Starity

Az en tortenem, vol 2.

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2007. szeptember 12. 22:50 #1
Gereb
Gereb
a szabalyzat is monnyonle
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9134
Csatolások: 28411
Azonosító: 135
Nos a mai napomrol szamolnek ben roviden, okulasul mindenki szamara, aki nem ismeri fel elsore az igazan romlott lelkeket!

Felkeltem hajnal 9kor, pihenven betegsegem, mosakodtam, pisiltem egy nagyot (mert ugye eleg sok folyadekot kell bevinnem es a vizet nem ugy bontja a kivalasztasom, mint a sort, rendesen) es mar ultem is a gep ele, hogy erositsem a magyar gazdasagot szellemi termekeim hadava. Masodlagos kerdes, hogy ebbol nekem is nemi vagyoni hasznom szarmazik, de hat ez nem szerves resze a temanak, ugyhogy felejtsuk el. 15ora 50 perckor felalltam a geptol (kozben -szegyellem magam- tartottam egy 13perces ebed-, es 5x3perc cigaretta szunetet. Elindultam szinten beteg edesanyam ele, hogy ne neki kelljen a dagadt ruhat a padlasra hordania, meg kulonben is, a mosonok koran halnak ugye ( think.gif ).

Hazaerven, gondoltam relaxalok, ha mar tappenzen vagyok, ugyhogy nekialltam meccset nezni, kozben pedig eme remek kozosseg megorvendeztetese vegett par kepecsket halmozni 59tag kedvencerol (aki nem enekesno). Viszonlag keves erofeszitessel elkeszult a szellem mannaja, csak 3 orat vett el amugy ertelmetlen es erdektelen eletembol. Ami eztan kovetkezett arrol kicsit lejjebb, had szakitsam meg a tortenetet egy pillanatra.

[megszakitas ON]
ugye az embernek vannak:
baratai
haverjai
ismerosei
tavoli vagy netes ismerosei
szamara ismeretlen emberek

nagyjabol igy van ez, de nalam beekelodott egy kovetkezo szint, meg hozza a sehonnai, a bitang es az ember alkotta haromszog mertani kozepere, ezt a szintet inkabb ne nevezzuk neven, eleg azt tudni rola, hogy 3 tagot szamlal (sorrendiseg nelkul, daralva ugy is keverednek), az egyik egy forumos exkavator, a masik egy papucs formaju kepzodmeny, a pompombol jol ismert bojttal (boglya az inkabb talan), csak nem az orran, hanem a fejen, a harmadik pedig egy siman sunyigecc.
[/megszakitas OFF]

A napom foyltatodott szepen, kis torest okozott gyermeki, hamvas lelkemben Gera kiallitasa, de ez meg valahogy feldolgozhato (holnap dupla gyogyszer). Aztan jottek ezek es olyan ocska, sot, lopott poenokal meltattak a napom csucspontjat, hogy most kernek meg 1 adminisztratort: irja at a felhasznalonevem a honlapom cimere.

koszonom, hogy meghallgattatok es az adminnak elore is! beer.gif
2007. szeptember 12. 22:55 #2
nofene
nofene
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2831
Csatolások: 996
Azonosító: 920
én azért visszatérnék arra az anyagi haszonra biggrin.gif , ja és kinek a fején van boglya? unsure.gif biggrin.gif beer.gif
2007. szeptember 13. 06:34 #3
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Ezt nem reggeli közben kellett volna elolvasnom. biggrin.gif
2007. szeptember 13. 12:33 #4
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Ettõl még így dél tájban is könnyesre röhögtem magam...
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Gereb beer.gif beer.gif
2007. szeptember 13. 16:33 #5
- törölt felhasználó -    
szép célok és igaz mesék tömege figyel itt, de hol van a b.u.z.i-e vagy említése ? unsure.gif biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!