Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 18. 20:31
|
|
Almababa1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 247434 offline
|
Hát gondolhatjátok, hogy nem egy ő döntése volt, hogy akarja-e folytatni, hanem a hülye szüleié meg a disneyé. Én nem bírom ezt a csajt, de azért sajnálom.
2015. augusztus 18. 20:37
|
|
blackberry02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 95 Azonosító: 248584 offline
|
Személy szerint, nem rajongok fanatikusan Miley-ért, és nem is igazán akarom védeni. Igen. Sok hülyeséget csinált. Botrányt botránnyal. De az nem jut eszetekbe, hogy mondjuk lehet, hogy nem magától ment el a castingra, hanem a szülei erőltették? Vagy ez az egész "harmadszorra bólintottak csak rá a szerepemre" cucc csak egy mese volt? Nem akarja, hogy sajnáljuk, szimplán elmondta. De az utálók úgyis találnak valamit, ami miatt ócsárolni lehet.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. augusztus 18. 20:44
Szörnyű lehetett így.Nagyon sajnálom,de már felnőtt és most már csak ő tudja irányítani az életét.
2015. augusztus 18. 20:55
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Valamilyen szinten megértem az érzéseit, de akkor miért vállalta el a szerepet?
2015. augusztus 18. 20:57
Sajnos ez már köztudomású volt. A Disney, amikor felfutott az élőszereplős filmek, sorozatok világa, sok sztárjukat beleskatulyázták a saját kis tündérvilágukhoz passzoló szerepbe. Demi, Miley, Selena és Zac Efron itták meg ennek súlyosan a levét. Viszont a Disney tanult a dologból, az újabb sztárjaik közül egy sem küzd hasonló problémákkal.
A másik oldalról viszont: lehetséges, hogy ha nincs a Disney, Miley még rosszabbul jár. Lezüllött, drogos lázadó tinédzser lett volna belőle és talán elvonóról elvonóra járna azóta is.
A másik oldalról viszont: lehetséges, hogy ha nincs a Disney, Miley még rosszabbul jár. Lezüllött, drogos lázadó tinédzser lett volna belőle és talán elvonóról elvonóra járna azóta is.
CandUs
2015. augusztus 18. 20:59
nem is tudom...ez nekem fura mármint értem kicsi volt és a színészet miatt nyomás volt rajta...de akkor ennyi erővel mi van a többi ygerek színészel?
2015. augusztus 18. 21:10
Olvastam a könyvét.. Szóval mindent tudok eksztra részleteséggel.
Megértem őt.. De azt mondta imádott mindent.. Miért használt volna tampont??!! Szerintem nem az a lány aki ma. Igazi merész csaj! De túlságosan merész!
Azért sajnálom őt..
Megértem őt.. De azt mondta imádott mindent.. Miért használt volna tampont??!! Szerintem nem az a lány aki ma. Igazi merész csaj! De túlságosan merész!
Azért sajnálom őt..
2015. augusztus 18. 21:15
|
|
MaryAbbeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.08. Hozzászólás: 179 Csatolások: 9 Azonosító: 220878 offline
|
Épp ezért nem kell mások felett ítélkezni,mert nem tudhatod mi az igazság.Félreértés ne essék én se rajongok érte,de így már legalább tisztán látok.
2015. augusztus 18. 21:37
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
A szüleit kellene megràngatni amiért hagyták őt "szenvedni". Pont ez miatt làzad most.
2015. augusztus 18. 22:18
|
|
Balázs69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 21 Azonosító: 178946 offline
|
A karrierért mindent! Sajnos sokszor többéves szerződést kapnak, amivel nem tud mit kezdeni, ha felmondja, akkor meg meszívta, mert kikosarazza Hollywood és ennyi volt a karriernek
2015. augusztus 18. 22:24
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
gondolom,hogy sok áldozatot kellett hoznia,de amúgy ő akarta ezt az egészet és ha annyira rossz lett volna eltudták volna intézni,hogy ne menjen tovább az egész főleg,hogy az apjával is szerepelt,aki country énekes...meg elvileg ennek köszönheti,hogy ismerik és kiadhat dalokat vagy szerepelt filmekbe is plusz,ja igen és a rajongóit...szóval kissé képmutatás tőle ez,mert annyira nem jó,hogy eljátssza mennyire rossz volt minden a hannah montana-ban...
2015. augusztus 18. 23:35
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
„Olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami valójában nem én voltam" . Várjunk. Szerintem nincs olyan színész akinek olyan karaktert kellene eljátszania aki pontosan önmagát tükrözi. Attó, hogy ő most Hannah Montanát játszik még lehet egyénisége. És ezt mára meg is valósította.
2015. augusztus 19. 00:04
Szegény Miley!
Szerintem igazán nem kellett volna ezt tenni vele.
Szerintem igazán nem kellett volna ezt tenni vele.
2015. augusztus 19. 00:47
|
|
Csikoshatumokus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 219282 offline
|
Oranje31:
Szerintem nincs igazad bar igaz en se vagyok egy nagy Miley rajongo de ha valakinek nem emgedik kibontakozni a szemelyiseget akkor problemai lehetnek. Csak ez mindenkire maskeppn hat. Mileyra igy. Errol nem o tehet.
Sajnalom szegenyt! Mostmar kicsit maskepp nezek majd ra.
:
Szerintem nincs igazad bar igaz en se vagyok egy nagy Miley rajongo de ha valakinek nem emgedik kibontakozni a szemelyiseget akkor problemai lehetnek. Csak ez mindenkire maskeppn hat. Mileyra igy. Errol nem o tehet.
Sajnalom szegenyt! Mostmar kicsit maskepp nezek majd ra.
Phaedra
2015. augusztus 19. 02:21
A színészkedés nem arról szól részben, hogy mást el tud játszani mint aki ő valójában? O.o
De hálátlan. Ki lenne most rá kíváncsi ha nem kapják fel akkoriban a Hannah Montana miatt? Ha nem lett volna Hannah Montana akkor most nem lehetne a címlapon és nem létezne ez az interview szóval érdekes miről beszél.
De hálátlan. Ki lenne most rá kíváncsi ha nem kapják fel akkoriban a Hannah Montana miatt? Ha nem lett volna Hannah Montana akkor most nem lehetne a címlapon és nem létezne ez az interview szóval érdekes miről beszél.
2015. augusztus 19. 09:07
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
ez ... a színészet lényege hogy bármilyen karaktert kap tudja eljátszani, de megértem az ő helyzetét is. Viszont akkor nem értem minek jelentkezett erre a szerepre.. :S
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.