annyira látszik rajtuk, hogy még szinte gyerekek.Nagy hiba volt a DPS-nek egy ilyen csapatot útjára indítani. Még egy-két év alatt is annyit változik az ember. Eleve érett volna a hangjuk, mert dalhallgatás közben az az érzésem volt, h szinte szegényeknek elveszik a hangjuk a zenében.
Másrészt kialakíthattak volna magunknak egy saját stílust. Stílsura én a Red Velvetet szeretném felhozni. Én valami hasonló Happiness-es stílust szeretnék már egy lánycsapattól (szerintem annyira jó ötlet volt azok a hajszínek - persze már ők is változtak sajnos)
Szóval, ahogy többen is mondták egyre kezd unalmasabbá válni a kpop, azért láthatjuk a színvonalat, hiszen az SNSD még mindig milyen népszerűségnek örved az ilyen csapatok, meg egyszerűen eltűnnek.
Mindenestre én még várok velük, hiszen lehet történik valami és mindenki csodálkozni fog h "ez az April??!!" mint én a Stellar esetében.
2015. augusztus 24. 19:09
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Idézet
Betti90 - Ma, 19:00
Nagyjából végig olvastam a hozzászólásokat és részben egyetértek részben meg nem. Talán nagy Apink fan mondhatom, h igen én szeretem a cuki stílust, mert azért el kell mondani, h az a sexy stílus, "hogy mutassunk meg minden" is kezd nagyon unalmassá válni. Szóval valójában nekem nem magával a stílussal van bajom, tény, h még magából h "cuki stílus" is többet ki lehetett volna hozni, itt a klipre, meg a koncepcióra gondolok.
teljesen egyetértek.talán az első kezdőhang szép volt,de a többi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: