Olyan könnyen törtök pálcát felette. Gondoljatok bele, hogy rengeteg fiatal 18 évesen nem tudja, hogy mihez kezdjen magával, mikor leérettségizett, mit csináljon utána. Egy 10-12 éves kislányról beszélünk! Mégis honnan tudhatná, hogy mi ez az egész? Hogyan dönthetne az életéről, vagy egyáltalán hogyan mérhetné fel, hogy mit fog ez okozni neki lelkileg? A legtöbben, akik ilyen fiatalon kerülnek bele ebbe, nem tudják feldolgozni a hirtelen jött sikert. Hogyan is tudhatnák... én nem hibáztatom érte, a szülő felelőssége, hogy belelököm ebbe a világba, vagy sem.
Nem vagyok a rajongója, és nem is tetszik, amiket csinál mostanában, de egyesek olyan könnyedén tudnak rá kígyót-békát dobálni, pedig csak egy kicsi empátia kellene. De persze az megint nincs.
Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 20. 10:16
Hát Miley Crust nem Hanah Montana rontotta el hanem saját magaa bisexuállis személyisége mert abban a soriban nem volt ilyen hülye agyatlan undormány!! szerintem ő nincs azzal tisztába hogy milyen undoritó hogy egy férjes nőt lesmárol stb stb,,, Ugyhogy el van tévedve!
2015. augusztus 20. 10:22
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Mit ne mondjak. Sajnálom Mileyt ez miatt, mivel nem lehetett neki se könnyű, és ahogy ő is mondta, jó se volt. Ilyen fiatalon ennyi "felnőttes" dolgot rákényszeríteni. Nem irigylem.
2015. augusztus 20. 11:03
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Ariaa és Tini fan te komolyan ilyen... Hagyjuk. Hogy jön a személyiségéhez hogy biszexuális? Ezzel most nem csak őt sérted hanem az ósszes biszexuálist, köztük engem. Gondolkozz már egy kicsit, mielőtt ilyeneket írsz
2015. augusztus 20. 11:06
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Sajnálom hogy így kellett lennie, de ez nem egészen kifogás arra, amiket művel. Sosem kellett volna így bánnia senkinek sem egy kislánnyal. Kávét adni gyereknek meg... Áá...
Nem védem szájrúzs kollégát, mert nem minden esetben érdemli meg, de ezeknek komolyan nincs annyi esze se, hogy egy gyerekkel nem lehet úgy bánni, mint egy felnőttel?
Nem védem szájrúzs kollégát, mert nem minden esetben érdemli meg, de ezeknek komolyan nincs annyi esze se, hogy egy gyerekkel nem lehet úgy bánni, mint egy felnőttel?
2015. augusztus 20. 11:10
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Most sajnálom kellene, de nem fogom.
Néha elgondolkodom azon, hogy ha nem lenne botránykirálynő, talán még szeretném is, mivel tetszenek a hozzászólásai, a véleményei, tök normális csajszi lehetne.
Néha elgondolkodom azon, hogy ha nem lenne botránykirálynő, talán még szeretném is, mivel tetszenek a hozzászólásai, a véleményei, tök normális csajszi lehetne.
2015. augusztus 20. 13:37
|
|
WTFPetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.15. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 240399 offline
|
Oké lehet idióta vagyok...Értem mi volt a gondja vele, de az a "sőt már fiatalon is tampont kellett használnia" nem kellett volna a cikk végére XD Ezen nevetnem kellett XD
2015. augusztus 20. 14:46
Én sajnálom szegényt,tényleg nem lehetett könnyű olyan fiatalon...a tamponos tényleg elmaradhatott volna a végéről xD (by the way, jók lettek a képek)
2015. augusztus 20. 15:14
Idézet (Ariana és Tini Fan @ 2015.08.20. 10:16)
Hát Miley Crust nem Hanah Montana rontotta el hanem saját magaa bisexuállis személyisége mert abban a soriban nem volt ilyen hülye agyatlan undormány!! szerintem ő nincs azzal tisztába hogy milyen undoritó hogy egy férjes nőt lesmárol stb stb,,, Ugyhogy el van tévedve!
Szerintem te nem vagy tisztában azzal, hogy milyen undorító, hogy elítélsz valakit egy olyan dolog miatt, amiről nem tehet. Megsúgom, hogy az a Miley, aki 14-15 évesen a Hannah Montanában ökörködött, ugyancsak biszex volt, sőt, az a Miley is, aki még csak egy pár hónapos magzat volt. Iszonyúan nagy butaságot írtál.
Idézet (ciel @ 2015.08.20. 01:51)
Olyan könnyen törtök pálcát felette. Gondoljatok bele, hogy rengeteg fiatal 18 évesen nem tudja, hogy mihez kezdjen magával, mikor leérettségizett, mit csináljon utána. Egy 10-12 éves kislányról beszélünk! Mégis honnan tudhatná, hogy mi ez az egész? Hogyan dönthetne az életéről, vagy egyáltalán hogyan mérhetné fel, hogy mit fog ez okozni neki lelkileg? A legtöbben, akik ilyen fiatalon kerülnek bele ebbe, nem tudják feldolgozni a hirtelen jött sikert. Hogyan is tudhatnák... én nem hibáztatom érte, a szülő felelőssége, hogy belelököm ebbe a világba, vagy sem.
Nem vagyok a rajongója, és nem is tetszik, amiket csinál mostanában, de egyesek olyan könnyedén tudnak rá kígyót-békát dobálni, pedig csak egy kicsi empátia kellene. De persze az megint nincs.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. augusztus 20. 15:18
Idézet (drfan @ 2015.08.20. 11:06)
Sajnálom hogy így kellett lennie, de ez nem egészen kifogás arra, amiket művel. Sosem kellett volna így bánnia senkinek sem egy kislánnyal. Kávét adni gyereknek meg... Áá...
Teljes mértékben egyetértek
2015. augusztus 20. 18:29
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Ariana és Tini Fan @ 2015.08.20. 10:16)
Fordulj magadba kicsit, nem tudod mit beszélsz.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. augusztus 20. 20:29
|
|
TaylorMadonnaFanúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 248325 offline
|
Sajnálom szegényt
.
2015. augusztus 21. 09:36
Lehet hogy emiatt csinál hülyeségeket hogy meg mutassa ki ő valójában!
2015. augusztus 21. 19:13
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Nem csodálom .....
2015. augusztus 21. 20:44
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
gyönyörű ezeken a képeken! OMG!
ezt eddig nem is tudtam
ezt eddig nem is tudtam
2015. augusztus 21. 22:47
|
|
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline
|
Ez nem ok arra hogy így viselkedjen meg hogy leborotvalja a fejèt.
2015. augusztus 22. 12:23
Most mondjátok meg hány 10-14 év közötti kislány állt a tükör elé azzal hogy: ki a franc vagyok én?! hát igen épp ez az megszámlálhatatlanul sok....és ez még úgy normális mert ebben a korszakban sok lány nem tudja hogy most mit kezdjen magával. ez egy dolog...de az már normális hogy egy 14 év alatti kávét iszik,és olyat erőszakolnak rá amit amúgy k×rvára nem akar... és erre a szülei mit csináltak?? hát ez az, semmit....ja és te Mianeveelnök: neked üzenem azt hogy de ez ok arra hogy így viselkedjen,mert figyeltél is volna arra amit olvasol akkor fel is fogtad volna hogy traumán esett át (és most nem védem Miley-t,mert nekem sem a kedvencem de a számai-t bírom).
2015. augusztus 22. 13:50
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
Regen oda voltam Hannah Montanaert....de most h ezt tudom..mar nem is annyira...ez szornyuu...
:'( :/
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.