Könnyekben tört ki Perrie Edwards fellépés közben
2015. augusztus 20. 15:35
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Szegény Perrie! Nagyon sajnálom, hogy szakítottak, és azt gondolom többet érdemel annál, hogy sms-ben szakítsanak vele.. Nagyon megalázó és fájdalmas lehetett, hogy Zayn gyáva volt és annyira nem volt hajlandó, hogy szemtől szembe mondja el neki. Couple Codex No 1 rule: SMS-ben nem szakítunk! xd
2015. augusztus 20. 15:37
Szegény Perrie
Remélem, túl teszi magát Zayn-en.. Ő jobbat érdemel, nem olyat, mint Zayn, aki SMS-ben szakít és ki küldi az otthonából!
2015. augusztus 20. 15:47
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
De nagy énekesnő.
2015. augusztus 20. 16:08
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Sajnálom, meg minden, de nem ez volt az első eset, hogy ilyen amatőr koncertet adtak. Múltkor volt az a rovar, most meg ez... Szerintem, ha valaki nem tud ilyen dolgokat elviselni, annak nem való ez a pálya. Jöhetnek a negatív kommentek.
2015. augusztus 20. 16:30
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Sajnálom Perriet, borzalmasan megviselhette a szakítás maga, meg a módja...
2015. augusztus 20. 16:45
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szegény. Látszik, hogy nagyon megviselte ez a szakítás.
2015. augusztus 20. 16:57
Egy szakítás mindig megviseli az embereket ez tény.
Én személyszerint mindkettőjükkel együttérzek, Zaynnek megvolt rá az oka hogy szakítson azt hogy smsben tette vagy nem, nem tudom. Abban viszont biztos vagyok hogy őt is megviseli a szakítás csak nem mutatja (nem létezik hogy ne érdekelje mert tudtommal ő is ember).
Perriere térve sajnálom. De legalább van három barát akikre támaszkodhat (plusz ott a családja is ).Túl fog jutni rajta.ÉS MIVEL Ő SEM MARSLAKÓ adott hogy néha az érzései egy szakítós dal közepén törnek elő.
A bogaras incidenshez nem tudok hozzászólni csak annyit hogy mindenkivel megesik néha hogy frászt kap egy bogártól, de valjuk be vicces volt. :-D
Az én véleményem ez de mindenki azt gondol amit akar mert szabad országban élünk.
Én személyszerint mindkettőjükkel együttérzek, Zaynnek megvolt rá az oka hogy szakítson azt hogy smsben tette vagy nem, nem tudom. Abban viszont biztos vagyok hogy őt is megviseli a szakítás csak nem mutatja (nem létezik hogy ne érdekelje mert tudtommal ő is ember).
Perriere térve sajnálom. De legalább van három barát akikre támaszkodhat (plusz ott a családja is ).Túl fog jutni rajta.ÉS MIVEL Ő SEM MARSLAKÓ adott hogy néha az érzései egy szakítós dal közepén törnek elő.
A bogaras incidenshez nem tudok hozzászólni csak annyit hogy mindenkivel megesik néha hogy frászt kap egy bogártól, de valjuk be vicces volt. :-D
Az én véleményem ez de mindenki azt gondol amit akar mert szabad országban élünk.
2015. augusztus 20. 17:16
Emberek vagyunk, egyszer szerelmesek leszünk, dúl a láv, de nincs olyan szerelem aminek valami ne vetne véget (akár a halál is). Ez egy természetes dolog, értem és tolerálom, hogy Perrie sírva fakadt, főleg ilyen érzelmes soroknál. De az (szerintem) sok(k), hogy mindenki szomorú smiley-zik. Biztos már szakítottatok már valakivel, vagy legalábbis fogtok, mégse fog az egész világ bőgni, hogy "szegényke szakított XY-nal". Ok, egy "részvétem" vagy "sajnálom" belefér, dehoy mindenki lehordja Zayn-t ilyennek meg olyannak.. komolyan, gyerekesebbek vagytok, mint maga Zayn. Nem tudhatjátok mi történt valójában, lehethogy Zayn tök normális körülmények között szakított Perrie-vel, és a média megint túloz (mint általában, ugye). Az meg az ő hülyeségük, hogy "harcolnak" egymás ellen, én szépen békében hagynám a másikat. Inkább teleraknám a falamat depressziós posztokkal és finom, bio yoghurt-fagyit zabálnák, ja és kivennék egy hét szabit'
De az ő döntésük. Ha folytatni akarják a cicaharcot, akkor hát... támogatom
De komolyan...
Részvétem Perrie ♡
De az ő döntésük. Ha folytatni akarják a cicaharcot, akkor hát... támogatom
Részvétem Perrie ♡
2015. augusztus 20. 17:57
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Emberek.? Elolvastátok rendesen a cikket.??? "Perrie ugyan próbálta erősnek mutatni magát..." Azért szólógatott be, mert megpróbálta azt mutatni a világ felé, hogy ő már túlvan rajta, és minden oké. Viszont most ez nem sikerült... Nem kéne mindenhol valami próblémát gyártani, komolyan... -.-
(Amúgy megjegyezném, hogy az hogy cikizi őt, de hiányzik neki nem zárja ki egymást..)
(Amúgy megjegyezném, hogy az hogy cikizi őt, de hiányzik neki nem zárja ki egymást..)
2015. augusztus 20. 17:59
Sem Zayn, sem a Little Mix dolgait nem követem különösebben. De nagyon sajnálom szegény Perreiet, és jó látni hogy a többiek így szeretik, és segítik.
Zayn-ből meg kezd nagyon elegem lenni...
Zayn-ből meg kezd nagyon elegem lenni...
2015. augusztus 20. 17:59
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Sajnálom bár nem kellene Zayn miatt sírnia örüljön neki hogy megszabadult tőle, majd lesz egy másik "nagy" szerelme.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: