Idézet (Pocok2001 @ 2015.08.23. 12:36)
Szörnyen fantáziátlannak, ugyanakkor jó üzletembernek tartom. Mindig ugyanarról ír, ugyanolyan stílusban, de kihasználta a 15 perc hírnevet és rávette a sok hülyét, hogy az összes könyvét vegyék meg.
Csakhogy ez a hírnév már rég tovaszállt, ő pedig nem tudja, mikor kell föladni... Nem kedvelem a könyveit és a stílusát sem, sablonosnak, gyengének és unalmasnak tartom. A poénok ezerévesek, a karakterek sablonosak, a történet és a reakciók szürreálisak.
Semmit nem várok ettől az új könyvtől, és még a borító is bénább
Csakhogy ez a hírnév már rég tovaszállt, ő pedig nem tudja, mikor kell föladni... Nem kedvelem a könyveit és a stílusát sem, sablonosnak, gyengének és unalmasnak tartom. A poénok ezerévesek, a karakterek sablonosak, a történet és a reakciók szürreálisak.
Semmit nem várok ettől az új könyvtől, és még a borító is bénább
Ne mondj ilyeneket, még jönnek a Fanatikusok, és áthúznak monitoron keresztül.
Egyébként nagyon igazad van.
Alapvetően nem az a baj Laurával, hogy nem tud írni, mert tud Ő, ha akar; egyszerűen arról van szó, miszerint teljes egészében eladta magát, és már közel sem "vénából", sokkal inkább kapzsiságból ír. Pont ez a buktatója; oké, hogy tinédzserbarát regényeket hoz össze, ellenben nuku tartalommal, díszcsomagolásban, amit előbb-utóbb a célközönsége is marhára elun. Már az SzJG sem volt nagy durranás, de a Bábel óta igencsak romlik a művei színvonala, ami abszolúte nem szorul csodálatra, hiszen átlagosan 1-2 könyvet csap össze fél-1 év alatt, ráadásul olyan témában & stílusban, amiről süt, mi módon szívesebben a pénztárcájuknak, mintsem valóban a Rajongóinak írta volna.
Voltaképpen ezért sem vagyok képes komolyan venni Laurát. Egyedül a könyvtárból éri meg kihalászni a köteteit, bár nem mintha az utolsó 2-3 évben többet lettem volna elolvasni 10-20 oldalnál belőlük..
A borító szerintem is túl gyerekes, ötlettelen, fantáziátlan. A 3. részről is valami ilyesmi jut először eszembe, ennek ellenére beleolvasok, bár megvenni hótziher' nem fogom, mert nem pusztán a könyvei, maga a Nő nem ér annyit számomra, miként Rá verjek el értékes forintokat.

0 felhasználónak tetszik: