Cikkünkben egy tucatnyi zseniális körömfestést mutatunk be, melyet Disney-szereplők inspiráltak. Akad itt Mickey egér, Jack Skellington, Micimackó és Az oroszlán király mesefigurái is.
A teljes cikkhez kattints ide!
12 ötletes köröm, amit a Disney-mesék inspiráltak
2015. augusztus 18. 17:32
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Fel!, Oroszlán király, Hamupipőke, Szépség és a szörnyeteg és Mickey egér a legjobbak. A 101 kiskutyásat tuti megcsinálom! A kishableány egy kicsit durva.
2015. augusztus 18. 17:32
A Fel! színvilága nagyon bejön, bár nem éppen a legszebben van megfestve, nagyon tetszik. Amit én is szívesen hordanék, az a Hamupipőkés és A szépség és szörnyeteges.
2015. augusztus 18. 17:35
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
az oroszlán királyos a legszebb
nekem még a jack skelington vagy mi tetszik a legjobban
nem nagyon ismerem ezeket a meséket nem néztem és most sem nézem nem tudom miről szólnak
de nem is baj
nekem még a jack skelington vagy mi tetszik a legjobban
nem nagyon ismerem ezeket a meséket nem néztem és most sem nézem nem tudom miről szólnak
2015. augusztus 18. 17:39
Az oroszlánkirályos, a Jack Skellingtonos és a Fel!-es tetszik a legjobban!
2015. augusztus 18. 17:43
Amelyiken Hamupipőke kastélya van, azt talán még el is fogadnám, de nem igazán tetszik a többi, talán még egy-kettő.
2015. augusztus 18. 18:15
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
jók lettek
2015. augusztus 18. 18:19
Fel, oroszlán király, Hamupipőke, szépség és szörnyeteg, Micimackó
2015. augusztus 18. 19:00
A legtöbbön véleményem szerint érezhető, hogy ugyan azon a tehnikán alapulnak.
Ami viszont nagyon tetszik, az talán a A kishableány ihlette műköröm, nagyon ötletes és merész húzás volt az alkotója részéről.
A többi darab is nagyon egyedi, amik viszont szerintem nem annyira, azok a 101 kiskutyás és a Jack Skellington-os körmök. Az utóbbi azért, mert szerintem ez nem annyira új, nagyon hasonlít a halál fejes módszerre.
A Micimackós körömre sem mondanám, azt hogy tetszik. Nem annyira ragadott meg, hogy a fülei már bőrre vannak festve.
Ami viszont nagyon tetszik, az talán a A kishableány ihlette műköröm, nagyon ötletes és merész húzás volt az alkotója részéről.
A többi darab is nagyon egyedi, amik viszont szerintem nem annyira, azok a 101 kiskutyás és a Jack Skellington-os körmök. Az utóbbi azért, mert szerintem ez nem annyira új, nagyon hasonlít a halál fejes módszerre.
A Micimackós körömre sem mondanám, azt hogy tetszik. Nem annyira ragadott meg, hogy a fülei már bőrre vannak festve.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: