Ên olvastam az egész cikket,és azt mondta Amerikában is fűvel- fával összehozták. Szerintem azért jött vissza,mert ott már nem akadt milliomos akinek eszébe jutna vele 'járni'
: nevet:
Zimány Linda nem a pénzéért szereti Kedves Ferencet
2015. augusztus 21. 12:40
2015. augusztus 21. 12:45
Idézet (itsdixon. @ 2015.08.21. 11:40)
Mert Dzsudzsák is a páratlan intelligenciájáról híres... na hagyjuk már Lindácska a mellébeszélést: nem vagy más, csak egy pénzhajhász, ingyenélő senki. Kedveskéd meg egy nagyképű tahó, aki már az öszes barátnődet felpróbálta. Látszik, hogy mennyire mindegy kivel, csak eltartson.
Hát figyelj, Lindácskához képest...
Egyébként lehet holmi valóságalapja a hápogásának; elvégre agyilag valahol az agyhalott éti csiga, és a veszett róka szintjén rekedhetett meg. Annyira nonszensz & értelmetlen mind Ő, mind a kamuzása.
2015. augusztus 21. 17:32
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ugyan, hazudni kábé ugyanolyan könnyű...
2015. augusztus 21. 19:55
"még Dzsudzsák Balázs is Újpesten élt, amikor mi összejöttünk" de nem lindus persze, hogy nem vagy pedigré hajhász
2015. augusztus 21. 20:36
|
|
Rhienneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 248705 offline
|
Én lennék olyan jóindulatú (
), hogy elhiggyem neki, viszont a probléma az, hogy a nyilatkozatát abszolúte nem támasztják alá az eddigi párválasztásai. De ha netán valaki be tudná nekem bizonyítani, hogy vastag pénztárca egyenesen arányos az intelligenciával meg a humorérzékkel, akkor vissza az egész
Na jó, elég a szalonképes rizsából, ennek a jogásznak álcázott hivatásos ingyenélőnek még azt se hiszem el, ha kérdez, nem ám ezt a mentegetőzős dumát (amivel csak még inkább megerősíti, hogy a szajréra hajt, mert ugyebár az kiabál, akinek a háza ég...)
Na jó, elég a szalonképes rizsából, ennek a jogásznak álcázott hivatásos ingyenélőnek még azt se hiszem el, ha kérdez, nem ám ezt a mentegetőzős dumát (amivel csak még inkább megerősíti, hogy a szajréra hajt, mert ugyebár az kiabál, akinek a háza ég...)
2015. augusztus 21. 20:43
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Rhienne igazad van
2015. augusztus 21. 21:26
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Szerintem mondhat igazat. Bizonyára a kellemes külsejű, és igényes férfiakat szereti, azok meg akik adnak magukra nyilván gazdagok. Ő egy szép, csinos, fiatal lány, azt csinál amit akar. Az embereknek semmi beleszólása nincs abba, amit tesz.
Én elhiszem hogy voltak szegényebb barátai, sőt azt is elhiszem hogy Balázsnak akkor még nem volt pénze.
És ha a gazdagabb pasikat szereti, akkor is: mi van? Megteheti. Úgy éli az életét ahogy akarja. Annyi itt a rosszindulatú ember, aki nem tud magával mit kezdeni. Andy Vajna és Timi csomó ideje házasok. Őt is uálta mindenki, fűvel fával összeboronálták Timit, mégsem történt semmi. Bár az ő kapcsolatukat én sem tartottam valami valódniak, rájöttem, hogy ez nem az én dolgom, nem kell valakit csak azért bántanom, mert nekem van egy véleményem. A média borzasztóan kiábrándító tud lenni. Ferencnek szerintem abszolút igaza volt, amiért kiakadt a sajtóra, hiszen semmi közük nincs a magánéletükhöz.
Én sok boldogságot kívánok nekik, és remélem minnél hamarabb lezárul ez a herce-hurca.
Én elhiszem hogy voltak szegényebb barátai, sőt azt is elhiszem hogy Balázsnak akkor még nem volt pénze.
És ha a gazdagabb pasikat szereti, akkor is: mi van? Megteheti. Úgy éli az életét ahogy akarja. Annyi itt a rosszindulatú ember, aki nem tud magával mit kezdeni. Andy Vajna és Timi csomó ideje házasok. Őt is uálta mindenki, fűvel fával összeboronálták Timit, mégsem történt semmi. Bár az ő kapcsolatukat én sem tartottam valami valódniak, rájöttem, hogy ez nem az én dolgom, nem kell valakit csak azért bántanom, mert nekem van egy véleményem. A média borzasztóan kiábrándító tud lenni. Ferencnek szerintem abszolút igaza volt, amiért kiakadt a sajtóra, hiszen semmi közük nincs a magánéletükhöz.
Én sok boldogságot kívánok nekik, és remélem minnél hamarabb lezárul ez a herce-hurca.
2015. augusztus 21. 21:53
|
|
Rhienneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 248705 offline
|
Idézet (Ariella2001 @ 2015.08.21. 21:26)
Bizonyára a kellemes külsejű, és igényes férfiakat szereti, azok meg akik adnak magukra nyilván gazdagok.
Na álljon meg a gyászmenet, nekem ne mondja azt senki, hogy csak az lehet ápolt, jólöltözött, egyszóval igényes önmagával szemben, akinek milliós bevétele van, mert menten hülyét kapok (*vad szemforgatás ON*) Nem attól lesz valaki kellemes külsejű, hogy irdatlan mennyiségű pénzt költ magára, mert egy méregdrága Armani-öltönyben is lehet bugrist játszani.
Idézet
És ha a gazdagabb pasikat szereti, akkor is: mi van? Megteheti. Úgy éli az életét ahogy akarja.
Nem az a baj, hogy a pénzes pasikra hajt, mert minden embernek más az igénye: csak akkor ne játssza meg az igaz szerelem után loholó szende lánykát (vagy legalább ne hangoztassa!), aki a belső értékek után kutat vadul, mert az eddigi választásai nem azt tükrözik, amit most mondott. Csúnya hasonlat, amit most mondok, de ez körülbelül most olyan, amikor Jennifer Aniston osztotta az észt a természetes szépségről, meg hogy ő nem kér a plasztikai sebész szikéjéből, közben meg messziről virított róla az, hogy botoxoltatta magát.
2015. augusztus 21. 22:08
Oh tényleg? De egy Audi kényelmesebb mint egy Opel nem? Hazug
2015. augusztus 21. 22:52
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
A humor és az inteligencia is mind megmutatkozott a szigetes esetnél...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: