Demi Lovato: „Utáltam a testem minden négyzetcentiméterét”
2015. augusztus 21. 11:54
Valami 2013 vége felé megtört nála, és egészen tavaly decemberig folyton fekete, bő cuccokat aggatott magára, amik eltakarták mindenét, pedig ugyanolyan remek alakja volt, mint most. Örök hála Wilmernek, amiért sikerült lelkileg rendbe tennie, és mostanra úgy ragyog, és sugárzik róla a magabiztosság minden képen, hogy az számomra szívmelengető, és ezt csak azok érthetik meg, akik rajongók. (Odáig vagyok a combjaiért.)
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. augusztus 21. 12:19
Szép
Gratula Deminek!
Sajnálom, hogy a mai világban a 30 kg az "ideál", és olyanok, mint pl. Demi Lovato (régebben) vagy Meghan Trainor már kövérnek számítanak. Pedig az ő alakjuk a kövérségtől nagyon messze van. Szeretem Demit. De azokat a fehérneműs fotóit annyira nem. Mindegy. Ő NEM esett át a ló túloldalára ezekkel a fotókkal. Szép és eszméletlenül bomba alakja van. Sokkal szebbek a combjai is,mint pl.: Selena Gomeznak (aku szörnyen sovány).
Gratula Deminek!
Sajnálom, hogy a mai világban a 30 kg az "ideál", és olyanok, mint pl. Demi Lovato (régebben) vagy Meghan Trainor már kövérnek számítanak. Pedig az ő alakjuk a kövérségtől nagyon messze van. Szeretem Demit. De azokat a fehérneműs fotóit annyira nem. Mindegy. Ő NEM esett át a ló túloldalára ezekkel a fotókkal. Szép és eszméletlenül bomba alakja van. Sokkal szebbek a combjai is,mint pl.: Selena Gomeznak (aku szörnyen sovány).
2015. augusztus 21. 13:10
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Tényleg nagyon csinos.
2015. augusztus 21. 15:44
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Már nem azért, hogy rosszindulatú legyek, de tény, hogy ez a nő állandóan magáról es az önképzavaráról beszél. Kicsit már unalmas. Nekem legalábbis biztos. Oké, előszörre is megértettem, hogy problémái voltak, nem lehetne lezárni?
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 21. 16:01
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Úgy jó ahogy van!
2015. augusztus 21. 17:51
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (MachineMagic @ 2015.08.21. 15:44)
Már nem azért, hogy rosszindulatú legyek, de tény, hogy ez a nő állandóan magáról es az önképzavaráról beszél. Kicsit már unalmas. Nekem legalábbis biztos. Oké, előszörre is megértettem, hogy problémái voltak, nem lehetne lezárni?
pontosan ezt akartam én is írni
mostanság azért elég rendesen mutogatja magát a nőci
2015. augusztus 21. 20:28
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
volt már pár cikk ebben a témában, nem? az újságírók, vagy a csaj hozza állandóan fel? a képnek pedig jobb lett volna valahol egy messzi-messzi SD kártyán... oké, legyen boldog, fasza, de az előnytelen képeket és pózokat és a ronda ruhákat én hanyagolnám
2015. augusztus 21. 20:30
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4457 Csatolások: 139236 Azonosító: 155975 offline
|
Idézet (MachineMagic @ 2015.08.21. 15:44)
Hidd el, nem jókedvéből teszi. Tudod mennyi lány nincs megelégedge magával és ezért menekülnek a halálba? Ő őket próbálja "tanítani" a saját hibájából. És ez szerintem egyátalán nem baj!
Mellesleg Demi gyönyörű (és mindig is az volt), örülök, hogy nem fél megmutatni a testét, mert nincs mit szégyellnie és takargatnia
2015. augusztus 21. 21:49
Nagyon jó alakja van!! Nincs mit szégyelnie magán!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.