Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 19. 09:44
Hát, én megértem, nem rég újra adtak egy részt a Hanna Montana-ból, pont azt amikor elárulja, hogy kis is ő valójában, elénekelt egy dalt, csupán 1 mp-ig tartott, de láttam hogy milyen letört arcot vágott. Tudom, hogy a színésznőknek minden szerepet el kell játszani attól függetlenül hogy olyan-e ő valójában. De ő csak 16 éves volt! Egy kislány, akit a Disney bele rángatott a show bizniszbe, apja is sztár volt, egyértelműen azt akarta hogy a lányának is sikerei legyenek. Sajnálom Miley-t.
2015. augusztus 19. 09:55
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Valójában tényleg elég borzalmas lehet,hogy mindig mindent rá testáltak,és nem lehetett egy szabad gondolata.Megértem,hogy a nagy változásával akarta tudtani az emberekkel,hogy ki is ő vaójában!Én nem vagyok nagyon fan,de szeretem Miley-t ért szerintem piszok jó énekes,nagyon ért a dolgához.És,hogy ha a mostani éne az igazi éne akkor le a kalappal előtte.Fel merte vállani magát,és még egysmás olyan dolgot amit 10 emberből jó ha 2 megtenne...
2015. augusztus 19. 10:23
|
|
vivish12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 224511 offline
|
Ezt akkor ő és a szüliei választották. Egy 11 éves naiv kislányra értem, hogy nem kell rásózni ilyen nehéz dolgokat, de most ki lenne ha ank idején nem indult volna el a Hanna Montana? Ő így lett ismert. Másképp nem is lehet, kivéve ha a rossz nevével híres az adott ember. A Disney segített elindulni az útján, ezért valamilyen szinten hálásnak kéne lennie. Talán ha nem fedezik fel is szorongott volna. - szerintem.
2015. augusztus 19. 10:59
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Valószínűleg ezért halmozza a botrányokat, mert megtörte lelkileg ez az egész. Viszont színészkedni kellett, csak eljátszani a szerepet, nem hazavinni. Amikor nem forgatott az lehetett aki csak akart. Ilyen a média, mégis ezrek vágynak arra hogy hasonló munkájuk legyen.
2015. augusztus 19. 11:15
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Azt en megettem hogy mit mond!! Ebben igaza van
De mondjuk szólhatott volna a szüleinek......
Amúgy meg akkor most hol tartana?? Sehol
A Disney nélkül nem lenne senki szóval......
De mondjuk szólhatott volna a szüleinek......
Amúgy meg akkor most hol tartana?? Sehol
A Disney nélkül nem lenne senki szóval......
2015. augusztus 19. 12:14
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Én azért sajnálom.:/
2015. augusztus 19. 12:24
|
nocomment123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 248621 offline
|
Szerintem az " olyan szerepet akartak rám kényszeríteni ami nem én voltam" azt arra értette, hogy rá akarták kényszeríteni, hogy tényleg olyan legyen mint Hannah Montana
2015. augusztus 19. 12:50
Mert Nektek 10-11 évesen nem Anyuci, Apuci fogta a kezeteket, igaz?
2015. augusztus 19. 13:05
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
egy kicsit megsajnáltam szegény:(
2015. augusztus 19. 13:34
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Egy: azért sajnálható, természetesen, de kettő: ő vállalta be mindezt, nem? Ő játszotta el Hannah- t. Hát akkor?
2015. augusztus 19. 16:10
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
Jaj most a kommentek 70% sajnálja őt hogy milyen szegény stb... Ne akarja azt mondani senki nekem hogy nem ő válalta el ...
2015. augusztus 19. 16:45
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Sír, hogy milyen rossz volt az a szerepet eljátszani? Minek vállalta el? Meg hogy nem érezte jól magát úgy, és hogy az nem ő volt. Nem is kellett, hogy ő legyen, hiszen csak egy eljátszott karakter, ez a színészkedés lényege
Meg vicces, hogy szidja azt a korszakát, de valószínűleg ha az a bormalom nincs, és nem játszotta volna évekig Hannah Montana-t, ami meghozta neki a sikert, ma a kutya se tudná, hogy ki Miley Cyrus. Nem akkora kivételes hang és tehetség, hogy különben is feltétlen elérte volna ezt az ismertséget, manapság pedig csak a bortányaiból él, úgyhogy a hírnevét leginkább a HM korszaknak köszönheti.
2015. augusztus 19. 17:28
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ki nem állhatom mileyt, mert szerintem túl sok ez a csaj, de most az egyszer sajnálom! meg tudnám érteni, a dizni nagyon sokat vár az ilyen lányoktól..
és végképp nem szoktam ilyeneket mondani de egész szép ezeken a képeken!
és végképp nem szoktam ilyeneket mondani de egész szép ezeken a képeken!
2015. augusztus 19. 20:29
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Fiúk-lányok! Gondoljatok bele, hogy csak 12 éves volt amikor ez az egész HM-korszaka elkezdődött. Eddig én is csak ítélkeztem, hogy "Akkor meg minek vállalta el, pisztolyt tartottak volna a fejéhez?". Nem, nem valószínű, hogy az élete függött volna tőle, de basszus! 12 évesen az ember még nem tud életre szóló döntéseket hozni! Szerencsétlen lánynak tuti, hogy otthon erőltették ezt az egész mizériát.
Igen, ez a szerepe tette világhírűvé, ebből lett dollármilliomos, de akkor is biztos, hogy hatalmas lelki sérüléseket szenvedett már kiskorától kezdve. Nem véletlenül kezdett el anno úgy viselkedni, ahogy... Most már csak polgárpukkasztás -bár én már a szemöldököm sem húzom fel rá- de régen ezek még kétségbeesett "kiáltások" voltak.
Nem gondoltam volna, hogy valaha Cyrus-t fogom védeni, de pszichológiailag teljesen végig lehet vezetni egy kórtant rajta.
Igen, ez a szerepe tette világhírűvé, ebből lett dollármilliomos, de akkor is biztos, hogy hatalmas lelki sérüléseket szenvedett már kiskorától kezdve. Nem véletlenül kezdett el anno úgy viselkedni, ahogy... Most már csak polgárpukkasztás -bár én már a szemöldököm sem húzom fel rá- de régen ezek még kétségbeesett "kiáltások" voltak.
Nem gondoltam volna, hogy valaha Cyrus-t fogom védeni, de pszichológiailag teljesen végig lehet vezetni egy kórtant rajta.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. augusztus 19. 22:47
aézrt ezt ő sem érdemelte ki, főleg nem 12 évesen
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.