Összeomlóban van Zayn Malik
2015. augusztus 23. 21:34
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
gondoltam hogy ez lesz
jobbulást neki vagy mi
2015. augusztus 23. 21:36
Hát, sajnos én is ezt látom, hogy züllik. Már a srácokkal sem tartja a kapcsolatot, nem lesz ennek jó vége...
2015. augusztus 23. 21:45
R*hadtul sírtam amikor kilépett.Fájdalmat éreztem,de még nagyobbat,ahogy teltek a hetek,és egy ********* szót nem tudott mondani a fanoknak,a közel 5 év után.Hát gartulálok.Teljes extázisban voltam veel kapcsolatban,soha nem gondoltam,hogy rossz ember lenne,de ahogy otthagyta Perriet,meg az utóbbi időben való viselkedése mélyen elszomorít.Persze nem vagyok az anyja,aki megmondja,mint csináljon,sőt,ha az lennék sem szólnék bele az életébe,de a szakítása óta totál a #TeamPerrie csapatba tartozom,és kezd nem érdekelni Zayn,úgy érzem,mintha nem is ismertem volna.Ő nem az igazi Zayn,és kezd tönkremenni,tönkretesz mindent és mindenkit a környezetébe.Eltávolodtam tőle,és ha nem tér vissza a valódi önmagához,ez így fog maradni.Directioner létem ellenére...
2015. augusztus 23. 21:45
|
|
ibbi427 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.09. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 233100 offline
|
Pusztítsa el magát!Ha nem hagyja valaki hogy szeressék akkor egyszer nagyon magányos lesz...mint most ő!Zayn magát teszi tönkre,és majd ne kenje másra!
sajnálom Zayn,hidd el,sajnálom...
2015. augusztus 23. 22:00
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Én mindenemmel teljes mértékben támogatom és mellette állok!
2015. augusztus 23. 22:06
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azt hitted, hogy vége az 1D & Zayn drámájának!? Fr*ncokat.
De azért kezd elegem lenni ebből az egészből. Feljövök, hogy megnézzem, hogy milyen új cikkek vannak és minden harmadik nap ez fogad. Persze, ha nem érdekel, ne olvassam el. -Azért jó egyes kommenteken nevetni.
- Ezt mind magának köszönheti. Nagyon sajnálom Perrie-t, mert ilyet senki nem érdemel. SMS-ben felbontani egy eljegyzést. -.-" Ha a sztárocskák süllyesztőjében találja magát, azt a szörnyű természetének köszönheti. Mindenkivel összeveszni és megbántani. Gratulálok, nem maradhat következmény nélkül. Tényleg nem tudom megérteni azokat, akik továbbra is egy kedves embernek tartják, aki nem tehet erről. O.O Hahó, hol éltek?
De azért kezd elegem lenni ebből az egészből. Feljövök, hogy megnézzem, hogy milyen új cikkek vannak és minden harmadik nap ez fogad. Persze, ha nem érdekel, ne olvassam el. -Azért jó egyes kommenteken nevetni.
2015. augusztus 23. 23:14
Szánalmas a gyerek
jobb is lenne ha megsemmisülne.
2015. augusztus 23. 23:18
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Szerintem nem kéne őt elítélni, vagy >megutálni<. Mi nem tudhatjuk mi játszódik le benne, hogy mit érez, és ezért nem kéne elítélni őt. Nem tudom igaz-e, hogy SMS-ben szakított Perrievel... (ha valaki tud erről valamit, hogy ki monda meg ilyenek, az világosítson fel, mert én még mindig azt érzem, hogy csak kitalálták aztán azóta ez terjeng xd) Ez nyilván szörnyű dolog, és senki se érdemel ilyet. Az se volt korrekt, hogy a kilépés után nem magyarázta meg miért is hagyta ott a bandát. Viszont ezek ellenére se tudhatjuk, hogy mi van vele. A hírnév nagyon tönkre tudja tenni az embereket, és ilyenkor hülyeség azzal jönni, hogy tudta, mivel jár ez, mert nem. Nem hiszem, hogy bárki tudná milyen, mielőtt megtapasztalja. Az a legrosszabb, amikor önmagad ellenségévé válsz, amikor magaddal vívsz csatát magad ellen. Először én is haragudtam Zaynre, de tudom milyen, amikor úgy viselkedsz ahogyan nem szeretnél, és olyanokat teszel, amiket nem szeretnél, és tudod, hogy nem helyes, de egyszerűen nem tudsz mit csinálni ellene, mert mély ponton van. És nem, nem olyan egyszerű abból kimászni, mint bárki hinné. Már én is unom, hogy kétnaponta cikkeznek erről az egész drámáról. De. Szívből kívánom neki, hogy sikerüljön rendeznie mind az életét, mind a lelkét, és azzal tudjon foglalkozni, amivel szeretne. Kíváncsian várom, hogy megmutassa ki is ő valójában.
2015. augusztus 23. 23:36
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Engem még mindíg az idegesít benne, hogy dobta Perrie-t.
2015. augusztus 24. 00:39
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Wivendii @ 2015.08.23. 20:24)
Már megint Zayn. Újabb Miley Cyrus csak férfiben? -.- " (bár..xd)
Lol igaz, szerintem neki is megmaradnak a rajongói így is...mint a Miley Cyrusnak
2015. augusztus 24. 01:27
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
Ritka undorítóan viselkedik mostanában...az a dal meg,amit azzal a gyerekkel csinált akit leoltott twitteren az nagyon gyenge ha ilyen lesz a többi is akkor tényleg miley lesz még a végén belőle
2015. augusztus 24. 07:20
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Nagy a zűrzavar körülötte, nem találja a helyét, gondolom anno még a kilépésben sem volt biztos, most meg itt elmélkedik, hogy valóban ez volt e a legjobb lépés. Kéne neki egy kis idő, amíg helyreteszi magában a dolgokat, elvégre a teljes élete változik most meg, de nem, ofkorz a médiának az orrlyukába is bele kell másznia. Persze ez nem mentség a szemétkedéseire, inkább csak magyarázat.
2015. augusztus 24. 08:39
Már úgy látszik, ő sem bírta tovább ezt. Sajnálom, hogy ilyen lett. De remélem, hogy majd észreveszi, hogy nem lesz ebből semmi jó.
2015. augusztus 24. 08:51
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Már nagyon unom ezt a gyereket.
2015. augusztus 24. 09:27
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
A Sun magazin nagyon utálja most őt, szóval, nem tudok nekik hinni semmiben! Egyébként meg én örültem neki hogy ő legalább megmondta a magáét Calvinnek, valakinek már meg kellett, azt a csávót nagyon nem bírom (amúgy meg Taylorrol is igenis igaza volt, merthogy azzal kezdődött a veszekedése Calvinnel; Taylornak megvannak azok a jó számai amit meghallgatok, de igenis csak egy pénzéhes csak, aki a kezdő zenészeket használja fel arra, hogy pénzt keressen!)!
Zayn-t én mindig támogatni fogom amúgy! Ő az ötükből, aki mindigis megfogott engem, az introveltságával, és a hangjával, az meg más kérdés hogy rohadtul jól is néz ki! Perrie-vel meg a kapcsolatát egyébként se hittem el, szerintem az az egész csak meg volt csinálva, hogy mégtöbb hírnévre tegyenek vele szert, különben miért csak arról írnak az újságok, amikor Perrie-ről van szó??? Szegény Zayn meg cseszheti, mert a legtöbben ellene vannak a sajtóban is! Remélem, hogy ez azért változni fog kicsit!
Zayn-t én mindig támogatni fogom amúgy! Ő az ötükből, aki mindigis megfogott engem, az introveltságával, és a hangjával, az meg más kérdés hogy rohadtul jól is néz ki! Perrie-vel meg a kapcsolatát egyébként se hittem el, szerintem az az egész csak meg volt csinálva, hogy mégtöbb hírnévre tegyenek vele szert, különben miért csak arról írnak az újságok, amikor Perrie-ről van szó??? Szegény Zayn meg cseszheti, mert a legtöbben ellene vannak a sajtóban is! Remélem, hogy ez azért változni fog kicsit!
2015. augusztus 24. 11:44
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
eléggé elszállt magától a gyerek mostanság...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: