Egy év elteltével újabb szerzeményt adott ki a híres dél-koreai énekesnő. A videóban többek között a BtoB-ből jól ismert Il Hoon is közreműködött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Hyuna – Roll Deep
2015. augusztus 23. 13:21
2015. augusztus 23. 14:01
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Jól sikerült^^a klippen vannak jelenetek melyek nem nyerték el tetszésemet,de alapjáraton az se rossz:D A dal naygon jó,Hyuna ismét megmutatta tehetségét:) Az albumról szerintem az Ice ice sikerült a legjobban,de a többi is nagyon tetszik:) Fighting Hyuna!
2015. augusztus 23. 14:34
Álltalában nem szeretem HyunAh szóló dalait, a Bubble Pop!-tól is falra tudnék mászni.
Bár azért elismerem van olyan slágere, melynek sikerült elnyernie a tetszésemet (Change), hisz remek a koncepciója, a koreográfiája és a dal is nagyon fülbemászó.
Az új szerzeményét tegnapelőtt hallottam/láttam először, mikor GomNaNa bemutatta nekem és nagyon örülök, hogy egy véleményünk született. Teljes mértékben kijelenthetem, hogy remek lett. A dal kifejezetten fülbemászó és külön dicséret a segédkező idolnak, Il Hoon-nak, amiért pluszban hozzájárult a dal sikeréhez.
A koncepcióra térve csodálatos, nagyon szeretem az eféle színes klipeket. A koreográfia is nagyon tetszik, mivel ez egy kissé visszafogottabb.
Nagyon remélem, hogy még sok ehhez hasonló visszatérést láthatunk HyunAh részéről, mivel szerintem ez most nagyon beletalált!
Kim Hyun Ah & Jung Il Hoon
Bár azért elismerem van olyan slágere, melynek sikerült elnyernie a tetszésemet (Change), hisz remek a koncepciója, a koreográfiája és a dal is nagyon fülbemászó.
Az új szerzeményét tegnapelőtt hallottam/láttam először, mikor GomNaNa bemutatta nekem és nagyon örülök, hogy egy véleményünk született. Teljes mértékben kijelenthetem, hogy remek lett. A dal kifejezetten fülbemászó és külön dicséret a segédkező idolnak, Il Hoon-nak, amiért pluszban hozzájárult a dal sikeréhez.
A koncepcióra térve csodálatos, nagyon szeretem az eféle színes klipeket. A koreográfia is nagyon tetszik, mivel ez egy kissé visszafogottabb.
Nagyon remélem, hogy még sok ehhez hasonló visszatérést láthatunk HyunAh részéről, mivel szerintem ez most nagyon beletalált!
2015. augusztus 23. 14:38
|
|
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline
|
Az MV nálam egy párszor azért már átesett a ló túloldalára, (nyilván lány szemszögéből ez a határ amúgy is alacsonyabb) nekem a RED jobban tetszett. Ilhoon pedig abszolút feldobta az egyébként sem unalmas vidit. Nem tudtam mire számítsak a teaser vidi után, de jobb lett, mint amit vártam.
Vizuálisan hozta a formát, mint mindig és egyszerűen imádom a kék haját. A szőkénél pedig meglepődtem, olyan TroubleMaker nosztalgia volt~ :c
(Egyébként szerintem a következő 4Minute comeback is ilyen hangzású lesz. Én úgy vettem észre, hogy HyunA kisalbumán tesztelnek, aztán megjelenik egy csoportos dal is. Pl. az "Ice Cream" után a "What's Your Name", majd a "RED" után a "Crazy". Kíváncsi leszek :33)
Vizuálisan hozta a formát, mint mindig és egyszerűen imádom a kék haját. A szőkénél pedig meglepődtem, olyan TroubleMaker nosztalgia volt~ :c
(Egyébként szerintem a következő 4Minute comeback is ilyen hangzású lesz. Én úgy vettem észre, hogy HyunA kisalbumán tesztelnek, aztán megjelenik egy csoportos dal is. Pl. az "Ice Cream" után a "What's Your Name", majd a "RED" után a "Crazy". Kíváncsi leszek :33)
2015. augusztus 23. 15:34
|
|
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline
|
Maradjunk annyiban, hogy elmegy.
2015. augusztus 23. 16:22
|
|
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline
|
Háát..nem lett rossz
2015. augusztus 23. 18:33
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Jó lett.
2015. augusztus 23. 19:27
A legelső trealer után nem tudtam mire számítsak, aztán a két teaser után már egyre kíváncsibb lettem és mikor meghallgattam a dalt, végig néztem a klipet meglepődtem mennyire is tetszik. Főleg azért hallgattam meg először mert hát IlHoon még is csak IlHoon
De hosszú idő után végre újra azt tudtam mondani HyunAh egy dalára, hogy tetszik.
Végre pedig a koncepcióra is azt mondhatom hellyel-közzel, hogy jó.
Annak idején mikor megismertem a 4minute-et és HyunAh-t nekem az a laza vagánysága tetszett, aztán a Cube valamiért nagyon elvitte ezt a stílust, ami a Trouble Maker-el csak fokozódott.
Na és először végre egy albumjára is azt tudom mondani, hogy remek. Főleg az utolsó lassú száma varázsolt el, de pl nekem az Ice Ice is nagy kedvencem lett.
Végre pedig a koncepcióra is azt mondhatom hellyel-közzel, hogy jó.
Na és először végre egy albumjára is azt tudom mondani, hogy remek. Főleg az utolsó lassú száma varázsolt el, de pl nekem az Ice Ice is nagy kedvencem lett.
2015. augusztus 23. 19:56
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Nem a legjobb dal az albumról, az Ice Ice sokkal elképesztőbb, de ez sem rossz, Ilhoon nagyon jól néz ki ennyi tetkóval.
Hyuna is változik, és hogyha például olyan lett volna ez a koncepció mint a Red, akkor az lenne a baj. Mindig próbálnak valami újjal jönni, és ez érthető is. Rengeteg utálatot kapott most a dél koreai közönségtől, de itt külföldön más számít az undorítónak, így itt sokkal kevesebb embert taszítja. Én azért még mindig örülnék ha olyan testem lenne mint az övé.
Hyuna is változik, és hogyha például olyan lett volna ez a koncepció mint a Red, akkor az lenne a baj. Mindig próbálnak valami újjal jönni, és ez érthető is. Rengeteg utálatot kapott most a dél koreai közönségtől, de itt külföldön más számít az undorítónak, így itt sokkal kevesebb embert taszítja. Én azért még mindig örülnék ha olyan testem lenne mint az övé.
2015. augusztus 23. 21:46
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nekem tetszik. *--* Imádom Hyuna-t, nagyon édes lány. Ezt a koncepciót ráaggatták, mert a Cube szerint ebben hozza legjobban a formáját. A teaser megijesztett, de a klip és a dal is tetszik. Persze nem a mutogatás, mert mégis lány vagyok.. Miley-re hasonlítana? Ez teljes tévedés, ne nevettessetek. +Hyuna kék haja.
:3
2015. augusztus 23. 22:25
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: