Zayn Malik vissza akarja kapni Perrie Edwardsot?
2015. augusztus 21. 17:14
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Dobja SMS-ben, (ami amúgy is bunkóság) és már azt várja, hogy Perrie visszafogadja!?
2015. augusztus 21. 17:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Amennyiben igaz, remélem, Perrie nem enged neki. Ezek után, még ha fáj is neki, akkor sem szabad visszafogadnia... Zayn egy hosszú, komoly kapcsolatnak vetett váratlanul, személytelen, szemét módon véget, ezek után nem érdemli meg Perrie bocsánatát.
Remélem, lesz ereje tartani magát.
Remélem, lesz ereje tartani magát.
2015. augusztus 21. 18:32
|
|
HarnosLillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 245570 offline
|
Most komolyan hisztek ennek a HollyWoodLife-nak?
Nagyon nagy hülyeséget találtak ki
Nagyon nagy hülyeséget találtak ki
2015. augusztus 21. 18:37
|
|
Kiss.K.You.W.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 207960 offline
|
Ez egyre jobb lesz....
2015. augusztus 21. 18:47
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
a sajtó mindenkiről hoz le dolgokat, amik nem is igazak, most honnan tudjuk hogy ez igaz?
de nagyon remélem, hogy Perrie nem enged neki, mert sokkal jobbat érdemel nála, és Zayn mióta kilépett a bandából, egyre szánalmasabb lett
Mindenkivel összehozzák, és szerintem neki ez tetszik is..
ugyhogy nagyon remélem, ogy nem fogadja vissza Perrie!
de nagyon remélem, hogy Perrie nem enged neki, mert sokkal jobbat érdemel nála, és Zayn mióta kilépett a bandából, egyre szánalmasabb lett
Mindenkivel összehozzák, és szerintem neki ez tetszik is..
ugyhogy nagyon remélem, ogy nem fogadja vissza Perrie!
2015. augusztus 21. 18:52
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Senki sem tudhat semmit pontosan
2015. augusztus 21. 18:54
Istenem. Nem unják még Zaynt? Minden női hírességgel hírbe akarják hozni vagy mi? Ráadásul ezt nem is Zayn, hanem egy "bennfentes" nyilatkozta. Egyáltalán nem biztos. Ráadásul Ő dobta SMS-ben és azt várja hogy Perrie visszafogadja. Remélem nem lesz olyan hülye, hogy visszamegy hozzá. Majd meglátjuk.
2015. augusztus 21. 19:17
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
No comment .........
2015. augusztus 21. 19:23
Szakadjok már le erről az SMS-ben szakított dologról!
Ott voltatok mikor megírta Perrienek az üzenetet??
Hallottátok a telefonhívásokat??
Mikor Zayn kilépett a bandából akkor sokan: "jaj hát igen rendes életre vágyott, én nem pártolok el mellőle" ...most: "Zayn olyan szemét, ilyen nyomorék,olyan szerencsétlen"
Mi volt közben amiröl lemaradtam???
Ennek a sok cikknek a fele mese!
Perrie, még ha nem is teljesen de rájátszik rendesen a dolgokra. Leszólja Zaynt, a következő nap meg sír érte. Ő sem tudja mit akar őt bezzeg nem csesztetitek annyit mint Zayn.
Most hol van a sok ember aki még Zayn kiszállása előtt 'directioner'-nek (vagy minek
) nevezte magát??
Ott voltatok mikor megírta Perrienek az üzenetet??
Hallottátok a telefonhívásokat??
Mikor Zayn kilépett a bandából akkor sokan: "jaj hát igen rendes életre vágyott, én nem pártolok el mellőle" ...most: "Zayn olyan szemét, ilyen nyomorék,olyan szerencsétlen"
Mi volt közben amiröl lemaradtam???
Ennek a sok cikknek a fele mese!
Perrie, még ha nem is teljesen de rájátszik rendesen a dolgokra. Leszólja Zaynt, a következő nap meg sír érte. Ő sem tudja mit akar őt bezzeg nem csesztetitek annyit mint Zayn.
Most hol van a sok ember aki még Zayn kiszállása előtt 'directioner'-nek (vagy minek
2015. augusztus 21. 19:51
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Én már unom ezt az egész hülyeséget..
2015. augusztus 21. 20:28
|
|
Lolahercegnőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 241206 offline
|
Döntsék már el mit akarnak!!!! Úgy viselkednek mint 2 ovis...
2015. augusztus 21. 20:30
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
jajj a sok bennfentes
istenem, ezeket nem kell komolyan venni
először nevettem a kommenteken [az 1D-népszerűségnövelő-dráma minden részében], de komolyan parásabbak vagytok, mint a Rémálom az Elm utcában lefekvés előtt, 3Dben, mozihanggal
Hol az egyiket szidja a komment, hol a másikat, de eszébe se jut, hogy semmi köze hozzá
Hol az egyiket szidja a komment, hol a másikat, de eszébe se jut, hogy semmi köze hozzá
2015. augusztus 21. 20:42
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ez olyan hülyeség. Csak Zayn és Perrie tudja, hogy mi van abban a "bizonyos" SMS-ben. Egyikük sem posztolta ki a "levél" tartalmát, így nem tudhatjuk, hogy Perrie nem-e valami mást is visszaírt-e Zayn-nek, és közrejátszott-e a szakításban. Nem tudjuk. Megértem a Zayn pártolókat, vagy a Perrie pártolókat, de könyörgöm. NINCS ARRÓL KONKRÉT BIZONYÍTÉK, HOGY MI IS TÖRTÉNHETETT.!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: