Starity

Klippremier: Hyuna – Roll Deep

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 28. 12:16 #41
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Látom ez a dal is nagyon megosztó lett, mint az April dala... Nekem alapvetően Hyunával semmi bajom, sőt szerintem a 4minute-be annyira beleillik, de valahogy a solói sosem sikerülnek annyira jól. Persze a mai modern világban minden lehetséges, de nem csak arról van szó, h most mit mutat meg magából és mit nem, hanem arról, h a dal sem valami jó. Komolyan jobban tetszett Ilhoon része, pedig a reppereket nem szeretem. Meg azért azt is gondolom, h anélkül is lehet megcsinálni egy jó klipet, h bugyiban meg egy szál meltartóban riszáljanak a camerák előtt. Persze sokakat ezzen a stílussal lehet megnyerni, de (remélem) még vannak olyanok is akiket nem. Visszatérve Hyunára neki nem áll rosszul ez a stílus, csak ez a dal... a Bubble Pop stílust szeretném tőle, akkor is tudodd vagány és szép lenni, de még is élvezhetőbb dal volt.
1 felhasználónak tetszik: Niki0718
2015. augusztus 29. 01:30 #42
Niki0718
Niki0718
10 éve itt <3

Státusz12. évem az oldalon !!! ❤️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3973
Csatolások: 63915
Azonosító: 236119
Hát először is az a rész, amikor a táncosok pórázra vannak kötve....nekem nagyon Britney Spears - Work B**ch című klippjére emlékeztet....
Hyuna szerintem a 4minute tagjaként jobb mint szólóban és az egyéni dalai nem igazán fogtak meg + nekem a hangja se valami jó így.....Il Hoon egy isten mint mindig <3 <3
Abban sokaknak igaza van hogy most ez a stílus a menő (engem nem botránkoztat meg már megszoktam, hogy mostanában minden klippben ez megy)...de szerintem máshogy is lehet jó klippet csinálni, nem csak azzal, hogy halálra rázom amim van XD
A dal elmegy....nem valami nagy szám.
2015. szeptember 01. 14:38 #43
- törölt felhasználó -    
Sokan nem szeretik, az én k-popperes baráti társaságomban is sajnos szinte mindenki negatívan áll hozzá. Emiatt én is kezdtem róla negatívumokat kialakítani egy időben. Aztán valahogy rájöttem, hogy basszus én szeretem őt és butaságot csináltam. Természetesen az ilyen idióta semmit mondó számait tényleg nem szeretem (Bubble Pop!, Ice Cream), de a tipikus Hyuna kemény rapet imádom. Nekem a visszatérésének koncepciója nagyon bejött. Az album is jó lett. Én szeretem, mint szólóénekesnőt, mert iszonyatosan megállja a helyét és van karizmája ami által tenylegesen 4Minute-be is tökéletesen beleillik, ráadásul van egy érdekes hangszínje is van.
Azt is sokszor hallom, hogy nem tud énekelni és szörnyű a hangja. Azért nem egy főénekes, aki több oktávot is kiénekel, de néztem egy MR Removed videót, ahol ténylegesen rapper létére jó hangja van. Annyira nem kell alábecsülni szerintem.
2015. október 12. 16:49 #44
selena gomez14
selena gomez14
illegirl

Státusz-
Hozzászólás: 1613
Csatolások: 12758
Azonosító: 250585
I Love Hyuna ♥ Nagyon jó szám! smileeee.gif
2015. október 13. 14:23 #45
TokyoGhoullel
TokyoGhoullel
stayourself

StátuszTick tock, tick tock, gettin' closer
Hozzászólás: 1301
Csatolások: 8182
Azonosító: 250454
Imádom ezt a számot*-* egyik kedvencem♥ Bár a klipp egy kicsit furán lett megoldva attól még a zene tökéletes^^ Hyuna és Ilhoon the best:3
2015. október 16. 19:39 #46
- törölt felhasználó -    
Szavakat se találok..*o* heart.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok