A Bexi-sorozat harmadik része október végén jelenik meg, ennek örömére pedig tegnap nem csak a címét tudtuk meg, hanem a borítót is láthattuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Októberben érkezik Leiner Laura új könyve
2015. augusztus 23. 11:58
Ez a nyomorult ugyanolyan szar könyveket fog írni, mint eddig. Tehetségtelen szar ribanc.
2015. augusztus 23. 11:59
|
|
csak_egy_lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 246151 offline
|
Már várom ♡ az első két kötet nagyon megfogott
az egyetlen hibája Laurának, hogy az összes könyvében ugyan olyan a főszereplők jelleme :/ vagy ez csak nekem tűnt fel?
2015. augusztus 23. 12:05
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
LordOfThe7Kingdoms : öhm, kérlek hanyagold a trágár szavakat, senki sem kíváncsi rá. egyébként nem védem Laurát, csak az oldalon biztos vannak 10 éven aluliak is.. akik olvassák a könyveit.
2015. augusztus 23. 12:06
|
|
Mokusmacska1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.31. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 223508 offline
|
Már nagyon várom♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
2015. augusztus 23. 12:16
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
LordOfThe7Kingdoms : Én nem épp így fogalmaznék de amúgy igazad van. Annyi minőségi jó könyv van és akkor ilyenekért rajonganak a fiatalok. Ez hányadik fiatal kis tini lányról szóló könyve??? Mintha már csak a pénzért csinálná...
2015. augusztus 23. 12:18
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
őszintln szólva, nem szeretem a könyveit. Nem tudom, gyerekes, unalmas. Nem tetszik. De ez csak az én véleményem
2015. augusztus 23. 12:36
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Szörnyen fantáziátlannak, ugyanakkor jó üzletembernek tartom. Mindig ugyanarról ír, ugyanolyan stílusban, de kihasználta a 15 perc hírnevet és rávette a sok hülyét, hogy az összes könyvét vegyék meg.
Csakhogy ez a hírnév már rég tovaszállt, ő pedig nem tudja, mikor kell föladni... Nem kedvelem a könyveit és a stílusát sem, sablonosnak, gyengének és unalmasnak tartom. A poénok ezerévesek, a karakterek sablonosak, a történet és a reakciók szürreálisak.
Semmit nem várok ettől az új könyvtől, és még a borító is bénább
Csakhogy ez a hírnév már rég tovaszállt, ő pedig nem tudja, mikor kell föladni... Nem kedvelem a könyveit és a stílusát sem, sablonosnak, gyengének és unalmasnak tartom. A poénok ezerévesek, a karakterek sablonosak, a történet és a reakciók szürreálisak.
Semmit nem várok ettől az új könyvtől, és még a borító is bénább
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2015. augusztus 23. 12:37
Elnézést, de ez a tehetségtelen nőszemély nagyon fel tud idegesíteni.
2015. augusztus 23. 12:48
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Az első rész tetszett, remélem ez is jó(bb) lesz.
2015. augusztus 23. 12:48
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Pocok2001 ott a pont!
Mindenki annyira dicsérte a könyveit, hát gondoltam én is elolvasok egyet, de nekem nagyon nem tetszett. Először azt hittem milyen nagy írónő, és hát csalódtam. Szerintem kicsit unalmasan fogalmaz, és a könyveiben nincs semmi különleges. Na de azért egy kicsit kíváncsi vagyok a könyvre.
Mindenki annyira dicsérte a könyveit, hát gondoltam én is elolvasok egyet, de nekem nagyon nem tetszett. Először azt hittem milyen nagy írónő, és hát csalódtam. Szerintem kicsit unalmasan fogalmaz, és a könyveiben nincs semmi különleges. Na de azért egy kicsit kíváncsi vagyok a könyvre.
2015. augusztus 23. 12:52
Nekem a Szent Johanna Gimi első három része tetszett, aztán a negyediktől már csak szenvedésből állt az egész. A Bábelt elkezdtem, de kb. a harmadik oldal után abbahagytam. Az Akkor szakítsunkat nem is vettem ki, valahol a Müllerben olvastam bele, de az se tetszett. Azt hittem ez a könyve végre más lesz, mert megfogott a borítója, de ezt se olvastam tovább négy-öt oldalnál, mert szerintem nagyon sablonos és unalmas, a főszereplői meg mindig ugyanolyanok. Persze, tudom hogy sok a rajongója, de engem nem nagyon fogtak meg az irományai. Ez az új borító, pedig szörnyű szerintem, a régi sokkal letisztultabb volt.
2015. augusztus 23. 13:00
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Sajnos egyet kell értenem Pocok2001-el...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.