Zayn Malik vissza akarja kapni Perrie Edwardsot?
2015. augusztus 21. 14:26
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
chh... . ássa el magát -.-
2015. augusztus 21. 14:37
Ezek a "bennfentesek/közeli ismerősök" annyira jól tudnak mindent
És én még azt hittem hogy Jelena volt az idegesítő, de ez...
2015. augusztus 21. 15:16
Perrie már párszor visszafogadta,remélem most nem fogja ezt tenni! Zayn meg észhez térhetne már. Ő szakított a lánnyal,a francba hívogassa még. Inkább koncentráljon a karrierjére,hamarosan virítania kéne valamit...
2015. augusztus 21. 15:20
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Imádom a bennfenteseket, annyi mindent megtudok a kedvenceimről ^^
2015. augusztus 21. 16:00
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
No comment...
2015. augusztus 21. 16:02
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
Amúgy szép ,,barát" vagy ki lehet az, aki mindent elmond a sajtónak, amit állítólag Zayn érez vagy csinál... Már elegem van, hogy naponta kb 2 cikk jelenik meg arról, hogy mi van köztük...
Ha meg igaz, örüljön, hogy megszabadult tőle...
Ha meg igaz, örüljön, hogy megszabadult tőle...
2015. augusztus 21. 16:08
Jajj,komolyan...muszáj ezt?
Zayn elcseszte,remélem Perrie nem is jön újra össze vele.Ez már nem az a Zayn.És szépen különválnak végre az útjaik...
Zayn elcseszte,remélem Perrie nem is jön újra össze vele.Ez már nem az a Zayn.És szépen különválnak végre az útjaik...
2015. augusztus 21. 16:26
Döntse már el, hogy mit akar, mert ez így már idegesítő. >.<
2015. augusztus 21. 16:36
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Imádom ezt a se veled se nélküled storyt. De komolyan döntsék már el... :/
2015. augusztus 21. 16:48
Nagyon remélem, hogy Perrie nem jön össze vele, nem egy tárgy hanem egy nő.
2015. augusztus 21. 17:07
Gyönyörű fejlemények.
Csupán reménykedni tudok benne, miszerint a HollywoodLife nem elegendő ahhoz, hogy jó marketingforrásként szolgáljon Zéjn' szerelmi kálváriájához, és generáljon Neki több albumeladást a nem is oly' távoli jövőben, mint amennyit valójában megérdemel(?). Kész szégyen ez a gyerek, bár gondolom a menedzserei erőltetik Rá ezt az egész médiacirkuszt, kihasználva az 1D körülötti hisztériát, hiszen 1-2 év múlva bukott ex-boyband tagként a kutya sem lesz kíváncsi a szerelmi életére & a netes hátbatámadására azon embereknek, akiknek javarészt seggen csúszva köszönhetne mindent, mert nélkülük közel nem lenne ekkora keletje a magánéletének. Eltévedt a Srác, nagyon eltévedt, bár Tőle nem is értem, mit vártam. Szóló előadóként az állítólagos tehetségének kamatoztatásából fogja felépíteni mindazt, amihez a Nincsdájreksön' ugródeszkának számított volna, maga írja a dalait, esetleg nem botrányokból, és címlapokból akarja eltartani magát?
Közel sem érdemel annyi figyelmet, illetve szeretet, amennyi körbeveszi a fanok részéről.
Csupán reménykedni tudok benne, miszerint a HollywoodLife nem elegendő ahhoz, hogy jó marketingforrásként szolgáljon Zéjn' szerelmi kálváriájához, és generáljon Neki több albumeladást a nem is oly' távoli jövőben, mint amennyit valójában megérdemel(?). Kész szégyen ez a gyerek, bár gondolom a menedzserei erőltetik Rá ezt az egész médiacirkuszt, kihasználva az 1D körülötti hisztériát, hiszen 1-2 év múlva bukott ex-boyband tagként a kutya sem lesz kíváncsi a szerelmi életére & a netes hátbatámadására azon embereknek, akiknek javarészt seggen csúszva köszönhetne mindent, mert nélkülük közel nem lenne ekkora keletje a magánéletének. Eltévedt a Srác, nagyon eltévedt, bár Tőle nem is értem, mit vártam. Szóló előadóként az állítólagos tehetségének kamatoztatásából fogja felépíteni mindazt, amihez a Nincsdájreksön' ugródeszkának számított volna, maga írja a dalait, esetleg nem botrányokból, és címlapokból akarja eltartani magát?
Közel sem érdemel annyi figyelmet, illetve szeretet, amennyi körbeveszi a fanok részéről.
2015. augusztus 21. 17:13
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Ès èn mèg azt hittem hogy a Selena vs. Justin dolog az idegesítő. Nem mostmár a Zayn vs. Perrie dolog az. Amúgy annyira látszik,hogy Perrinek mèg egyedüli döntése sincs. Eleanortól kér tanácsot?? Ráadásul egy nagyon pocsék tanácsot. Nem kerülni kell egymást,hanem értelmesen megbeszélni mint a felnőtt emberek. Ja bocsánat,ez már az óvoda.
2015. augusztus 21. 17:14
Sejtettem hogy ők lesznek a következő se veled-se nélküled. Zayn úgy látszik mindenkivel megakarja utáltatni magát. Perrie nem egy tárgy, egy érző ember, nem lehet csak úgy eldobni amikor megunja az ember.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: