Felkeltem hajnal 9kor, pihenven betegsegem, mosakodtam, pisiltem egy nagyot (mert ugye eleg sok folyadekot kell bevinnem es a vizet nem ugy bontja a kivalasztasom, mint a sort, rendesen) es mar ultem is a gep ele, hogy erositsem a magyar gazdasagot szellemi termekeim hadava. Masodlagos kerdes, hogy ebbol nekem is nemi vagyoni hasznom szarmazik, de hat ez nem szerves resze a temanak, ugyhogy felejtsuk el. 15ora 50 perckor felalltam a geptol (kozben -szegyellem magam- tartottam egy 13perces ebed-, es 5x3perc cigaretta szunetet. Elindultam szinten beteg edesanyam ele, hogy ne neki kelljen a dagadt ruhat a padlasra hordania, meg kulonben is, a mosonok koran halnak ugye (
Hazaerven, gondoltam relaxalok, ha mar tappenzen vagyok, ugyhogy nekialltam meccset nezni, kozben pedig eme remek kozosseg megorvendeztetese vegett par kepecsket halmozni 59tag kedvencerol (aki nem enekesno). Viszonlag keves erofeszitessel elkeszult a szellem mannaja, csak 3 orat vett el amugy ertelmetlen es erdektelen eletembol. Ami eztan kovetkezett arrol kicsit lejjebb, had szakitsam meg a tortenetet egy pillanatra.
[megszakitas ON]
ugye az embernek vannak:
baratai
haverjai
ismerosei
tavoli vagy netes ismerosei
szamara ismeretlen emberek
nagyjabol igy van ez, de nalam beekelodott egy kovetkezo szint, meg hozza a sehonnai, a bitang es az ember alkotta haromszog mertani kozepere, ezt a szintet inkabb ne nevezzuk neven, eleg azt tudni rola, hogy 3 tagot szamlal (sorrendiseg nelkul, daralva ugy is keverednek), az egyik egy forumos exkavator, a masik egy papucs formaju kepzodmeny, a pompombol jol ismert bojttal (boglya az inkabb talan), csak nem az orran, hanem a fejen, a harmadik pedig egy siman sunyigecc.
[/megszakitas OFF]
A napom foyltatodott szepen, kis torest okozott gyermeki, hamvas lelkemben Gera kiallitasa, de ez meg valahogy feldolgozhato (holnap dupla gyogyszer). Aztan jottek ezek es olyan ocska, sot, lopott poenokal meltattak a napom csucspontjat, hogy most kernek meg 1 adminisztratort: irja at a felhasznalonevem a honlapom cimere.
koszonom, hogy meghallgattatok es az adminnak elore is!

0 felhasználónak tetszik: