Könnyekben tört ki Perrie Edwards fellépés közben
2015. augusztus 20. 18:02
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Sajnálom szegény lányt, számomra ő nagyon szimpatikus, ellentétben a volt barátjával.
2015. augusztus 20. 18:04
Én meglehetősen sajnálom, de nemrég cikizték ki Zayn-t és amúgy is egy szerencsétlen, amiért így jelentette be a szakításukat. Felejtse el, és legyen boldog....
2015. augusztus 20. 18:42
|
|
Jesyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201618 offline
|
Szerintem teljesen normalis amit csinalt marmint nekem is volt pasim meg sztem minden lany tudja akinek volt hogy ha ejtik akar szemelyesen akar sms-ben szar erzes es ugy akarjuk kimutatni hogy mennyire nem hianyzik ,utaljuk hogy cikizuk de kozben hianyzik (es utaljuk is) de ez idovel elmulik es jobban leszunk szoval tarts ki perrie !!
2015. augusztus 20. 18:46
szegény Perrie :'( Zayn meg ássa el magát jó mélyre!
2015. augusztus 20. 19:06
szánalmas ez a Zayn! Perrienek pedig a Boy-t küldöm a Little Mix-től.. Aki olvasta magyar dorditásba tudja miért!
2015. augusztus 20. 19:12
aiche
Egyetértek.
Perrie szerintem kihasználja, hogy most Zaynt utálják..-"_-
Egyetértek.
Perrie szerintem kihasználja, hogy most Zaynt utálják..-"_-
2015. augusztus 20. 20:09
Gurs
Mikor utoljára találkoztak is megtörténhetett. +most te elhiszed hogy bárki egy 2-3 éves kapcsolat után ráír a másikra, hogy 'bocs de sztem vedd le a gyűrűt mert doblak. Csá'
Bármekorra szemétnek is hiszitek Zaynt, egyáltalán nem az. Ja és ha jól emlékszek a legutolsó cikkben kettőjükről az volt írva hogy ÁLLÍTÓLAG sms-szakítottak. Senki nem mondta biztosra...
Mikor utoljára találkoztak is megtörténhetett. +most te elhiszed hogy bárki egy 2-3 éves kapcsolat után ráír a másikra, hogy 'bocs de sztem vedd le a gyűrűt mert doblak. Csá'
Bármekorra szemétnek is hiszitek Zaynt, egyáltalán nem az. Ja és ha jól emlékszek a legutolsó cikkben kettőjükről az volt írva hogy ÁLLÍTÓLAG sms-szakítottak. Senki nem mondta biztosra...
2015. augusztus 20. 20:09
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Idézet (Praxinah. @ 2015.08.20. 15:30)
Hogy nem veszed észre hogy minden egyes kommentedbe minimum két ember (jogosan) beleköt, akárhova is írsz?
A "cikizős" cikkben nem volt semmi durva, viszont amit Zayn csinált - a hasonlítgatás - azért messze nem volt olyan kedves.
A "cikizős" cikkben nem volt semmi durva, viszont amit Zayn csinált - a hasonlítgatás - azért messze nem volt olyan kedves.
Huu azta de erőset írtál
2015. augusztus 20. 20:22
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
szegény Perrie ő semmi rosszat nem tett és tényleg most ő van a középpontban . Gondolom milyen nehéz lehet neki egy ilyen után . Megértem hogy nem bírta tovább és pont egy ilyen számnál jöttek ki rajta az érzelmek
Mennyit sírhatott a szakítás óta ? Mennyire rosszul esett ez neki
De nem kell szidni Zaynt . Tényleg nagyon sokáig voltak együtt és két évig voltak jegyesek de fiatalok még.
Harry meg nagyon kedves volt hogy felhívta és megvigasztalta Perriet , ezért Harry a kedvencem
Mennyit sírhatott a szakítás óta ? Mennyire rosszul esett ez neki
De nem kell szidni Zaynt . Tényleg nagyon sokáig voltak együtt és két évig voltak jegyesek de fiatalok még.
Harry meg nagyon kedves volt hogy felhívta és megvigasztalta Perriet , ezért Harry a kedvencem
2015. augusztus 20. 20:44
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Harry nagyon kedves volt,hogy felhívta.Szegény Perrie meg most tényleg a média egyik kedvence.Szerintem rengeteget búslakodott és hiába akar erősnek látszani,ki jött rajta.De szerintem ez egy természetes érzelem.
A lányok és a rajongók(én is)sokat támogatják,ami biztos segít neki valamennyit.
A sok szomorúság után úgyis megtalálja az igazit.Mert megérdemli.
)
A lányok és a rajongók(én is)sokat támogatják,ami biztos segít neki valamennyit.
A sok szomorúság után úgyis megtalálja az igazit.Mert megérdemli.
2015. augusztus 20. 22:32
Idézet (Ritya @ 2015.08.20. 20:09)
Huu azta de erőset írtál
, nem érdekel had kössenek belém
akkor sem változik a véleményem, ja és az már mekkora hasonlítgatás, ha Zayn retweetelt

Ha nem érdekel miért kellett visszaszólni? Nem akartam megváltoztatni a véleményed én csupán elmondtam hogy szerintem nincs igazad.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: