Összeomlóban van Zayn Malik
2015. augusztus 25. 19:57
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
én még bízom benne, reméllem nem így fogja folytatni...
2015. augusztus 25. 21:20
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
Lehet kezd peldat venni a regi Justinrol!xDD
2015. augusztus 25. 21:43
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
Valamilyen szinten megértem mert....mert megértem! Mondjuk amit Perrie-vel csinált az enyhén szólva volt gonoszság, és ezzel szerintem magának sem tett jót... Remélem észhez tér és egy részt nem lesz ilyen seggfej mindenkivel, másrészt visszaszerzi Perrie-t és boldogan élnek míg meg nem halnak, mert még a vak is látja hogy totál egymásnak lettek teremtve!!!! Ééés ennyi...
2015. augusztus 26. 10:42
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Csak igy továd
2015. augusztus 29. 22:41
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
"Ha így folytatja a fiatal énekes, eláshatja karrierjét..." - van neki olyan?
o.O
2015. szeptember 16. 11:07
|
|
Stylúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 238746 offline
|
Megérdemelné ez a kis ...(köhöm...inkább nem mondom ki, hogy micsoda), hogy eltűnjön a süllyesztőben. Mindenki előtt hülyét csinál magából, cserben hagyja a barátait. Például azt a négy barátját akivel együtt majdnem megnyerte az x-faktort, akikkel öt éven együtt keményen dolgozott, akikkel jobbnál jobb díjakat nyert, ha Harry,Louis, Niall és Liam nincs ő még most is csak egy tök átlagos, hétköznapi ember lenne. És nem készült volna róla csomó videó, egy mozifilm és nem lett volna világhírű.
Nem a nagymenő, énekest kéne játszania (mert igazából nem is az), ha nem meg kéne köszönnie MINDENT a srácoknak és tovább dolgozni velük, e helyett fogta magát, ment a beképzelt feje után, és lám ez lett/lesz belőle: a jó nagy SEMMI!
Hát igen...ennyi a drága kis Zayn Malik...
Nem a nagymenő, énekest kéne játszania (mert igazából nem is az), ha nem meg kéne köszönnie MINDENT a srácoknak és tovább dolgozni velük, e helyett fogta magát, ment a beképzelt feje után, és lám ez lett/lesz belőle: a jó nagy SEMMI!
Hát igen...ennyi a drága kis Zayn Malik...
2015. december 18. 16:46
|
FairyGirl04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 252229 offline
|
Igazabol megertem...kepzeld magad a helyebe!jelentkezel az xfactorba osszeraknak 4 masik sraccal.nem nyeritek meg de a kezetekben vana vilag!a menedzsmentek sorban allnak hozzatok mert mindenki veletek akar dolgozni..tizenhatevesen el kell dontenetek hogy milyen zenei stilust akartok kepviselni.valasztanotok kell egy imidzset!ok az ilyen szerelmes pop-ot valasztottak.jol megy minden elvezitek amit csinaltok..de kezdtek felnoni kezd mas lenni az erdeklodesi korortok kezdetek mas zenei iranyt megszeretni..mert az emberek valtoznak.Zayn is valtozott.Sokat.o mar nem aromantikus pop zenei vonalat akarta nepszerusiteni..o magat a rapben tudja kifejezni.ezt mindenkinek el kell tudni fogadnia mar ha nem is erti meg...ott volt a menedzsment..ok mondtak meg hogy mit csinaljanak az interjukon hogyan uljenek le egymas melle,mit valaszoljanak,mert a menedzsment kezebe ott voltak ok a legjobb penzszerzesi lehetoseg.Zayn ezt mar nem birta toleralni hogy olyat csinaljon amit nem akar..de persze ez a showbiz..ugy dontott megszabadul minden tehertol es kilepett...most meg csak tanacstalan es egy ember kene aki meghallgatja es nem mond rola velemenyt..ennyi,amugy elnezest az ekezetert de nem ertem miert nem akarja irni....
2015. december 18. 17:06
Nekem rosszul esik látni, hogy egyes One Direction rajongók, akik szerintem - tisztelet a kivételnek - még az előtt váltak fanokká, hogy Zayn kilépett volna, a karrierje végét kívánják. Én augusztus óta erósítem a fiúk rajongótáborát, és akkor már ugye nem volt tagja a bandának. De véleményem szerint akkor sem kéne elhordani őt mindenféle rossznak, csak mert így döntött. Ez rgy nehéz időszaka lesz, de ha már nem érzete jól magát, természetes, hogy kilépett. Mindenkinek kellemetlen lett volna az a helyzet. Hamarosan kijön az első szóló lemeze, amire én nagyon, nagyon kíváncsi vagyok, szeretném látni, hogy mennyit ér egyedül. Az, hogy eszméletlen hangja van az tény és való, ezzel vitatkozni nem lehet, kérdés, hogy mennyire tudja hasznosítani. Mikor még a One Direction tagja volt sem panaszkodhatott, ugyanis nagyon sok szólót kapott és sok magas hangot. Én nem akarom, hogy eltűnjön, igenis van tehetsége. Szóval remélem minden rendeződik majd.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: