Starity

Két nap a Szigeten Ellie Gouldinggal és Avicii-vel

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 18. 18:55 #21
- törölt felhasználó -    
Amikor jegyet vettem,Robbie Williams és Avicci között varialtam,bár Martin Garrixért is fájt a szívem.Végül RW mellett voksoltam,nagyon szuper volt,ahogy a többi is a képekből kivehetően.Egyszer renélem őket is látom majd.Elliené kicsit gáz volt,hogy nem ismert dalokat adott elő,mert így rengegen unták.
2015. augusztus 18. 18:56 #22
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
470 ezer? Szerintem az kissé sok, a legtöbb helyen azt olvastam, hogy 440 felett picivel.
2015. augusztus 18. 19:09 #23
BPIA1325
BPIA1325
visszatérő vendég

Státusz"Inkább legyek duci a képernyőn, de nézzek ki normális emberként élőben.-JLaw
Hozzászólás: 310
Azonosító: 239562
Na ja...káár,hogy ide soha senki sem jön sad.gif Bárcsak kinn lettem volna,vagány lehetett smileeee.gif
2015. augusztus 18. 19:15 #24
soph
soph

Státusz- what would you do with a brain if you had one? -
Hozzászólás: 1451
Csatolások: 133
Azonosító: 241974
Martin fellepesen is eleg nagy heringparti volt, es osszetiportak a labam, de teljesen megerte, minden pillanataert, mert egyszeruen elmondhatatlanul istenkiralysagos volt, a kozonseg is eleg rendesen kitett magaert.
Meg most sem hiszem el, hogy ott lehettem. Azt hiszem eletem eddigi legszebb pillanatai koze tartozik az a vasarnap este.
2015. augusztus 18. 19:15 #25
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Marinán voltam még de nem mondanám ,hogy nagyon beszédes volt.Amint vége lett az utolsó produkciójának is, csak úgy spurizott le a színpadról.Bár nagy kedvencem meg imádom de kicsit csalódtam...
2015. augusztus 18. 19:19 #26
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
Aviciiiiiiiiiii *~*
jujj bárcsak ott lettem volna biggrin.gif
de egyszer azt olvastam valamóhol hogy a sziget a világ egyik legdrágább fesztiválja jegy teljes árba 80 000 ft-ba kerűl
2015. augusztus 18. 19:21 #27
Judit107
Judit107
daddy steve harrington
Hozzászólás: 2214
Csatolások: 1379
Azonosító: 178984
Én csak kedden voltam kint a Florence and the Machinet néztem meg az valami fergeteges volt.Örök élmény marad számomra! smileeee.gif
2015. augusztus 18. 19:22 #28
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Sokáig nem tudtam dönteni Ellie és Avicii között, de végül Aviciire mentem, és nem bántam meg! Fantasztikus koncert volt. Kisebb bandák koncertjeit is figyelemmel kísértem péntek délután, mint az Awolnation, Marina and the diamonds, Kasabian, The Subways stb.
A kulturális programokon sem unatkoztam, azt viszont nagyon sajnálom, hogy a Lumináriumot kihagytam, de jövőre bepótolom!:3♥
Nagyon tetszett, hogy mindenki mennyire közvetlen, jófej és segítőkész. Eleve hasonló csodálatos élményre számítottam, de ez a fesztivál felülmúlta minden elképzelésemet. Sajnos 24 óra itt nagyon kevés dologra elég, hiszen tele van lehetőségekkel, de majd bepótolom a kimaradt látni/hallani valókat smileeee.gif
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy egy fesztiválozó elhunyt hétfőn, részvétem a hozzátartozóinak.sad.gif
2015. augusztus 18. 19:22 #29
mangalover43
mangalover43
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 111
Azonosító: 236525
Nemsokára.....
2015. augusztus 18. 19:32 #30
Diala
Diala
Miss Objective

Ácsi-ácsi! Már nem azért, de biztos kint voltatok? Egy Sziget fesztiválról beszélünk?
Kezdjük ott, hogy a Sziget hivatalos oldalán is a 441 ezer látogató szerepel, azért az a 30 ezer ember plusz-mínusz nagyon nem mindegy. Kissé félre vagytok informálva...
Másodsorban, néztem Ellie fellépésének live streamjét, és mi az, hogy nem volt kommunikatív? Végig beszélt a számok között, el is mondta, hogy a Coachella és a Glastonbury lóf*sz szerinte a Szigethez képest. Aki pedig nem hallgatja, annak lehet, ismeretlenek voltak a számok, de aki ismeri, és szereti, kívülről fújta az összeset. Én nem vagyok akkora rajongója, de az Outside-on kívül ismertem több dalát is, az I Need Your Love-ot, a Burnt, a Starry Eyedot, a My Bloodot és a Love Me Like You Do-t is. Akkor aki direkt miatta ment ki, vajon mennyi ismeretlent hallhatott? Hovatovább, szerintem jól énekelt, ahhoz képest, hogy végig jött-ment, elég életerős volt a hangja.
Avicii? Év bulija? Ezt csak azért hiszitek, mert nem voltatok kint vasárnap, de ez az "év bulija" megnevezés még így is iszonyat erős túlzás. Látva ezt és más videókat, minden volt ott, csak hatalmas buli nem. Egy, hogy szokásához híven alig szólt a közönségéhez, kettő meg, hogy rá az első pár soron kívül nem nagyon ravelt még a Tomorrowlanden se senki... Szeretem a srácot és a zenéjét is, de ha valaki egy nagy partit akart, hangulattal, akkor nem rá ment, hanem Martinra. Az, hogy most páran csápoltak a levegőben, nem jelenti azt, hogy mekkora egy partyhangulat volt...
Az pedig külön unszimpatikus volt, hogy a légifotót fél órával színpadra lépése előtt töltötte fel, negyed négykor meg még lazában Ibizán süttette a hasát. Ha már headliner és a szervezők fizetnek neki egy vagyont, tegye már meg, hogy nem az utolsó pillanatban esik be! Lehet, azt hiszi, megteheti, de nagyon nem profi hozzáállás az, hogy ilyen ráérősen jön-megy, mikor nem azért érkezik olyan későn, mert nem jön a menetrendszerinti...
Budapest és a Sziget is láthatóan lenyűgözte, ezt értékelem, ahogy láttam a képe alapján a Sofitelben éjszakázott.
A Sziget legjobb bulija, szerintem, egyértelműen Martin Garrix End Showja volt! Nem csak a látvány, a tűzijáték, a füst, a lángok, a konfetti vagy a lézershow miatt, hanem amiatt, hogy a srác végig kapcsolatban volt a közönséggel, beszélt hozzánk, csinálta a showt, ahogy illik. Vezényelte a tömeget, hogy tapsoljon, ugráljon, tegye fel a kezét, vagy éppen guggoljon le, és mikor beüt a drop, ugorjon fel. Mindenki ugrált egy ütemre, sikított, és csápolt, mint állat vagy simán, vagy a fényrúddal a kezében. Lehet, nem volt teltházas nap, de ahhoz képest, hogy a srác Aviciivel ellentétben nem egy rádió-DJ (értem ez alatt azt, hogy nem sűrűn hallottam még az Animalsön kívül más számát rádióban), a nagyszínpad előtti tér teljesen tele volt, egy gombostűt nem nagyon lehetett leejteni.
Garrix minden közösségi felületen írta (facebook, twitter, instagram, snapchat), hogy hihetetlen volt a fesztivál, megtiszteltetés volt zárni. Illetve a Sziget hivatalos oldalának beszámolója szerint a fellépése után még a backstage-ben csinált egy kis külön showt a haverjainak és a még ott dolgozóknak, aztán mindenkit meghívott egy pizzára.
Hiába csak 19 a srác, nagyon profi, és mondjon bárki bármit, a saját tapasztalatomból kiindulva mondom, hogy tud szórakoztatni, és egy fesztiválon azt kell csinálni... Biztos, nem véletlen, hogy nem Tim kezébe adták az End Showt, hanem valaki olyannak, aki felrázza az embereket, és tényleg odacsap. Megtörtént. Én élveztem minden percét, végigugráltam, szóval remélem, Martin hamarosan visszatér ide.

Magáról a helyszínek kialakításáról annyit, hogy lehet, jobb lett volna, ha a main stage nem kb közvetlenül az A38 sátor mellett van... Lehet, előbbi nem nyomta el a másikat, de kétlem, hogy ha a nagyszínpadot kilométerekről is hallják, nem zavarta az az A38-as színpadi előadókat.
2015. augusztus 18. 19:33 #31
alien_483
alien_483
új tag

StátuszTokio Hotel ❤
Hozzászólás: 72
Azonosító: 247009
De jó lett volna ott lenni....sad.gif((
2015. augusztus 18. 19:40 #32
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
jó lehetett
2015. augusztus 18. 19:54 #33
MissDorothy007
MissDorothy007
új tag
Hozzászólás: 74
Azonosító: 105808
Avicii nem volt akkora szám, mint ahogy itt be van harangozva.. abszolút nem csinált semmit, sokszor nem is a saját számát játszotta..érdekes, hogy mindenki máshogy éli meg, de szerintem szar volt
2015. augusztus 18. 19:55 #34
Audrey beauty
Audrey beauty
visszatérő vendég

Státusz♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 142
Azonosító: 247608
Én a pénteki napot választottam a kimenetelre, elsősorban Avicii miatt, ami nagyon, de nagyon jó volt. Bár tényleg nem nevezném a legnagyobb bulinak, hisz valószínűleg Martin end show-ja biztos nagyobb volt. Én amúgy a pénteki nap összes nagy-színpados koncertjét élveztem. Bár a por az tényleg borzalmasan nagy volt, amit én több napig tuti nem bírtam volna. Asztmások ne menjenek wink.gif
2015. augusztus 18. 20:00 #35
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A cikk szubjektív, mi ott voltunk, így éltük át. Ellie-nél igyekeztem két szemszöget beleírni, mi nem éreztük annyira jól magunkat, csalódás volt - más attól még lehet jól szórakozott. rolleyes.gif
Avicii nagyon jó bulit csinált, minden tiszteletem. Aranyos srác, nem túl beszédes, de nem is hiszem, hogy egy DJ-nek ez a dolga. Szerintem fantasztikus volt, örök élményt adott nekünk beer.gif Avicii is kirakott hét képet, Twitteren és FB-n is megköszönte, felesleges az összehasonlítás, mintha vmi DJ-háború lenne komolyan rohog.gif
Ellie-nél elhiszem, hogy jó volt a livestream, a fesztiválozók fele mégis ült... Totál más ha nézed, vagy ha átéled. A rajongóknak ennek ellenére biztosan egy emlék volt. smileeee.gif
2015. augusztus 18. 20:02 #36
Reni005
Reni005
❤️
Hozzászólás: 3034
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
omg de jó lehetett:/ majd a jövőben valamikor én is szívesen elmennék:D
2015. augusztus 18. 20:07 #37
Diala
Diala
Miss Objective

Idézet (MissDorothy007 @ 2015.08.18. 19:54)
Avicii nem volt akkora szám, mint ahogy itt be van harangozva.. abszolút nem csinált semmit, sokszor nem is a saját számát játszotta..érdekes, hogy mindenki máshogy éli meg, de szerintem szar volt

Sose szokott, sajnos. Én ezért is passzoltam inkább, mert tudtam, hogy lötyögésért nem fogok tízezreket fizetni. Sajnos aki rá megy, annak tudnia kell, miért fizet, különben esélyes, hogy baromi nagy csalódás éri... A srác nem egy showman, inkább csak csápol, és énekel kicsit.
Szeretem a munkáit, és ő is szimpatikus, de nem tud showt csinálni, a zenéje meg nem tudja úgy felpörgetni az embert, hogy magától is egy ütemre mozogjon, ugráljon egy több tízezres tömeg.

Idézet (Audrey beauty @ 2015.08.18. 19:55)
Én a pénteki napot választottam a kimenetelre, elsősorban Avicii miatt, ami nagyon, de nagyon jó volt. Bár tényleg nem nevezném a legnagyobb bulinak, hisz valószínűleg Martin end show-ja biztos nagyobb volt. Én amúgy a pénteki nap összes nagy-színpados koncertjét élveztem. Bár a por az tényleg borzalmasan nagy volt, amit én több napig tuti nem bírtam volna. Asztmások ne menjenek wink.gif

Én Martinon voltam, Aviciit kihagytam, és azt kell mondjam, az biztos. És azt is, hogy az élet igazolt, jól döntöttem, hogy inkább az ifjú titánt választottam. Martin olyan k*rva jó showt csinált, hogy az nem emberi. Végig tartotta a közönséggel a kapcsolatot, ő maga is ugrált, spannolta a tömeget. Szerintem nem volt száma, amire ne ugrált volna egyszerre a tömeg...

2015. augusztus 18. 20:11 #38
encike264
encike264
visszatérő vendég

StátuszMy ego is bigger than your penis.
Hozzászólás: 197
Csatolások: 10
Azonosító: 239015
de jó lett volna ott lenni... habár nem hinném, hogy tizenkét éveseket beengednek a vadulós bulikra sad.gif
2015. augusztus 18. 20:13 #39
Diala
Diala
Miss Objective

Idézet (encike264 @ 2015.08.18. 20:11)
de jó lett volna ott lenni... habár nem hinném, hogy tizenkét éveseket beengednek a vadulós bulikra sad.gif

Ne aggódj, én láttam két-három éves gyerekeket az anyjuk ölében a fesztivál területén. Szerintem nincs korhatár, de nyilván ne vágj neki egyedül ilyen fiatalon! smileeee.gif
2015. augusztus 18. 20:27 #40
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Avicii zenéit szeretem, tehetségesnek tartom, de akárkivel beszéltem aki ott volt és akárhol olvastam véleményt a fellépésről, senki nem mondott semmi jót róla, ő tényleg csak nagyrészt a pult mögött állt, nem mint pl. Martin Garrix, akire szivesen elmentem volna, jó a zenéje és nagyon jó bulikat csinál, végig tartja a közönséggel a kapcsolatot, beszél hozzájuk, nálam ilyenek a normális DJk, nem olyanok akik csak állnak a pult mögött.
Én a Major Lazerre mentem volna legszivesebben, fáj is a szivem, hogy nem láthattam őket, de majd bepótolom egyszer, ők is nagyon jó bulikat tudnak csinálni.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!