Klippremier: One Direction - Drag Me Down
2015. augusztus 21. 14:12
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nagyon tetszik
a számot oda-vissza tudom,valószínüleg nemsokára a klippel is így leszek
2015. augusztus 21. 14:14
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
1. Liam istentelenül jól néz ki ebben a klipben.
2. Louis viszont mint egy kis óvodás, egyem meg.
3. Harry és a robonauták rész vicces lett.
4. Erről a mindenfiúálmaklip elszólásról eszembe jutott, hogy az egyik lánycsapatnak kéne csinálnia egy olyan klipet, ahol megszállják az egyik bevásárló központot és elköltik a gazdagapuci kártyáján lévő pénzt és akkor az lehetne a mindenlányálma klip (bár lehet már csináltak ilyet XD).
5. A vége a legviccesebb. Most már mehetünk szólni az antifanoknak, hogy "tessék, látjátok? Miattatok kilőtték őket az űrbe, most remélem elégedettek vagytok!" D: XD
2. Louis viszont mint egy kis óvodás, egyem meg.
3. Harry és a robonauták rész vicces lett.
4. Erről a mindenfiúálmaklip elszólásról eszembe jutott, hogy az egyik lánycsapatnak kéne csinálnia egy olyan klipet, ahol megszállják az egyik bevásárló központot és elköltik a gazdagapuci kártyáján lévő pénzt és akkor az lehetne a mindenlányálma klip (bár lehet már csináltak ilyet XD).
5. A vége a legviccesebb. Most már mehetünk szólni az antifanoknak, hogy "tessék, látjátok? Miattatok kilőtték őket az űrbe, most remélem elégedettek vagytok!" D: XD
2015. augusztus 21. 14:20
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
CandUs! Az hogy valaki szép nem jelenti azt, hogy buta vagy hasonlók szóval én úgy gondolom, hogy ez egy elég buta megnyilvánulás volt a részedről.. De mindegy ahogy gondolod.
2015. augusztus 21. 14:48
|
|
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline
|
Szerintem nagyon jó, de nekem azért hiányzik belőle Zayn..az összkép nem teljes így nekem, ahofy a hangja is nagyon hiányzik
2015. augusztus 21. 14:50
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Annyira imádom a fiúkat, hogy rajongói oldalam is van Instagramon, de be kell valljam, nekem a klip nem tetszik annyira, főleg a vége, amikor kilövik őket az űrbe. Eddig imádtam a Ben által rendezett klipeket, pedig láttam sok embert szidni, mivel a You&I ötlete nem a sajátja volt, hanem egy másik klipről másolta... De most én is csalódtam. A fiúk nagyon jól néznek ki meg minden, de a sztori maga olyan semmilyen. Sokkal többet ki lehetett volna hozni a témából, de a dal maga borzasztó jó! ♥
2015. augusztus 21. 14:50
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
poén harry szivárványos bögréje, a fények olyan star trek-esek, érdekes ahogy az eleje felén gyakorlatilag a fényből emelkednek ki- főleg louis tűnik fel belőle feltűnően-, louis arc mimikája viszont kicsit eltévedt út közben - teljesen más érzések jönnek át belőle mint amit valószínűleg közvetíteni kellett volna, a kamera állás mikor a placcon vannak érdekes hangulatot kelt így alulról - jó ötlet volt, a téma is jól megválasztott a szöveget tekintve - bár én nagyobb potenciát láttam volna egy más koncepcióban.
Amúgy meg királyak és imádom őket!
Amúgy meg királyak és imádom őket!
2015. augusztus 21. 14:57
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Valamiért nagyon tetszik ez a számuk meg a klip, ezt dúdolom reggel óta.
2015. augusztus 21. 15:30
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Nem nagyon szeretem az 1Dt, de ez most tetszik (a szám meg a klip is)
és miközben néztem a klipet, 3 dolgot figyeltem:
- Niall még mindig borzasztóan cuki
- Louis egyre jobban néz ki
- és, hogy Zayn nem hiányzik onnan annyira. Szóval szerintem nem ártott nekik, hogy elment, sőt!
De ez csak az én véleményem
- Niall még mindig borzasztóan cuki
- Louis egyre jobban néz ki
- és, hogy Zayn nem hiányzik onnan annyira. Szóval szerintem nem ártott nekik, hogy elment, sőt!
De ez csak az én véleményem
2015. augusztus 21. 15:39
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
nekem nagyon tetszik a szám is, meg a klipp sem lett rossz
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: