A Kísértet a 401-es járaton című könyvet viszont lehet kiolvasom. Érdekel a története.
Hátborzongató: A kísértetek köztünk járnak
2015. augusztus 24. 12:05
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
A sorozat nem nagyon izgat,de a cikk nagyon jó lett. Imádom az ilyen misztikus dolgokat,úgy hogy pacsi a cikk írónak
A Kísértet a 401-es járaton című könyvet viszont lehet kiolvasom. Érdekel a története.
2015. augusztus 24. 12:50
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
A sorozatba lehet belenézek
2015. augusztus 24. 15:21
A cikk nagyon jó, de ez a sorozat annyira szánalmas. Hiába vannak benne kísértetek, ugyanolyan mint a többi nickelodeon sorozat, a színészeknek (már ha lehet azoknak nevezni őket) meg fájdalmasan nincs tehetségük. Kb. 10 percet láttam belőle, de az agyamra ment, pedig szeretem az ilyen témájú dolgokat.
2015. augusztus 24. 15:52
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Uh en akarok szellemwt latni lehet h besz.rnek de tok jo lenne, a sorozat meg olyan gyerekes
2015. augusztus 24. 16:02
Szellemek tényleg léteznek!És már hallotam ezekről a legendákról. Egyébként a sorozatot utálom Owo
Jó cikk lett!!
Jó cikk lett!!
2015. augusztus 24. 16:24
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A saját tapasztalataimból kiindulva, én is hiszek bennük, viszont a sorozaton nem kicsit kiakadtam. Hatalmas marhaság az egész, alapból nem kellene őket rossz szándékúaknak beállítani, és ennyire túldramatizálni ezt az egész témát, mert közük sincs az emberek ijesztgetéséhez...
2015. augusztus 24. 17:23
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Jó cikk lett.
2015. augusztus 24. 17:55
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én nem hiszek a szellemekben!
2015. augusztus 24. 19:07
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Én nem hiszem el.
2015. augusztus 25. 19:19
Na végre egy téma, amiről szívesen olvasok.
Nekem is volt már, nem is egyszer olyan megmagyarázhatatlan élményem, amit a mai napig nem tudok hova tenni - gondolok itt a (mai napig előforduló) szemem sarkában látott alakra, akik elmegy, vagy elfut mellettem, érintésekre, ami se nem a hideg szellőre, se nem egy emberi kézre nem hasonlított, hanem arra, amikor a szó szoros értelmében a hideg levegő keze felsiklik a karomon, illetve a néha-néha rámtörő "nem-vagyok-egyedül" - féle érzésre. Ugyan az is előfordulhat, hogy ennek jóval több mint 90%-át szépen beképzelem magamnak... amilyen élénk a fantáziám, amennyit olvasok erről és amennyi ilyen videót nézek, lehetséges. A cikk nagyon jó lett, a sorozatból sajnos láttam egy részt, bár ne tettem volna...
Nekem is volt már, nem is egyszer olyan megmagyarázhatatlan élményem, amit a mai napig nem tudok hova tenni - gondolok itt a (mai napig előforduló) szemem sarkában látott alakra, akik elmegy, vagy elfut mellettem, érintésekre, ami se nem a hideg szellőre, se nem egy emberi kézre nem hasonlított, hanem arra, amikor a szó szoros értelmében a hideg levegő keze felsiklik a karomon, illetve a néha-néha rámtörő "nem-vagyok-egyedül" - féle érzésre. Ugyan az is előfordulhat, hogy ennek jóval több mint 90%-át szépen beképzelem magamnak... amilyen élénk a fantáziám, amennyit olvasok erről és amennyi ilyen videót nézek, lehetséges. A cikk nagyon jó lett, a sorozatból sajnos láttam egy részt, bár ne tettem volna...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: