Két nap a Szigeten Ellie Gouldinggal és Avicii-vel
2015. augusztus 18. 20:31
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
De jó így visszanézni a képeket. Én is részt vettem a sziget fesztiválon, először, de már most elhatároztam, hogy biztosan nem hagyom ki jövőre sem, a hangulat önmagában óriási és nem mellesleg nagyon jó fellépők is voltak. Avicii-n és Ellie-n is ott voltam, egyikük sem okozott csalódást, nagyon jól éreztem magam közben, egy hatalmas élmény, bearanyozta a nyaramat!
Szóval skacok, ha tehetitek mindenképp gyertek, kérjétek karácsonyra, szülinapra, nem bánjátok meg!
Plusz még nekem az emberek is pozitív csalódást okoztak, mindenki nagyon nyitott, bulis és barátságos volt.
Akik véletlenül ráléptek a lábamra, már fordultak is meg és bocsánatot kértek, nagyon cukik voltak.
2015. augusztus 18. 20:41
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Nagyon jó lehetett
Talán majd egyszer én is eljutok
Nagyon jó lenne...
2015. augusztus 18. 21:03
Major Lazerre és Aviciire elmentem volna, de nem napi 17 ezerért
2015. augusztus 18. 21:06
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (riri17 @ 2015.08.18. 20:27)
Avicii zenéit szeretem, tehetségesnek tartom, de akárkivel beszéltem aki ott volt és akárhol olvastam véleményt a fellépésről, senki nem mondott semmi jót róla, ő tényleg csak nagyrészt a pult mögött állt, nem mint pl. Martin Garrix, akire szivesen elmentem volna, jó a zenéje és nagyon jó bulikat csinál, végig tartja a közönséggel a kapcsolatot, beszél hozzájuk, nálam ilyenek a normális DJk, nem olyanok akik csak állnak a pult mögött.
Engem a Tomorrowlandes setje ábrándított ki... Tim ritka alkalmak egyikeként beleegyezett, hogy streameljék élőben a fellépését, de iszonyat hervasztó volt, amit művelt. Csalódás volt számomra, semmi hangulat nem volt, néha énekelte a tömeg a leghíresebb számait, de egyrészt olyan szerencsétlenül válogatta össze a setjét, hogy annak egynegyede új szám volt, amire eleve senki kb meg nem mozdult, másrészt meg azon kívül, hogy felkonferálta az új számait, hozzá sem szólt a tömeghez...
Láttam vele erről interjút, elmondta, hogy kifejezetten nem szeret beszélni a mikrofonba, oké, ez rendjén is van, nem kell stand upolni, de szerintem illene egy hellót benyögni, ha már az emberek kifizettek tízezreket azért, hogy lássák.
2015. augusztus 18. 21:09
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Diala @ 2015.08.18. 19:32)
A Sziget legjobb bulija, szerintem, egyértelműen Martin Garrix End Showja volt! Nem csak a látvány, a tűzijáték, a füst, a lángok, a konfetti vagy a lézershow miatt, hanem amiatt, hogy a srác végig kapcsolatban volt a közönséggel, beszélt hozzánk, csinálta a showt, ahogy illik. Vezényelte a tömeget, hogy tapsoljon, ugráljon, tegye fel a kezét, vagy éppen guggoljon le, és mikor beüt a drop, ugorjon fel. Mindenki ugrált egy ütemre, sikított, és csápolt, mint állat vagy simán, vagy a fényrúddal a kezében. Lehet, nem volt teltházas nap, de ahhoz képest, hogy a srác Aviciivel ellentétben nem egy rádió-DJ (értem ez alatt azt, hogy nem sűrűn hallottam még az Animalsön kívül más számát rádióban), a nagyszínpad előtti tér teljesen tele volt, egy gombostűt nem nagyon lehetett leejteni.
Garrix minden közösségi felületen írta (facebook, twitter, instagram, snapchat), hogy hihetetlen volt a fesztivál, megtiszteltetés volt zárni. Illetve a Sziget hivatalos oldalának beszámolója szerint a fellépése után még a backstage-ben csinált egy kis külön showt a haverjainak és a még ott dolgozóknak, aztán mindenkit meghívott egy pizzára.
Hiába csak 19 a srác, nagyon profi, és mondjon bárki bármit, a saját tapasztalatomból kiindulva mondom, hogy tud szórakoztatni, és egy fesztiválon azt kell csinálni... Biztos, nem véletlen, hogy nem Tim kezébe adták az End Showt, hanem valaki olyannak, aki felrázza az embereket, és tényleg odacsap. Megtörtént. Én élveztem minden percét, végigugráltam, szóval remélem, Martin hamarosan visszatér ide.
Igen, igen és igen!
Basszus én hét napig voltam kint, de a legjobb nekem is MG volt (Florence and the machine mellett. Jó, nem ugyanaz a kategória, de most így hangulat meg ilyenekre értem). Arról nem is beszélve, hogy egy csomó képet meg videót felrakott instára, nekem nagyon szimpatikus, hogyha valaki így osztozik az örömünkben. Ráadásul egész héten arra vártam, hogy végre valaki leguggoltasson minket : D Tavaly kb minden koncerten csinálták, most meg nem, és úgy hiányoltam.
Szóval MG tényleg hatalmas bulit csapott, pedig én kifejezetten rühellem azt a stílust, amiben ő utazik, de áh. Nagyon adta.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2015. augusztus 18. 21:55
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Számomra a Kasabian és a Florence and the Machine vitt mindent az egész héten, de Ellie koncertje is nagyon tetszett. Nagyon aranyos a beszédhangja és gyönyörű az arca, meg is lepődtem, mert nekem képeken nem igazán jött ez át. Nekem kifejezetten tetszett az alap habitusa, olyan kis szerénynek, abszolút ripacskodástól mentesnek tűnt a csaj, és emlékeim szerint tartotta a kontaktot a közönséggel. Kedves, szimpatikus lány.
Martin Garrix Show-ja valóban eszméletlen volt, nekem jobban tetszett, mint a tavalyi Calvin Harris féle. Nincs a kedvenc műfajaim között az elektronikus zene, de Garrix tud valamit, méltó zárást csinált a Szigetnek. Nekem messze túlszárnyalta Avicii-t is, akinek amúgy vannak nagyon jól sikerült számai, Martint meg annyira nem követem. Avicii viszont nekem egy kicsit langyi volt néha. Ami még nagyon tetszett, az a Major Lazer, főleg, amikor meghallottam a Get free-t...
Jó dolog ez a Sziget fesztivál, sosem okozott még csalódást egy magyar fesztivál sem, de a Szigeten tavaly voltam először egy hetet, és engem megvett az egész. Másik fesztiválra nem vágyom azóta, pedig a Voltot is szeretem.
2016-ban is szitizenkedek!*-*
Martin Garrix Show-ja valóban eszméletlen volt, nekem jobban tetszett, mint a tavalyi Calvin Harris féle. Nincs a kedvenc műfajaim között az elektronikus zene, de Garrix tud valamit, méltó zárást csinált a Szigetnek. Nekem messze túlszárnyalta Avicii-t is, akinek amúgy vannak nagyon jól sikerült számai, Martint meg annyira nem követem. Avicii viszont nekem egy kicsit langyi volt néha. Ami még nagyon tetszett, az a Major Lazer, főleg, amikor meghallottam a Get free-t...
Jó dolog ez a Sziget fesztivál, sosem okozott még csalódást egy magyar fesztivál sem, de a Szigeten tavaly voltam először egy hetet, és engem megvett az egész. Másik fesztiválra nem vágyom azóta, pedig a Voltot is szeretem.
2016-ban is szitizenkedek!*-*
2015. augusztus 18. 21:58
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (encike264 @ 2015.08.18. 20:11)
de jó lett volna ott lenni... habár nem hinném, hogy tizenkét éveseket beengednek a vadulós bulikra 
Hollywood Undead koncerten felhúztak a színpadra egy random 12 körüli kisfiút.
2015. augusztus 18. 21:58
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Először jutottam ki a Szigetre ( vagyis jobban mondva először vettem rá a bátorságot
), de az életemnek nem túlzok, egyik legmeghatározóbb élménye lesz, azt hiszem. Ugyan csak egy napra mentem ki, mint "próbaút", de jövőre biztosan ki fogok menni végig. Fantasztikus volt.
Az Awolnation is határozottan szimpatikus volt, utána Marina megadta az alaphangulatot, nagyon élvezhető volt az előadása, magam is meglepődtem, a vártnál sokkal jobban élveztem. A color-party szintén hatalmas élmény volt, bár hazaérkezve meglepve tapasztaltam, mi mindenhol vagyok színes...
A Kasabian még jobban felpörgette számomra a dolgokat, kilenc órakor már erős extázis közelben voltam.
De az este abszolút legjobb pillanata az volt, amikor Avicii fellépésén az első sorban találtam magam. 5 éve vártam már erre a pillanatra, ennél jobbat pedig nem is kívánhattam volna. Szavakkal leírni nem tudom, mekkora élményt nyújtott nekem az a másfél óra. Maga a tény, hogy "közel" lehettem hozzá, akkora adrenalin löketet adott, amit csak nagyon kevés dolog tud kihozni belőlem. Én személy szerint örültem, hogy nem csak a legnagyobb slágereit játssza, és 1-1 kevésbé ismert dal is előkerült. Nem tartom magam visítozó rajongónak, de amikor fél tízkor megjelent a színpadon... akkor még én is felsikítottam.
Sikerült nagyon jó felvételeket is készítenem, a két alkalommal előkerülő "konfetti" pedig szintén dobott a hangulatomon. Tim... imádlak.
Az egyedüli, amit sajnálok, hogy Martin show-ja kimaradt az életemből. Őt is nagyon szeretem, sajnálom is rendesen, hogy csak egy napot töltöttem a Szigeten. A srác egyébként hihetetlen. 4 hónappal idősebb vagyok nála, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy velem egy idős egy ennyire ünnepelt világsztár legyen. Hozzáteszem, tud is a srác rendesen. Remélem, nem utoljára látogatott el hozzánk.
Összefoglalva, szerintem a fesztivál megérdemli, hogy ennyire népszerű legyen, én személy szerint egy mini Csodaországban éreztem magam.
Az Awolnation is határozottan szimpatikus volt, utána Marina megadta az alaphangulatot, nagyon élvezhető volt az előadása, magam is meglepődtem, a vártnál sokkal jobban élveztem. A color-party szintén hatalmas élmény volt, bár hazaérkezve meglepve tapasztaltam, mi mindenhol vagyok színes...
De az este abszolút legjobb pillanata az volt, amikor Avicii fellépésén az első sorban találtam magam. 5 éve vártam már erre a pillanatra, ennél jobbat pedig nem is kívánhattam volna. Szavakkal leírni nem tudom, mekkora élményt nyújtott nekem az a másfél óra. Maga a tény, hogy "közel" lehettem hozzá, akkora adrenalin löketet adott, amit csak nagyon kevés dolog tud kihozni belőlem. Én személy szerint örültem, hogy nem csak a legnagyobb slágereit játssza, és 1-1 kevésbé ismert dal is előkerült. Nem tartom magam visítozó rajongónak, de amikor fél tízkor megjelent a színpadon... akkor még én is felsikítottam.
Az egyedüli, amit sajnálok, hogy Martin show-ja kimaradt az életemből. Őt is nagyon szeretem, sajnálom is rendesen, hogy csak egy napot töltöttem a Szigeten. A srác egyébként hihetetlen. 4 hónappal idősebb vagyok nála, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy velem egy idős egy ennyire ünnepelt világsztár legyen. Hozzáteszem, tud is a srác rendesen. Remélem, nem utoljára látogatott el hozzánk.
Összefoglalva, szerintem a fesztivál megérdemli, hogy ennyire népszerű legyen, én személy szerint egy mini Csodaországban éreztem magam.
2015. augusztus 18. 22:14
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (ciel @ 2015.08.18. 21:09)
Arról nem is beszélve, hogy egy csomó képet meg videót felrakott instára, nekem nagyon szimpatikus, hogyha valaki így osztozik az örömünkben.
Szóval MG tényleg hatalmas bulit csapott, pedig én kifejezetten rühellem azt a stílust, amiben ő utazik, de áh. Nagyon adta.
Nem láttam még, hogy akár egy fellépésről is ennyi képet és videót töltsön fel. Mi több, a hivatalos YouTube csatornáján már másnap megjelent egy rövid trailer a fesztiválról. Egyértelműen odatette magát, és nem csak mi, a közönség élveztük iszonyatosan, hanem a jelek szerint ő is. Fotós haverja, aki minden fellépés helyszínen fotózza, olyan címmel tett ki a Szigetről képet, hogy "Best. Show. Ever."
Martin pedig ma tette ki Instára, hogy nyáron forgatni kezdték a turnéit és az életét bemutató "doku-sorozat" negyedik részét... Az a minimum, hogy az új rész fele a Szigetről legyen!
P.S. Az end show után pedig elvileg egy pesti kiskocsmában vette át a DJ-pult felett az irányítást, kb 20 ember előtt. Hihetetlen, mi alázat van ebben a srácban... Alig pár órával azután, hogy tízezrek előtt lépett fel, simán nyakába vette a várost, és rögtönzött haknit tolt egy pár embernek.
2015. augusztus 19. 00:39
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Életem első sziget fesztiválját töltöttem most a szigeten, és azt kell hogy mondjam: ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNY VOLT!! Csak Martin Garrix-et láttam,de az rohadt jó volt. A srác akkora bulit csinalt, hogy csak ámultam. Mindenki őrjöngött (beleértve engem is) és megunhatatlan volt.. Látványban, hangulatban 10/10-es volt egyértelműen. Azt kell hogy mondjam, Martin baszottul odatette magát. 5*******
2015. augusztus 19. 07:41
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Így a képeket elnézve fantasztikus lehetett, kár, hogy Ellie koncertjén nem lehettem ott.
2015. augusztus 19. 10:19
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Én egy-két fellépést az interneten élőben néztem meg. Martin Garrix előadását meg felvételen keresztül(már csak azért is megakartam nézni, mert az instagramon a legtöbb fellépővel ellentétben nagyon sok mindent megosztott a szigetről), de még úgy is átéreztem a hangulatot.
Nagyon jól megcsinálták a fesztivált szerintem, a facebookos oldalon is megnéztem a képeket, jó látni, hogy sikerült megint színvonalas fesztivált csinálni.
Nagyon jól megcsinálták a fesztivált szerintem, a facebookos oldalon is megnéztem a képeket, jó látni, hogy sikerült megint színvonalas fesztivált csinálni.
2015. augusztus 19. 15:52
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Biztos jól elvannak,akik kimentek,de nekem annyira nem érte volna meg.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.