Összeomlóban van Zayn Malik
2015. augusztus 23. 17:18
|
|
Forever.Arianatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 248573 offline
|
Így járt... én nem sajnálom, az biztos. Magának köszönheti
.
2015. augusztus 23. 17:25
|
|
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline
|
Miert nem vagyok meglepve?
Oszintem szeretem Zayn , vagyis hat szerettem, de mostanaban igazan eleszalladt vele a lo.. Es szamomra igazan eleg volt belole. ( elnezest a Zayn rajongoktol )
2015. augusztus 23. 17:27
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 offline
|
Saját magának csinálta a bajt. Azzal, hogy kiszállt a One Directionből még nem tett semmit, de onnantól folyamatosan lökte el magától az embereket, kezdve a fiúkkal, aztán az a Naughty Boy gyerek, majd Perrie, aki folyamatosan támogatta és segítette őt mindenben. Remélem, azért egyszer rájön miket művelt, de akkor talán már késő lesz
2015. augusztus 23. 17:28
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
magának köszönheti, azaz igazság. ha nem szállt volna ki a bandából, akkor lenne segítsége, de így semmi esélye sincs. és őszintén? egyáltalán nem sajnálom. átesett a ló másik oldalára. azt gondolta, hogyha otthagyja a bandát, többre viszi majd egyedül? pff, csak gondolta. ha nem vagy egyedül, minden egyszerűbb, és ez nem csak akkor igaz, ha híres vagy...
2015. augusztus 23. 17:38
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Nekem elég kétes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban... Én sajnálom őt, mert nekem egy szimpatikus emberke volt, viszont amit most csinál azt totál magának köszönheti, szóval megérdemli, de remélem azért észhez tér majd ebből a sok baromságból amit mostanában művel
2015. augusztus 23. 17:38
Az az igazság, hogy amikor még a bandában volt, nem is tudtam, hogy egyáltalán létezik. Nem vagyok 1D fan és akkor sem voltam az. De azzal, hogy kilépett nagy port kavart és sikerült a középpontba kerülnie. Gratula. Nem tett jót neki az a sok figyelem és nem tudott vele mit kezdeni. És elindult a leejtőn. És ide jutott. Itt lehet neki választani, hogy megjavul vagy folytatja azt a nevetséges viselkedést.
2015. augusztus 23. 17:46
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Egyetértek Forever.Arianator-al
2015. augusztus 23. 17:49
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Már nem azért a két forintért, de pont "olyan" feje van. Mármint szerintem látszik az arcán a személyisége, soha nem is kedveltem. Az a tipikus egós, szarkavarós kinézete van.
2015. augusztus 23. 17:51
|
|
Beki C.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 248793 offline
|
Amíg a One Direction-ban volt eléggé bírtam őt. Soha nem voltam annyira oda a bandáért, de Zayn-t és Niall-t kedveltem. Amióta kilépett a One Direction-ból egyre több pletyka kering körülötte. Nap mint nap nézem a Facebookom és minden második poszt róla szól, ahogy tekerek le a kezdőlapon. Először a hír, hogy kilépett, aztán, hogy szakított a barátnőjével, megjegyzéseket tesz a régi bandájára meg a Little Mix-re is...
nem tudom mi van vele, de nem lesz jó vége...
nem tudom mi van vele, de nem lesz jó vége...
2015. augusztus 23. 18:01
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Nem tudhatjuk, mi történt vele igazából, én mindenesetre sajnálom.
2015. augusztus 23. 18:06
Jo most mar azert sajnalom, az eljen en is ellenseges voltam vele, de most azert mar tenyleg sajnalom.
2015. augusztus 23. 18:11
Volt 1D-s korszakom, de Zayn nekem mindig önzőnek tűnt, azzal hogy kilépett a One Direction-ból, nem kavarta volna fel a vizet, de hazudott. Valószínűleg azt hitte, hogy azzal hogy újra stúdióba vonul hogy szóló karrierbe kezdjen, annak ellenére, hogy azt írta normális életet szeretne, nem lesz senkinek baja, de a rajongóknak ez segített feldolgozni azt hogy a kedvencük kilép, persze ha azt írta volna "Azért hagytam ott az 1D-t, mert szóló karriert szeretnék" más lett volna a helyzet. Perrievel majdnem össze házasodott, de persze azért oké volt SMS-ben szakítani, ez is azt mutatja, hogy gyáva. Mindenkivel össze veszik akkor is, ha abban ugyan úgy benne van mint a másik (ebben a Naughty Boy-os és a Louis-os esetre célzok), nem vállalja a felelősségét, de az arca ugyan olyan nagy marad, remélem hogy tényleg rá jön hogy magának csinálta az egészet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: