Zayn Malik vissza akarja kapni Perrie Edwardsot?
2015. augusztus 21. 13:03
|
|
karancsimimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 220386 offline
|
Jól van már... Holnap meg jön az összejöttek újra?!
2015. augusztus 21. 13:05
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
/Nem vagyok directioner,de.../
...Zayn fiatal es gondolom felelotlenul cselekszik. Perrie meg halalkomolyan vette az egeszet. Ismerek olyan part akik azert szakitottak mert nem ereztek mar vonzalmat egymas irant,de baratok maradtak. Egyebkent itt mondjatok a velemenyt, ahany fele ujsag van annyi fele keppen irjak le a szakitast. Nem hinnem hogy barmelyikotok ismerne eloben Zaynt,de mindenki azt hisz amit akar...
...Zayn fiatal es gondolom felelotlenul cselekszik. Perrie meg halalkomolyan vette az egeszet. Ismerek olyan part akik azert szakitottak mert nem ereztek mar vonzalmat egymas irant,de baratok maradtak. Egyebkent itt mondjatok a velemenyt, ahany fele ujsag van annyi fele keppen irjak le a szakitast. Nem hinnem hogy barmelyikotok ismerne eloben Zaynt,de mindenki azt hisz amit akar...
2015. augusztus 21. 13:12
ez már tényleg megbolondult. nem kellett volna sms-ben szakítani perrie-vel, és talán most együtt lennének a közös házukban..
2015. augusztus 21. 13:27
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Bolond ez a gyerek... Én már csak ennyit tudok mondani...
2015. augusztus 21. 13:27
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
hát ez szívás, mert ez a hajó már rég elúszott...ha Perrienek van egy kis esze, tényleg nem fog reagálni, mert Zayn nem érdemli meg ezt a lányt
2015. augusztus 21. 13:31
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Először is, ötletem sincs, hogy honnan tudtok Zayn SMS-eiről
. Igazából én nem hibáztatom őt azért, mert szakítani mert valakivel. Ha úgy érezte, hogy ez a kapcsolat tovább nem működhet, jobb ha véget vet neki, és nem a házasság után dönt úgy, hogy otthagyja.
Másodszor pedig, nem értem, miért nem tudják egymás között megbeszélni, a média nélkül. Azt értem, hogy az újságírók kapnak erre a témára, viszont ha a Little Mix tagjai leszállnának erről (amihez egyébként sincs sok közük, hisz egy kapcsolat két emberre tartozik), akkor talán nem születne ennyi cikk róluk. Megértem, hogy védeni próbálják a barátnőjüket, ez természetes, viszont nem kell a rajongókat Zayn-re uszítani, majd Perry-vel megbeszélik ketten, ahogy az érett emberek.
Ha belegondoltok, nagyjából semmi biztosat nem tudunk a szakításról, nem tudjuk, mi folyt a háttérbe (okkal, hiszen semmi közünk hozzá). Zayn részéről pedig semmit sem hallottunk, aminek örülök, részben mert születne róla egy újabb cikk, részben, mert felesleges magyarázkodnia a magánéletéről nekünk. Szörnyű lehet, hogy a fél világ a te magánéleteden csámcsog.
(No offence, senkit nem akartam megsérteni, de összességében ez a véleményem az egész Zayn-Perry ügyről.)
Másodszor pedig, nem értem, miért nem tudják egymás között megbeszélni, a média nélkül. Azt értem, hogy az újságírók kapnak erre a témára, viszont ha a Little Mix tagjai leszállnának erről (amihez egyébként sincs sok közük, hisz egy kapcsolat két emberre tartozik), akkor talán nem születne ennyi cikk róluk. Megértem, hogy védeni próbálják a barátnőjüket, ez természetes, viszont nem kell a rajongókat Zayn-re uszítani, majd Perry-vel megbeszélik ketten, ahogy az érett emberek.
Ha belegondoltok, nagyjából semmi biztosat nem tudunk a szakításról, nem tudjuk, mi folyt a háttérbe (okkal, hiszen semmi közünk hozzá). Zayn részéről pedig semmit sem hallottunk, aminek örülök, részben mert születne róla egy újabb cikk, részben, mert felesleges magyarázkodnia a magánéletéről nekünk. Szörnyű lehet, hogy a fél világ a te magánéleteden csámcsog.
(No offence, senkit nem akartam megsérteni, de összességében ez a véleményem az egész Zayn-Perry ügyről.)
2015. augusztus 21. 13:44
Na jó, ez kezd nagyon idegesítő lenni...Ő szakított, ha most mégis vissza akarja kapni, lehetett volna derűlátóbb és okosabb...most teljesen összezavarodtam és már kicsit unom őket...
2015. augusztus 21. 14:03
|
|
NikyNickolLittleBearúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 247354 offline
|
Hàt Zaynike ezt nagyon elbasztad
2015. augusztus 21. 14:05
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Ez már nagyon idegesítő és unalmas! Most vagy a média csinál ebből ekkora ügyet vqgy Zayn akkora idióta, hogy szakít Perrie-vel, most meg vissza akarja kapni.
2015. augusztus 21. 14:12
ugyan már gyerekek... ennyire azért nem lehet át verni másokat, engem legalábbis biztos nem.
Zayn-nek kell a hírnév, a médiánakmeg hírek, és ő csinált híreket, a média úgy ahogy kedvük van átformálja ezeket, és most azon élnek hogy mi/ti ezen háborogtok, aljas húzás tőlük de ez van :/
2015. augusztus 21. 14:16
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Remek már megint...komolyan ez már kezd elég unalmas lenni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: