Starity

Összeomlóban van Zayn Malik

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 23. 21:34 #81
szjg love forever
szjg love forever
visszatérő vendég

Státuszsounds live feels live W/bests
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 449
Csatolások: 0
Azonosító: 200702
gondoltam hogy ez lesz sad.gif jobbulást neki vagy mi
2015. augusztus 23. 21:36 #82
- törölt felhasználó -    
Hát, sajnos én is ezt látom, hogy züllik. Már a srácokkal sem tartja a kapcsolatot, nem lesz ennek jó vége...
2015. augusztus 23. 21:45 #83
- törölt felhasználó -    
R*hadtul sírtam amikor kilépett.Fájdalmat éreztem,de még nagyobbat,ahogy teltek a hetek,és egy ********* szót nem tudott mondani a fanoknak,a közel 5 év után.Hát gartulálok.Teljes extázisban voltam veel kapcsolatban,soha nem gondoltam,hogy rossz ember lenne,de ahogy otthagyta Perriet,meg az utóbbi időben való viselkedése mélyen elszomorít.Persze nem vagyok az anyja,aki megmondja,mint csináljon,sőt,ha az lennék sem szólnék bele az életébe,de a szakítása óta totál a #TeamPerrie csapatba tartozom,és kezd nem érdekelni Zayn,úgy érzem,mintha nem is ismertem volna.Ő nem az igazi Zayn,és kezd tönkremenni,tönkretesz mindent és mindenkit a környezetébe.Eltávolodtam tőle,és ha nem tér vissza a valódi önmagához,ez így fog maradni.Directioner létem ellenére... meghajolo.gif
2015. augusztus 23. 21:45 #84
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Azonosító: 233100
Pusztítsa el magát!Ha nem hagyja valaki hogy szeressék akkor egyszer nagyon magányos lesz...mint most ő!Zayn magát teszi tönkre,és majd ne kenje másra! sad.gif sajnálom Zayn,hidd el,sajnálom... sad.gif
2015. augusztus 23. 22:00 #85
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Én mindenemmel teljes mértékben támogatom és mellette állok!
2015. augusztus 23. 22:06 #86
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Azt hitted, hogy vége az 1D & Zayn drámájának!? Fr*ncokat.
De azért kezd elegem lenni ebből az egészből. Feljövök, hogy megnézzem, hogy milyen új cikkek vannak és minden harmadik nap ez fogad. Persze, ha nem érdekel, ne olvassam el. -Azért jó egyes kommenteken nevetni.biggrin.gif- Ezt mind magának köszönheti. Nagyon sajnálom Perrie-t, mert ilyet senki nem érdemel. SMS-ben felbontani egy eljegyzést. -.-" Ha a sztárocskák süllyesztőjében találja magát, azt a szörnyű természetének köszönheti. Mindenkivel összeveszni és megbántani. Gratulálok, nem maradhat következmény nélkül. Tényleg nem tudom megérteni azokat, akik továbbra is egy kedves embernek tartják, aki nem tehet erről. O.O Hahó, hol éltek?
2015. augusztus 23. 23:14 #87
- törölt felhasználó -    
Szánalmas a gyerek biggrin.gif jobb is lenne ha megsemmisülne.
2015. augusztus 23. 23:18 #88
Lajuraxx
Lajuraxx
visszatérő vendég

StátuszPhysically, I'm fine. Emotionally... I'm bruised.
Hozzászólás: 157
Azonosító: 209595
Szerintem nem kéne őt elítélni, vagy >megutálni<. Mi nem tudhatjuk mi játszódik le benne, hogy mit érez, és ezért nem kéne elítélni őt. Nem tudom igaz-e, hogy SMS-ben szakított Perrievel... (ha valaki tud erről valamit, hogy ki monda meg ilyenek, az világosítson fel, mert én még mindig azt érzem, hogy csak kitalálták aztán azóta ez terjeng xd) Ez nyilván szörnyű dolog, és senki se érdemel ilyet. Az se volt korrekt, hogy a kilépés után nem magyarázta meg miért is hagyta ott a bandát. Viszont ezek ellenére se tudhatjuk, hogy mi van vele. A hírnév nagyon tönkre tudja tenni az embereket, és ilyenkor hülyeség azzal jönni, hogy tudta, mivel jár ez, mert nem. Nem hiszem, hogy bárki tudná milyen, mielőtt megtapasztalja. Az a legrosszabb, amikor önmagad ellenségévé válsz, amikor magaddal vívsz csatát magad ellen. Először én is haragudtam Zaynre, de tudom milyen, amikor úgy viselkedsz ahogyan nem szeretnél, és olyanokat teszel, amiket nem szeretnél, és tudod, hogy nem helyes, de egyszerűen nem tudsz mit csinálni ellene, mert mély ponton van. És nem, nem olyan egyszerű abból kimászni, mint bárki hinné. Már én is unom, hogy kétnaponta cikkeznek erről az egész drámáról. De. Szívből kívánom neki, hogy sikerüljön rendeznie mind az életét, mind a lelkét, és azzal tudjon foglalkozni, amivel szeretne. Kíváncsian várom, hogy megmutassa ki is ő valójában.
2015. augusztus 23. 23:36 #89
AngelGirl00
AngelGirl00

StátuszAnnyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít.
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 562
Csatolások: 185
Azonosító: 227598
Engem még mindíg az idegesít benne, hogy dobta Perrie-t.
2015. augusztus 24. 00:02 #90
Gemma21
Gemma21
Hozzászólás: 1114
Azonosító: 212314
Térjen már észhez :/
2015. augusztus 24. 00:39 #91
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Idézet (Wivendii @ 2015.08.23. 20:24)
Már megint Zayn. Újabb Miley Cyrus csak férfiben? -.- " (bár..xd)

Lol igaz, szerintem neki is megmaradnak a rajongói így is...mint a Miley Cyrusnak
2015. augusztus 24. 01:27 #92
Eric Saade fan 7
Eric Saade fan 7
visszatérő vendég

StátuszDattebayo:DD♥
Hozzászólás: 188
Csatolások: 5
Azonosító: 155585
Ritka undorítóan viselkedik mostanában...az a dal meg,amit azzal a gyerekkel csinált akit leoltott twitteren az nagyon gyenge ha ilyen lesz a többi is akkor tényleg miley lesz még a végén belőle
2015. augusztus 24. 07:20 #93
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Nagy a zűrzavar körülötte, nem találja a helyét, gondolom anno még a kilépésben sem volt biztos, most meg itt elmélkedik, hogy valóban ez volt e a legjobb lépés. Kéne neki egy kis idő, amíg helyreteszi magában a dolgokat, elvégre a teljes élete változik most meg, de nem, ofkorz a médiának az orrlyukába is bele kell másznia. Persze ez nem mentség a szemétkedéseire, inkább csak magyarázat.
2015. augusztus 24. 08:39 #94
- törölt felhasználó -    
Már úgy látszik, ő sem bírta tovább ezt. Sajnálom, hogy ilyen lett. De remélem, hogy majd észreveszi, hogy nem lesz ebből semmi jó. sad.gif
2015. augusztus 24. 08:51 #95
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Már nagyon unom ezt a gyereket.
2015. augusztus 24. 09:27 #96
imasurvivor
imasurvivor
visszatérő vendég
Hozzászólás: 161
Azonosító: 239822
A Sun magazin nagyon utálja most őt, szóval, nem tudok nekik hinni semmiben! Egyébként meg én örültem neki hogy ő legalább megmondta a magáét Calvinnek, valakinek már meg kellett, azt a csávót nagyon nem bírom (amúgy meg Taylorrol is igenis igaza volt, merthogy azzal kezdődött a veszekedése Calvinnel; Taylornak megvannak azok a jó számai amit meghallgatok, de igenis csak egy pénzéhes csak, aki a kezdő zenészeket használja fel arra, hogy pénzt keressen!)!
Zayn-t én mindig támogatni fogom amúgy! Ő az ötükből, aki mindigis megfogott engem, az introveltságával, és a hangjával, az meg más kérdés hogy rohadtul jól is néz ki! Perrie-vel meg a kapcsolatát egyébként se hittem el, szerintem az az egész csak meg volt csinálva, hogy mégtöbb hírnévre tegyenek vele szert, különben miért csak arról írnak az újságok, amikor Perrie-ről van szó??? Szegény Zayn meg cseszheti, mert a legtöbben ellene vannak a sajtóban is! Remélem, hogy ez azért változni fog kicsit!
2015. augusztus 24. 09:28 #97
Jack99
Jack99

Státuszhttps://www.youtube.com/watch?v=F5hGGYKOle0
Hozzászólás: 606
Azonosító: 201240
Nem csalódtam
2015. augusztus 24. 11:06 #98
- törölt felhasználó -    
Mikor tesznek már pontot ennek a végére?
2015. augusztus 24. 11:44 #99
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Azonosító: 233941
eléggé elszállt magától a gyerek mostanság...
2015. augusztus 24. 12:36 #100
- törölt felhasználó -    
"Egy régi barát elmesélte..." Hagyjuk.smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok