Hátborzongató: A kísértetek köztünk járnak
2015. augusztus 25. 19:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ha valaki hisz a spirituális dolgokban, akkor elvileg fogékonyabb a paranormális jelenségekre. Fogalmam sincs, hogy miért, de világ életemben úgy gondoltam és természetesen gondolom most is, hogy a test és a lélek nem feltétlenül van összekötve. Ha a test meghal, attól még a lélek létezhet. Számtalan tanulmányt és beszámolót olvastam olyan esetekről, amikor is a klinikai halálból hoztak vissza embereket. Egy részről hülyeségnek tartom, viszont - nem tagadom - igen is vannak olyan megmagyarázhatatlan dolgok (gondolok itt pl. a majdnem teljesen megegyező élményekre, látomásokra), amikre nem feltétlenül szabad rásütni azt, hogy a hypoxiás állapot okán bekövetkező hallucináció. Szerintem ez sem teljesen igaz. Én személy szerint - ez is megmagyarázhatatlan - hiszem azt, hogy a nagypapám lelke/szelleme velünk van és vigyáz ránk. Az elmúlt öt évben többször tapasztaltam megmagyarázhatatlan eseményeket, és néha csupán csak annyit érzek, hogy nem vagyok egyedül a szobában, de ez nem az a frusztráló valaki figyel érzés, hanem ellenkezőleg, nyugtató. Baromira tág témakör és még ennél is többet lehetne vitatkozni, hiszen mindezt meg lehet közelíteni akár spirituálisan (ahogyan én is teszem), vagy tudományosan is. A cikk nagyon tetszett, viszont illúzió romboló a legvégére biggyeszteni a legújabb diznis ócskaságot.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. augusztus 25. 21:42
Öhhm, szerintem ez h.ülyeség. De ízlések és verések
2015. augusztus 26. 20:24
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Sorozatot nem nézem meg nem is érdekel.
A históriák viszont egész jók és érdekesek.
A históriák viszont egész jók és érdekesek.
2015. október 01. 21:18
Én hiszek bennük.
De nem úgy tekintek ezekre a dolgokra, mint ahogy a filmekbe ezt beállítják. (Jönnek a feltámadt lelkek a temetőből és hujjujj, jönnek ijesztgetni...
) hanem úgy hogy egy elhunyt családtagunk próbálja jelezni h velünk van és vigyáz ránk, vagy csak szeretne üzenni nekünk valamit.
De nem úgy tekintek ezekre a dolgokra, mint ahogy a filmekbe ezt beállítják. (Jönnek a feltámadt lelkek a temetőből és hujjujj, jönnek ijesztgetni...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.