Hazatért a kórházból Nádai Anikó
2015. augusztus 19. 12:47
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Gratulálok neki, de még mindig nem vagyok ettől a hölgytől elájulva... Tényleg nem értem, mit eszik rajta az ország, mikor egészen idáig annyit tett le az asztalra, hogy elment sz*rt kavarni a villába, aztán meg főszereplő lett a Jersey Shore ratyi, szánalmas magyar utánzatában. Micsoda karrier! Bezzeg, mikor a való villában viselkedett úgy, mint egy buta, köpönyegforgató liba, mindenki utálta...
2015. augusztus 19. 15:43
Idézet (OceanSoul @ 2015.08.19. 08:45)
gratuláltok? mihez?
ahhoz hogy elszeretett egy 2 gyermekes pasit aki házas és gyereket szült neki? ez a szégyentelen nő az egész ún. "kárrierjét" annak köszönheti, hogy arcátlanul rámászott/rámászik minden befolyásos férfira legyen az nős, nőtlen, házas, meleg stb...
ahhoz hogy elszeretett egy 2 gyermekes pasit aki házas és gyereket szült neki? ez a szégyentelen nő az egész ún. "kárrierjét" annak köszönheti, hogy arcátlanul rámászott/rámászik minden befolyásos férfira legyen az nős, nőtlen, házas, meleg stb...
Ez az elszeretős duma annyira béna, hogy arra nincsenek szavak. Ha valaki annyira boldog egy kapcsolatban/házasságban, akkor nem léphet az életébe egy másik nő/férfi, legyen az akármilyen. Nem kedvelem különösebben Anikót, de kétlem, hogy ő tette volna tönkre a pasas házasságát.
A másik dolog: sorold már fel azt a rengeteg befolyásos férfit, akire Anikó valaha is rámászott, mert én egyről sem tudok.
Egyébként gratulálok a kicsihez, sok boldogságot hozzá, szerintem Anikó nagyszerű anya lesz.
2015. augusztus 19. 15:46
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Gratula neki ismét!
2015. augusztus 19. 16:24
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Gratula!
2015. augusztus 19. 16:25
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Gratula!!
Sok boldogságot a picihez!
2015. augusztus 19. 18:03
Jesszus ne egy szón rugózzatok már, nyilvánvaló hogy nem volt fenékig tejfel a pasas házassága máskülönben nem lép félre, de akkor is házas volt és 2 kiskorú gyermek apja. Ragozhatjátok a hülyeséget, a kérdés hogy a ti értékrendetekbe beleférne-e egy nős férfival való kavarás akinek 2 gyermeke van.
@walkoffame: nem értem hogy kanyarodtál el a férfiak tárgyiasításáig, de annyira off hogy vissza kellett olvasnom mit írtam először. félreértettél, viszont amit te írtál azzal tartalmában még én is egyetértek
@walkoffame: nem értem hogy kanyarodtál el a férfiak tárgyiasításáig, de annyira off hogy vissza kellett olvasnom mit írtam először. félreértettél, viszont amit te írtál azzal tartalmában még én is egyetértek
2015. augusztus 19. 18:05
@itsdixon: hányadik acc.od? külön azért regisztráltál, hogy lebénázd a hozzászólásomat? szép!
majd ha felvállalod magad reagálok
2015. augusztus 20. 10:39
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
sok boldogságot, gratu <3
2015. augusztus 20. 10:43
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Én koraszülött voltam és be is sárgultam, de szerintem nem lett tőle semmi maradandó bajom. Gratulálok a kicsihez, gondoskodjon róla és imádja.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: