Starity

Októberben érkezik Leiner Laura új könyve

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 23. 13:27 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pocok2001 @ 2015.08.23. 12:36)
Szörnyen fantáziátlannak, ugyanakkor jó üzletembernek tartom. Mindig ugyanarról ír, ugyanolyan stílusban, de kihasználta a 15 perc hírnevet és rávette a sok hülyét, hogy az összes könyvét vegyék meg.
Csakhogy ez a hírnév már rég tovaszállt, ő pedig nem tudja, mikor kell föladni... Nem kedvelem a könyveit és a stílusát sem, sablonosnak, gyengének és unalmasnak tartom. A poénok ezerévesek, a karakterek sablonosak, a történet és a reakciók szürreálisak. 
Semmit nem várok ettől az új könyvtől, és még a borító is bénább

Ne mondj ilyeneket, még jönnek a Fanatikusok, és áthúznak monitoron keresztül. rohog.gif
Egyébként nagyon igazad van.
Alapvetően nem az a baj Laurával, hogy nem tud írni, mert tud Ő, ha akar; egyszerűen arról van szó, miszerint teljes egészében eladta magát, és már közel sem "vénából", sokkal inkább kapzsiságból ír. Pont ez a buktatója; oké, hogy tinédzserbarát regényeket hoz össze, ellenben nuku tartalommal, díszcsomagolásban, amit előbb-utóbb a célközönsége is marhára elun. Már az SzJG sem volt nagy durranás, de a Bábel óta igencsak romlik a művei színvonala, ami abszolúte nem szorul csodálatra, hiszen átlagosan 1-2 könyvet csap össze fél-1 év alatt, ráadásul olyan témában & stílusban, amiről süt, mi módon szívesebben a pénztárcájuknak, mintsem valóban a Rajongóinak írta volna.
Voltaképpen ezért sem vagyok képes komolyan venni Laurát. Egyedül a könyvtárból éri meg kihalászni a köteteit, bár nem mintha az utolsó 2-3 évben többet lettem volna elolvasni 10-20 oldalnál belőlük..
A borító szerintem is túl gyerekes, ötlettelen, fantáziátlan. A 3. részről is valami ilyesmi jut először eszembe, ennek ellenére beleolvasok, bár megvenni hótziher' nem fogom, mert nem pusztán a könyvei, maga a Nő nem ér annyit számomra, miként Rá verjek el értékes forintokat. smileeee.gif
2015. augusztus 23. 13:44 #22
- törölt felhasználó -    
Az előző borítói a sorozatnak jobbak voltak, ez nem nyerte el a tetszésem.
2015. augusztus 23. 13:55 #23
- törölt felhasználó -    
Már nagyon váromm, bár az előző borítók jobban voltak, ez eléggé kilóg a sorból! :/ smileeee.gif
2015. augusztus 23. 13:58 #24
ArianaGrandeforever
ArianaGrandeforever
Potterhead (͡° ͜ʖ ͡°)

Státusz2 0 1 9
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 987
Csatolások: 42
Azonosító: 246896
pocok2001 , teljesen egyetértek veled!
2015. augusztus 23. 14:13 #25
Macsek124
Macsek124
Hozzászólás: 856
Csatolások: 30
Azonosító: 201223
nekem se nagyon nyerte el a tetszésemet ez a boritó. de már kiváncsi vok rá
2015. augusztus 23. 14:45 #26
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Régebben, amikor még nem volt ekkora felhajtás körülötte (meg amikor nem olvasták a lányok tonnaszámra a Szent Johanna Gimit fizikaórán a padban), akkor még nagyon bírtam. Úgy olvastam a könyveket, hogy rajtam kívül alig tudott pár emberke a létezésükről, és ez valahogy tök jó érzéssel töltött el. smileeee.gif Nem mondom, hogy most már nem kedvelem az alkotásait, mert a Bábelt imádtam, szerintem az a legjobb írása, kenterbe veri az egész SzJG-s bagázst meg ezt a Bexi-sorozatot is, de jóval alábbhagyott a rajongásom, mint anno. Egyébként szerintem a Bexi-sorozatnak rém ronda borítói vannak, nem tudom, nekem egyáltalán nem jönnek be. Túlságosan egyszerűek, de végül is kihangsúlyozzák a történet mondanivalóját. rohog.gif Különösen az Illúzió borítója furcsa: olyan, mintha fogott volna egy fejhallgatós png képet a Google-ről és azt beillesztette volna fekete alapra. biggrin.gif
2015. augusztus 23. 15:10 #27
- törölt felhasználó -    
olvastam facen.....
2015. augusztus 23. 15:18 #28
Vámpírotthon
Vámpírotthon
visszatérő vendég

StátuszAriana Grande and BTS are the light of my life. No kidding.
Hozzászólás: 171
Csatolások: 0
Azonosító: 197459
nagyon várom már smileeee.gif
2015. augusztus 23. 15:20 #29
- törölt felhasználó -    
Pocok2001 teljes mértékben egyetértek!
2015. augusztus 23. 16:02 #30
- törölt felhasználó -    
Szupi!! Már alig várom
2015. augusztus 23. 16:09 #31
- törölt felhasználó -    
Én még a másodikat se olvastam el, csak az elsőt, de azért várom. biggrin.gif
2015. augusztus 23. 16:25 #32
Ariana2000
Ariana2000
új tag

Státusz<3 MUSIC IS MY LIFE!!!!!! <3
Hozzászólás: 30
Azonosító: 244333
Nagyon várom szerintem leiner laurának sok jó könyve van
2015. augusztus 23. 16:34 #33
Becky770
Becky770
új tag

Státusz"Try and fail, but never fail to try!"- Jared Leto
Hozzászólás: 35
Azonosító: 244556
Kedvenc könyvem 3. része a szülinapomon jelenik meg smileeee.gif wááá smileeee.gif
2015. augusztus 23. 17:27 #34
Rocket
Rocket
Hozzászólás: 644
Azonosító: 223869
A borító hűen tükrözi Laura könyveinek értékét: Egy nagy nulla.
2015. augusztus 23. 17:33 #35
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Kíváncsi leszek, hány részig húzza az írónő ezt a sorozatot... Az SZJG-ből kiindulva ez is jó eséllyel lesz kb tíz kötetes, majd kiadnak - pusztán pénzkicsikarás céljából - még egy kalauzt, aztán a kalauzhoz egy kalauzt, majd ahhoz is egy kalauzt, stb.
Mint író, nem tartom sokra a hölgyet, de ahogy az oldalon megírt véleményemben utaltam rá, a tehetsége előtt kalapot emelek. Sz*rból várat... Na, az nem semmi! Márpedig ő egy "birodalmat", egy brandet épített egy hihetetlen igénytelen fércmű köré, és én nem tudom, hogy szokta-e visszaolvasni az irományait, de ha nem fejel asztalt tőlük, akkor nagy gáz van.
Egyszerűen hihetetlen óvodás módon vannak megfogalmazva a dolgok, a karakterek sablonosak, semmi váratlan nem történik a könyvekben, minden előre kiszámítható és mindeközben egy totál közhelyes valóságot fest le a történet. Ilyen rózsaszínfelhős lovestoryt én is írok, de ezerszer különb tálalásban, igényesebb szókinccsel, több egyediséggel és fantáziával...
A Késtélhez is volt "szerencsém", az is ben huri izgalmakban bővelkedik - az összes többi könyvhöz hasonlóan, és szinte biztos vagyok benne, hogy itt is minden a lehető legboldogabb módon fog lezárulni a 4765566235. kötet végén.
Elég siralmas, hogy erre a trehány munkára ekkora az igény, és hogy a kis tinik (és a felnőttek, te jó ég!), akik isszák minden szavát az írónőnek, csak nyávognak állandóan, hogy "milyen szupi" és hogy "mennyire várják az új részeket", ahelyett, hogy egy kis színvonalat, igényességet követelnének a hölgytől, aki nyilván ettől többre is képes lenne, ha akarna.
Majd biztos eljön az idő, mikor Laura eltávolodna az amőba egyszerűségű, rózsaszínfelhős lelkivilágú olvasótáborától (tisztelet a kivételnek), de nem fog neki sikerülni... Addig is élvezze a biztos pénzcsapot, amit a számtalan, egykaptafára írt műve biztosít számára, aztán pedig, ha már megtanulta tisztelni is az olvasóit, próbáljon meg nem pár hét alatt összedobni valami igénytelen lányregényt, aminek a végtelenszámú részével lehúzza a közönségét, hanem intellektuális táplálja és neveli őket.
Lehet nem így látni, én így gondolom, akinek nem inge, ne vegye magára!
2015. augusztus 23. 18:39 #36
ScreamQueens
ScreamQueens
ITZY? ITZY!

Státusz»2019.03.05 - A.C.E concert~
Hozzászólás: 1007
Csatolások: 1457
Azonosító: 246374
Várom nagyon*-*
2015. augusztus 23. 18:57 #37
- törölt felhasználó -    
kíváncsi vagyok.
2015. augusztus 23. 19:33 #38
Timistad
Timistad
új tag
Hozzászólás: 55
Azonosító: 235553
Eddig Laurától a Bábelt az Akkor Szakítsunk-ot és a Bexi 1-2-t olvastam. A Szent Johanna Gimit nem tervezem olvasni sőt a Bexi sorozat befejezése után nem tervezek több könyvet venni tőle, hacsak nem tetszik meg igazán nagyon.. A Bábelt nagyon szerettem azt úgy gondolom tényleg jól sikerült. Aztán jött az Akkor Szakítsunk ami nem igazán tetszett. Nem tudom megmondani miért azért nem voltam oda. A Bexi sorozat eddig tetszik igaz néha kiakadtam, hogy hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen. A borítók nagyon tetszettek de ez most valahogy abszolút nem. Az első gondolatom az volt, hogy retró olcsó könyv kinézete van.. Mindenképp elolvasom de remélem Laura hamar lezárja a történetet és utána szerintem lezárom a Leiner Laura könyveit olvasom életszakaszomat.
2015. augusztus 23. 19:35 #39
- törölt felhasználó -    
Már várom!
2015. augusztus 23. 20:22 #40
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Azonosító: 154155
hát nemtudom, az ediggi borítók nekem jobban tetszettek...de azért kiváncsi vagyok rásmileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok