Összeomlóban van Zayn Malik
2015. augusztus 23. 20:05
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Timistad ugyanezt gondolom
2015. augusztus 23. 20:05
|
Galambos Eszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 243717 offline
|
Imadom ezeket a régi barátokat, meg az ismeretlen forrásokat..amik biztosan igazak..
ezen már csak nevetni tudok! És én elmondhatom hogy bármi történjen Zaynnel mindig mellette leszek és támogatni fogom. És aki igazán szerette őt, nem fog elpartolni emiatt tőle! És aki most most mind leírja hogy mekkorát csalódott benne (ami vicces mert nem ismeritek) annak megint csak gratulálni tudok! köszöntem!
2015. augusztus 23. 20:11
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
sok minden történik most vele ezt meg kell érteni
2015. augusztus 23. 20:12
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Ez b@zdmeg, egy tartalmas, hírértékű cikk. Egyébként is itt verem a fejem a falba az 1D-dráma lezárulni-képtelensége miatt, de hogy kapunk egy ilyen cikket, ami 10 sor sincs, és arról szól, amiről mindenki vagy tudott vagy nem érdekelte, az kritikán aluli. Miért van erről ennyi cikk, ami ráadásul ilyen? A kérdést már sokan feltették, én pedig választ szeretnék rá kapni.
Egyszerűen ezt a témát mindenfelől kiveséztük, szidtunk mindenkit, akit tudtunk, óriási kommentháborúkba keveredtünk, de végén már mindenkinek a könyökén jön ki az egész sz@r, és ott vagyunk, hogy senkit nem érdekel.
A cikk semmi újat nem mond, egy "bennfentes" [nohiszen] félmondata és kommentek is két szekcióra oszlanak:
"Sajnálom, hogy kilépett, szakítottak, szereteem ♥"
és
"magának köszönheti, sose bírtam, nem érdekel"
Szeretnék megkérni valakit, aki ennek a felelőse, hogy ha egy cikk nem mond semmit, rövid és egyébként sem érdekel senkit, akkor ne jelentessék meg
Egyszerűen ezt a témát mindenfelől kiveséztük, szidtunk mindenkit, akit tudtunk, óriási kommentháborúkba keveredtünk, de végén már mindenkinek a könyökén jön ki az egész sz@r, és ott vagyunk, hogy senkit nem érdekel.
A cikk semmi újat nem mond, egy "bennfentes" [nohiszen] félmondata és kommentek is két szekcióra oszlanak:
"Sajnálom, hogy kilépett, szakítottak, szereteem ♥"
és
"magának köszönheti, sose bírtam, nem érdekel"
Szeretnék megkérni valakit, aki ennek a felelőse, hogy ha egy cikk nem mond semmit, rövid és egyébként sem érdekel senkit, akkor ne jelentessék meg
2015. augusztus 23. 20:17
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Mire kiadja a saját albumát, nem lesz olyan aki megvenné, mert senki sem fogja szeretni.
Én nem sajnálom, az élete tökéletes lenne, csak ő olyan hülye hogy elrontja.
Mi értelme a sikernek, ha nincs senki akivel ezt megosztaná?
Ráadásul szerintem ennek a "mélyrepülésnek" még nincs vége.
Én nem sajnálom, az élete tökéletes lenne, csak ő olyan hülye hogy elrontja.
Mi értelme a sikernek, ha nincs senki akivel ezt megosztaná?
Ráadásul szerintem ennek a "mélyrepülésnek" még nincs vége.
2015. augusztus 23. 20:19
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
én szeretem őt, de az lenne a legjobb ha azt tenné amit először mondott mikor kilépett. ki kéne szállnia ebből az egész dologból, neki most nyugalomra és barátokra van szüksége, nem ezekre a cécókra. ott kéne hagyni a reflektorfényt, hiszen elképesztő dolgokat ért már el : egy nagy halom pénzt, egy jókora odaadó rajongótábort, és szakmai sikerekben is bővelkedett a banda. Most már tényleg nem hiányzik neki más, mint hogy éljen, hogy a 'sztárok' füstös világán kívül mást is megtapasztaljon.
2015. augusztus 23. 20:26
Ő alakítja magának a giccses tinisztár világát. Nem sajnálom.
2015. augusztus 23. 20:32
Idézet (Nina 10 @ 2015.08.23. 20:27)
Hát, legalább nem fogja meglepni, ha hirtelen a süllyesztõben találja magát, ahová mindig is való volt.
Egyetértek. Csak tartanánk már ott, mert ez az 1D dráma olyan szinten unalmas.
2015. augusztus 23. 20:35
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Hűha, most már nagyon kezd elegem lenni ebből a mitugrászból. Minden nap van valami agyament cikk róla és a hülyeségekről... -.-
2015. augusztus 23. 20:53
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
vettük észre...igazabol már annyit lehetett benne csalodni hogy semmin sem lepodok meg az még oke hogy kilep mert szerintem sosem illett igazan az osszkepbe egy ido utan latvanyosan szenvedett és unta is magát szval jol tette hogy kilepett ha nem elvezi akkor nincs értelme erolkodni de hát amiket mostanaban lenyomott a banda elleni fordulasok smsben szakitasok...itt latszik hogy elhisszuk mennyire ismerjuk a kedvencunket és hát semennyire
2015. augusztus 23. 20:55
|
|
Noémiiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.28. Hozzászólás: 248 Csatolások: 3 Azonosító: 247338 offline
|
Idézet (Lambika @ 2015.08.23. 16:47)
inkább tűnjön el, ne is lehessen róla hallani. Mindenhol őt kell nézni nagyon unalmas már
Te vagy rohadtul unalmas...
Engem is idegesített már Zayn de ak se vagyok ilyen utálkozó h kiírom h tűnjön el te balf@sz!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: