Könnyekben tört ki Perrie Edwards fellépés közben
2015. augusztus 23. 19:48
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Szegénykém...
Zaynről pedig megvan a véleményem...
Zaynről pedig megvan a véleményem...
2015. augusztus 23. 20:27
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Istenem igy tönkre tenni egy ilyen nagyszerű lányt!!
:'(
2015. augusztus 24. 13:21
Omg. Szegény... Zayn-ről pedig inkább nem mondok semmit :/
2015. augusztus 24. 19:15
|
|
detteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 247475 offline
|
annyira utálom ezt a szépséget sírnilátni
amúgy ez a "The End" című számúk gyönyörű! nagyon megható és szép üzenete van, valúszínűleg ezért is tört el a mécses Perrie-nél pont azt ő részénél.
amúgy ez a "The End" című számúk gyönyörű! nagyon megható és szép üzenete van, valúszínűleg ezért is tört el a mécses Perrie-nél pont azt ő részénél.
2015. augusztus 25. 11:49
Jaj. Perrie emlékeztet egy lányra az osztályomból, aki lassan 2 hónapja nem bírja túltenni magát azon hogy szakított a barátjával..már mindenkinek az agyára ment és kezdik utálni..
Ez van. Próbáljon meg túllépni, és sírjon-bömböljön a 4 fal közt, ne élő fellépésen, mert ennek kicsit feltűnési viszketegség szaga van.
Ez van. Próbáljon meg túllépni, és sírjon-bömböljön a 4 fal közt, ne élő fellépésen, mert ennek kicsit feltűnési viszketegség szaga van.
2015. augusztus 27. 15:49
|
|
alien_483új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 247009 offline
|
Zayn egy nagyon nagy marha volt,hogy csak így kirakta a házból,ráadásul SMS-ben szakítani a leggyávább dolog!! Remélem Perrie hamar felépül!! És kedvesek a többiek,hogy így próbálnak segíteni neki!!!
2015. augusztus 28. 23:24
Imádtam Zaynt ,de egyre rosszabb véleménnyel vagyok róla
Szegény Perrie.
2015. október 16. 21:15
|
|
HarnosLillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 245570 offline
|
EMBEREK, ZAYN MÁR OLY RÉG LEVETTE AZT A KÉPET,SZÓVAL SZÁLLJATOK MÁR LE RÓLA KÖSZI
2015. október 31. 11:03
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szegény Perrie!(nem szeretem a Little Mix-et de nincs bajom velük)Nagyon át tudom érezni a fájdalmát én is,hasonlón mentem/megyek keresztül...Nagyon rossz de idővel jobb lesz!Zayn meg egy marha úgy se fog olyan lányt találni aki ennyire szerette volna,mint Perrie!Sajnos a szerelem tényleg nem fair...
2015. november 28. 15:26
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Szegénykém!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: