Starity

Két nap a Szigeten Ellie Gouldinggal és Avicii-vel

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 18. 20:27 #41
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Uuuhh, biztos szuper lehetett*-* Ellie heart.gif
2015. augusztus 18. 20:28 #42
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Csatolások: 0
Azonosító: 233100
Huuu....szerintem Martin Grrix volt a legjobb és a lézer fény és a 3perces tüzijáték show!Imádtam :)Kedvenc fesztiválom megelőzve az Ultrát smileeee.gif ❤❤❤
2015. augusztus 18. 20:31 #43
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
De jó így visszanézni a képeket. Én is részt vettem a sziget fesztiválon, először, de már most elhatároztam, hogy biztosan nem hagyom ki jövőre sem, a hangulat önmagában óriási és nem mellesleg nagyon jó fellépők is voltak. Avicii-n és Ellie-n is ott voltam, egyikük sem okozott csalódást, nagyon jól éreztem magam közben, egy hatalmas élmény, bearanyozta a nyaramat! laugh.gif Szóval skacok, ha tehetitek mindenképp gyertek, kérjétek karácsonyra, szülinapra, nem bánjátok meg! wink.gif Plusz még nekem az emberek is pozitív csalódást okoztak, mindenki nagyon nyitott, bulis és barátságos volt. smileeee.gif Akik véletlenül ráléptek a lábamra, már fordultak is meg és bocsánatot kértek, nagyon cukik voltak. wub.gif
2015. augusztus 18. 20:41 #44
Rékusiqa2000
Rékusiqa2000
visszatérő vendég

StátuszEnough is Enough !
Hozzászólás: 268
Azonosító: 162574
Nagyon jó lehetett smileeee.gif Talán majd egyszer én is eljutok smileeee.gif Nagyon jó lenne...
2015. augusztus 18. 21:03 #45
- törölt felhasználó -    
Major Lazerre és Aviciire elmentem volna, de nem napi 17 ezerért pardon.gif
2015. augusztus 18. 21:06 #46
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (riri17 @ 2015.08.18. 20:27)
Avicii zenéit szeretem, tehetségesnek tartom, de akárkivel beszéltem aki ott volt és akárhol olvastam véleményt a fellépésről, senki nem mondott semmi jót róla, ő tényleg csak nagyrészt a pult mögött állt, nem mint pl. Martin Garrix, akire szivesen elmentem volna, jó a zenéje és nagyon jó bulikat csinál, végig tartja a közönséggel a kapcsolatot, beszél hozzájuk, nálam ilyenek a normális DJk, nem olyanok akik csak állnak a pult mögött.

Engem a Tomorrowlandes setje ábrándított ki... Tim ritka alkalmak egyikeként beleegyezett, hogy streameljék élőben a fellépését, de iszonyat hervasztó volt, amit művelt. Csalódás volt számomra, semmi hangulat nem volt, néha énekelte a tömeg a leghíresebb számait, de egyrészt olyan szerencsétlenül válogatta össze a setjét, hogy annak egynegyede új szám volt, amire eleve senki kb meg nem mozdult, másrészt meg azon kívül, hogy felkonferálta az új számait, hozzá sem szólt a tömeghez...
Láttam vele erről interjút, elmondta, hogy kifejezetten nem szeret beszélni a mikrofonba, oké, ez rendjén is van, nem kell stand upolni, de szerintem illene egy hellót benyögni, ha már az emberek kifizettek tízezreket azért, hogy lássák.
2015. augusztus 18. 21:09 #47
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (Diala @ 2015.08.18. 19:32)

A Sziget legjobb bulija, szerintem, egyértelműen Martin Garrix End Showja volt! Nem csak a látvány, a tűzijáték, a füst, a lángok, a konfetti vagy a lézershow miatt, hanem amiatt, hogy a srác végig kapcsolatban volt a közönséggel, beszélt hozzánk, csinálta a showt, ahogy illik. Vezényelte a tömeget, hogy tapsoljon, ugráljon, tegye fel a kezét, vagy éppen guggoljon le, és mikor beüt a drop, ugorjon fel. Mindenki ugrált egy ütemre, sikított, és csápolt, mint állat vagy simán, vagy a fényrúddal a kezében. Lehet, nem volt teltházas nap, de ahhoz képest, hogy a srác Aviciivel ellentétben nem egy rádió-DJ (értem ez alatt azt, hogy nem sűrűn hallottam még az Animalsön kívül más számát rádióban), a nagyszínpad előtti tér teljesen tele volt, egy gombostűt nem nagyon lehetett leejteni.
Garrix minden közösségi felületen írta (facebook, twitter, instagram, snapchat), hogy hihetetlen volt a fesztivál, megtiszteltetés volt zárni. Illetve a Sziget hivatalos oldalának beszámolója szerint a fellépése után még a backstage-ben csinált egy kis külön showt a haverjainak és a még ott dolgozóknak, aztán mindenkit meghívott egy pizzára.
Hiába csak 19 a srác, nagyon profi, és mondjon bárki bármit, a saját tapasztalatomból kiindulva mondom, hogy tud szórakoztatni, és egy fesztiválon azt kell csinálni... Biztos, nem véletlen, hogy nem Tim kezébe adták az End Showt, hanem valaki olyannak, aki felrázza az embereket, és tényleg odacsap. Megtörtént. Én élveztem minden percét, végigugráltam, szóval remélem, Martin hamarosan visszatér ide.

Igen, igen és igen!
Basszus én hét napig voltam kint, de a legjobb nekem is MG volt (Florence and the machine mellett. Jó, nem ugyanaz a kategória, de most így hangulat meg ilyenekre értem). Arról nem is beszélve, hogy egy csomó képet meg videót felrakott instára, nekem nagyon szimpatikus, hogyha valaki így osztozik az örömünkben. Ráadásul egész héten arra vártam, hogy végre valaki leguggoltasson minket : D Tavaly kb minden koncerten csinálták, most meg nem, és úgy hiányoltam.
Szóval MG tényleg hatalmas bulit csapott, pedig én kifejezetten rühellem azt a stílust, amiben ő utazik, de áh. Nagyon adta.
1 felhasználónak tetszik: Diala
2015. augusztus 18. 21:12 #48
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
Martin Garrix meghajolo.gif
2015. augusztus 18. 21:55 #49
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Számomra a Kasabian és a Florence and the Machine vitt mindent az egész héten, de Ellie koncertje is nagyon tetszett. Nagyon aranyos a beszédhangja és gyönyörű az arca, meg is lepődtem, mert nekem képeken nem igazán jött ez át. Nekem kifejezetten tetszett az alap habitusa, olyan kis szerénynek, abszolút ripacskodástól mentesnek tűnt a csaj, és emlékeim szerint tartotta a kontaktot a közönséggel. Kedves, szimpatikus lány.
Martin Garrix Show-ja valóban eszméletlen volt, nekem jobban tetszett, mint a tavalyi Calvin Harris féle. Nincs a kedvenc műfajaim között az elektronikus zene, de Garrix tud valamit, méltó zárást csinált a Szigetnek. Nekem messze túlszárnyalta Avicii-t is, akinek amúgy vannak nagyon jól sikerült számai, Martint meg annyira nem követem. Avicii viszont nekem egy kicsit langyi volt néha. Ami még nagyon tetszett, az a Major Lazer, főleg, amikor meghallottam a Get free-t...
Jó dolog ez a Sziget fesztivál, sosem okozott még csalódást egy magyar fesztivál sem, de a Szigeten tavaly voltam először egy hetet, és engem megvett az egész. Másik fesztiválra nem vágyom azóta, pedig a Voltot is szeretem.
2016-ban is szitizenkedek!*-*
2015. augusztus 18. 21:58 #50
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Idézet (encike264 @ 2015.08.18. 20:11)
de jó lett volna ott lenni... habár nem hinném, hogy tizenkét éveseket beengednek a vadulós bulikra sad.gif

Hollywood Undead koncerten felhúztak a színpadra egy random 12 körüli kisfiút.
2015. augusztus 18. 21:58 #51
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Először jutottam ki a Szigetre ( vagyis jobban mondva először vettem rá a bátorságot rohog.gif ), de az életemnek nem túlzok, egyik legmeghatározóbb élménye lesz, azt hiszem. Ugyan csak egy napra mentem ki, mint "próbaút", de jövőre biztosan ki fogok menni végig. Fantasztikus volt.
Az Awolnation is határozottan szimpatikus volt, utána Marina megadta az alaphangulatot, nagyon élvezhető volt az előadása, magam is meglepődtem, a vártnál sokkal jobban élveztem. A color-party szintén hatalmas élmény volt, bár hazaérkezve meglepve tapasztaltam, mi mindenhol vagyok színes... rohog.gif A Kasabian még jobban felpörgette számomra a dolgokat, kilenc órakor már erős extázis közelben voltam.
De az este abszolút legjobb pillanata az volt, amikor Avicii fellépésén az első sorban találtam magam. 5 éve vártam már erre a pillanatra, ennél jobbat pedig nem is kívánhattam volna. Szavakkal leírni nem tudom, mekkora élményt nyújtott nekem az a másfél óra. Maga a tény, hogy "közel" lehettem hozzá, akkora adrenalin löketet adott, amit csak nagyon kevés dolog tud kihozni belőlem. Én személy szerint örültem, hogy nem csak a legnagyobb slágereit játssza, és 1-1 kevésbé ismert dal is előkerült. Nem tartom magam visítozó rajongónak, de amikor fél tízkor megjelent a színpadon... akkor még én is felsikítottam. pardon.gif Sikerült nagyon jó felvételeket is készítenem, a két alkalommal előkerülő "konfetti" pedig szintén dobott a hangulatomon. Tim... imádlak. heart.gif
Az egyedüli, amit sajnálok, hogy Martin show-ja kimaradt az életemből. Őt is nagyon szeretem, sajnálom is rendesen, hogy csak egy napot töltöttem a Szigeten. A srác egyébként hihetetlen. 4 hónappal idősebb vagyok nála, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy velem egy idős egy ennyire ünnepelt világsztár legyen. Hozzáteszem, tud is a srác rendesen. Remélem, nem utoljára látogatott el hozzánk. smileeee.gif
Összefoglalva, szerintem a fesztivál megérdemli, hogy ennyire népszerű legyen, én személy szerint egy mini Csodaországban éreztem magam.
2015. augusztus 18. 22:14 #52
Diala
Diala
Miss Objective

Idézet (ciel @ 2015.08.18. 21:09)
Arról nem is beszélve, hogy egy csomó képet meg videót felrakott instára, nekem nagyon szimpatikus, hogyha valaki így osztozik az örömünkben.
Szóval MG tényleg hatalmas bulit csapott, pedig én kifejezetten rühellem azt a stílust, amiben ő utazik, de áh. Nagyon adta.

Nem láttam még, hogy akár egy fellépésről is ennyi képet és videót töltsön fel. Mi több, a hivatalos YouTube csatornáján már másnap megjelent egy rövid trailer a fesztiválról. Egyértelműen odatette magát, és nem csak mi, a közönség élveztük iszonyatosan, hanem a jelek szerint ő is. Fotós haverja, aki minden fellépés helyszínen fotózza, olyan címmel tett ki a Szigetről képet, hogy "Best. Show. Ever."
Martin pedig ma tette ki Instára, hogy nyáron forgatni kezdték a turnéit és az életét bemutató "doku-sorozat" negyedik részét... Az a minimum, hogy az új rész fele a Szigetről legyen! biggrin.gif

P.S. Az end show után pedig elvileg egy pesti kiskocsmában vette át a DJ-pult felett az irányítást, kb 20 ember előtt. Hihetetlen, mi alázat van ebben a srácban... Alig pár órával azután, hogy tízezrek előtt lépett fel, simán nyakába vette a várost, és rögtönzött haknit tolt egy pár embernek.
2015. augusztus 18. 22:24 #53
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Biztos jó lehetett. Imádom Elliet!
2015. augusztus 18. 23:03 #54
poppy19
poppy19
visszatérő vendég

Státuszgone with the wind
Hozzászólás: 476
Csatolások: 4
Azonosító: 242580
Martin Garrix, Avicii smileeee.gif egyszer szívesen elmennék a feszt.-re smileeee.gif
2015. augusztus 19. 00:39 #55
iluvdemilovato1121
iluvdemilovato1121
visszatérő vendég

StátuszVagyok... ;)
Hozzászólás: 165
Azonosító: 222146
Életem első sziget fesztiválját töltöttem most a szigeten, és azt kell hogy mondjam: ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNY VOLT!! Csak Martin Garrix-et láttam,de az rohadt jó volt. A srác akkora bulit csinalt, hogy csak ámultam. Mindenki őrjöngött (beleértve engem is) és megunhatatlan volt.. Látványban, hangulatban 10/10-es volt egyértelműen. Azt kell hogy mondjam, Martin baszottul odatette magát. 5*******
2015. augusztus 19. 07:41 #56
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Így a képeket elnézve fantasztikus lehetett, kár, hogy Ellie koncertjén nem lehettem ott.
2015. augusztus 19. 10:19 #57
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Én egy-két fellépést az interneten élőben néztem meg. Martin Garrix előadását meg felvételen keresztül(már csak azért is megakartam nézni, mert az instagramon a legtöbb fellépővel ellentétben nagyon sok mindent megosztott a szigetről), de még úgy is átéreztem a hangulatot.
Nagyon jól megcsinálták a fesztivált szerintem, a facebookos oldalon is megnéztem a képeket, jó látni, hogy sikerült megint színvonalas fesztivált csinálni.
2015. augusztus 19. 10:35 #58
Diala
Diala
Miss Objective

Kis hiánypótlás azoknak, akik nem tudták végignézni Martin setjét! smileeee.gif
Youtubera feltette az egészet HD-minőségben.
2015. augusztus 19. 15:52 #59
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Biztos jól elvannak,akik kimentek,de nekem annyira nem érte volna meg.
2015. augusztus 19. 16:02 #60
- törölt felhasználó -    
És én nem tudtam kimenni sad.gif :'(
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!