Klippremier: Hyuna – Roll Deep
2015. augusztus 24. 01:18
|
|
Iridescentúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 205318 offline
|
Minden albumja egyre jobb és jobb~
Jobban örültem volna, ha a Get Out My House-t választják title track-nek, a változatosság kedvéért, de meg vagyok elégedve ezzel is. :3
Jobban örültem volna, ha a Get Out My House-t választják title track-nek, a változatosság kedvéért, de meg vagyok elégedve ezzel is. :3
2015. augusztus 24. 02:14
HyunA egy nagyon szép énekes nő, és sajnos ezt tulságosan is jól tudja. A szám nagyon jó lett, és Ilhoon nagyon jól néz ki a klipben^^
2015. augusztus 24. 02:20
Valamint Agüero10, ha nem vagy rá kíváncsi, ne nyisd meg! Ilyen egyszerű az egész!!
2015. augusztus 24. 07:36
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Oh gosh, hol is kezdjem.
Tavaly szerelmes voltam a Redbe. Provokatív volt, de mégis stílusos, nem esett át a ló másik túloldalára.
Ellenben ez... hát a vöröslámpás negyed egyik bárjában lenne a helye, ott lehetne mutogatni. Félreértés ne essék, tudom én jól, hogy Hyuna imidzse a sexységre, provokatívságra épül. De ez már nekem túl sok. Jobban mondva nem is, a fő gondom a koreográfia. Én komolyan sajnálom ezt a lányt, hogy ilyen dolgokat leerőszakolnak a torkán (random sexista poén
), és neki csak tűrnie és tűrnie kell. Most komolyan, én annyira sose foglalkoztam Hyuna személyiségével, de sokan mondjátok, hogy egyáltalán nem ilyen, hanem aranyos és édes. El tudjátok képzelni mennyit szenvedhet amiatt, hogy egy ennyire tőle eltérő kpop ikont kell alakítania mindig, amikor forog a kamera??? Mert én tudom, hogy beleőrülnék ebbe, hogy egy lotyóval azonosítanak be.
A szám maga meg nem nagy durranás. A koncepció és a koreográfia viszi el. Az összes szóló dala jobban tetszett ennél, ez eddig a mélypont nálam tőle...
Tavaly szerelmes voltam a Redbe. Provokatív volt, de mégis stílusos, nem esett át a ló másik túloldalára.
Ellenben ez... hát a vöröslámpás negyed egyik bárjában lenne a helye, ott lehetne mutogatni. Félreértés ne essék, tudom én jól, hogy Hyuna imidzse a sexységre, provokatívságra épül. De ez már nekem túl sok. Jobban mondva nem is, a fő gondom a koreográfia. Én komolyan sajnálom ezt a lányt, hogy ilyen dolgokat leerőszakolnak a torkán (random sexista poén
A szám maga meg nem nagy durranás. A koncepció és a koreográfia viszi el. Az összes szóló dala jobban tetszett ennél, ez eddig a mélypont nálam tőle...
2015. augusztus 24. 10:03
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Húhaa háát imádom a k-pop-ot meg minden, de nekem ez már sok >.<"...A zene még elmegy, mondjuk a rap-et sem szeretem :/... de a klipp, na az nem az én stílusom ^^"...
2015. augusztus 24. 13:15
Anno, mikor megjelent a Red, unalmasnak találtam az egészet, és Hyunát is. Aztán a megjelenés után egy hónappal, azon kaptam magam, hogy rongyosra hallgatom a számot, és már kívülről tudom a koreográfiát is.
Én az első trealer után kiakadtam, és azt hittem ez is egy Bubble Pop! kaliberű borzadály lesz. A többi trealert nem is néztem meg.
Végül megjelent az M/V, és egyből beleszerettem a dalba. Persze az egész albumot imádom, de valahogy ez a dal személyes kedvencem lett. És akkor arról még nem is beszéltem hogy a drága Il Hoon-ból milyen szexi rossz fiút varázsoltak. ♥
Én az első trealer után kiakadtam, és azt hittem ez is egy Bubble Pop! kaliberű borzadály lesz. A többi trealert nem is néztem meg.
Végül megjelent az M/V, és egyből beleszerettem a dalba. Persze az egész albumot imádom, de valahogy ez a dal személyes kedvencem lett. És akkor arról még nem is beszéltem hogy a drága Il Hoon-ból milyen szexi rossz fiút varázsoltak. ♥
2015. augusztus 25. 02:31
|
|
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 offline
|
nagyon jó
2015. augusztus 25. 11:45
Ha azt mondom hogy ez túlságosan is feltűnő és provokatív, csak magamat tenném nevetség tárgyává, hisz a K-POP klipek 80%-a nem a visszafogottságról szól..
Amúgy nemrégiben nyilatkozott a szexisségről, és azt mondta, hogy szerinte az kell és jó, de..ez már túlmegy azon és átlépi azt a bizonyos határt, ami még ízléses.
Amúgy nemrégiben nyilatkozott a szexisségről, és azt mondta, hogy szerinte az kell és jó, de..ez már túlmegy azon és átlépi azt a bizonyos határt, ami még ízléses.
2015. augusztus 25. 20:34
|
|
Kitty1245új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 234933 offline
|
Oké, bevallom ,hogy amikor bele hallgattam pár napja az új albumja teaserébe, nem nyerte el egyetlen dal se a tetszésemet. De amióta ez az MV megjelent Roll Deep nagyon tetszik, s Il Hoon is tökéletesen illik mind a klipbe mind a dalba. Hyuna ismét nem csalódtam benned, bár mikor nem ? <3
2015. augusztus 27. 22:26
|
|
Ella535visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 221 Csatolások: 98 Azonosító: 217283 offline
|
khm...még h "a királynő visszatért"...kpoppernek vallom magamat,de mióta beléptem a kpop csodálatos világába kezdetektől utálom hyuna-t (és utálni is fogom) most ne mondjátok azt h én nem ismerem őt és csak úgy utálom.nem,igen is ismerem,van rá okom h utáljam
a dalairól meg ne is beszéljünk,nekem a red c.dala vágta ki nagyon a biztosítékot,most meg itt van ez....
2015. augusztus 28. 11:41
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Az első teaser alapján azt hittem ez most egy kiábrándító dolog lesz Hyuna-tól, de az igazat megvallva, amikor a klip kijött, nem csalódtam és örültem, hogy nem hű az első teaserhöz
Nem tetszett meg a dal rögtön, mint anno a „Red”, de azért fülbemászó volt, majd ahogy néztem egy-két fellépését, és meghallgattam az „A+” albumot is (ami megjegyzem, nagyon jóra sikerült), utána a „Roll Deep” is teljesen belopta magát a szívembe
A klip hibátlan, jól tükrözi Hyuna egyéni stílusát, és hogy verhetetlen előadó a k-pop szakmában
2015. augusztus 28. 12:05
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Plusz olvasgatom itt a kommenteket, de annyira nem értem a dolgot xD Miért botránkozik meg ezen a klipen annyira mindenki? Szerintem ahhoz a bizonyos legelső teaserhöz képest visszafogott xD Meg Hyuna stílusa ilyen, jahj Istenem. Én a részemről valamiért anno a „Red”-en jobban megbotránkoztam, bár lehet, akkor még nem voltam így hozzászokva Hyuna-hoz, meg az ilyen klipekhez, de szerintem a „Roll Deep”-el semmi baj nincs
Meg néha ezeket olvasva olyan érzésem támadt, mintha visszacsöppentünk volna az 1900-as évek elejére, amikor még elítélendő volt az ilyesfajta magamutogatás, ma már ez teljesen normálisnak számít és ez még csak nem is ízléstelen (szerintem). Hogy ez jó-e vagy rossz, mindenki döntse el maga. Szerintem jó dolog, hogy Dél-Korea és a K-Pop is egyre nyitottabb és szerintem az sem feltétlenül baj, hogy a szexiség ennyire előtérbe kerül, legalábbis Hyuna-nál, ezt vele ki tudják aknázni, mindig is ilyesmi stílusa volt, úgyhogy ezen már nincs annyira mit meglepődni. Legalább Hyuna-nak a szexisége mellett ott a vagánysága, a szépsége, a rap és énektehetsége, és a különleges stílusa. Tudnék egy-két lánycsapatot mondani, akiknek ezek közül leginkább csak a szexiség, ami játszik, más nem és ebből akarják eladni magukat mert kutya se kíváncsi rájuk. Na igen, ők már nekem néha súrolják az ízléstelenség határát, de Hyuna egyenlőre még nem
Az viszont más téma, hogy ez egy ráerőltetett stílus-e vagy nem, mindenesetre ha őt nem zavarta eddig, akkor minket se, ami szép, azt mutassák ki, de miért zavar ez olyat, aki amúgy is tudja, hogy Hyuna civilben egy nagyon aranyos és kedves lány, aki ennél jóval visszafogottabb. Hát örüljön neki, hogy ezt tudja róla, és így szeresse tovább
Hwaiting Hyuna
Előzőleg pedig elfelejtettem megemlíteni, hogy a kékes-pinkes haja iszonyatosan jól áll neki *q*
Az viszont más téma, hogy ez egy ráerőltetett stílus-e vagy nem, mindenesetre ha őt nem zavarta eddig, akkor minket se, ami szép, azt mutassák ki, de miért zavar ez olyat, aki amúgy is tudja, hogy Hyuna civilben egy nagyon aranyos és kedves lány, aki ennél jóval visszafogottabb. Hát örüljön neki, hogy ezt tudja róla, és így szeresse tovább
Előzőleg pedig elfelejtettem megemlíteni, hogy a kékes-pinkes haja iszonyatosan jól áll neki *q*
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: