Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 18. 18:39
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
minek vállallta el akkor a szerepet? már bocsánat, és sajnálom hogy igy érez
2015. augusztus 18. 18:51
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Fantasztikus, irigylésre méltó élete volt, legalább is nekem gyerekkori példaképem Hannah Montana volt. Annyira idilli, és természetes volt az egész imidzse, hogy szinte fájt, amiért nekem nincs asját lovam/lakókocsim/csini szőke parókám. Miley most sem rossz ember, de híres, gazdag, fiatal sztár. A múltja miatt sajnálom, nem gondoltam volna, hogy neki tényleg ekkora teher a kettős személyiség o.O
2015. augusztus 18. 18:52
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Egy részről megértem Mileyt. 11 évesen zinte még gyerekként nem könnyű ebben az iparban, nincs sok szabadidőd, mg mondják mit kell viselned, vagy hogy kell viselkedned..DE! ha most erre a lányra nézek csak egy kicsapongó huszon éves nőt látok aki mindent elkövet azért hogy figyljenek rá, botrányt botrányra halmoz. Régen mikor Miley-ra néztem minden képen mosolygott, nem kellett neki cicit villantani azért hogy rá figyeljenek, hiszen ha megjelent egy új száma szinte az egész világ rá figyelt. Mondhatja most azt hogy tönkretette az életét Hannah, de az a büdös nagy igazság hogy a Hannah Montana nélkül most lehet hogy nem lenne sehol, csak egy tehenészlány Tenesee-ben. Bármennyire is rossznak érzi azt a korszakot..
2015. augusztus 18. 19:17
|
Colleen96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 150858 offline
|
Én teljes mértékben megértem Miley-t, noha a jelenlegi viselkedésével nem értek egyet, de látom, mi vezethetett idáig. Könnyen beszélnek azok, akik soha nem voltak ilyen helyzetben, hogy miért nem lépett ki, miért ment el a castingra stb. 11 évesen teljesen máshogy gondolkozik mindenki, nem láthatott ebbe bele, és ha valaki elnyomásban él, nehéz belőle kitörni. Miley, és az összes Disney-üdvöske pedig abban élt, és ha valaki kicsit is ért a pszichológiához, és elég felnőtt ahhoz, hogy fel is fogja, akkor megérti ezt az egészet (leszólhattok, akkor is ez van). Ezer jele volt: Selena rongybabaként volt rángatva a Justinos kapcsolatában, Demi tele volt lelki problémákkal, de az ő sorozataik nem voltak annyira "felkapva", mint a Hannah Montana, hamarabb ki tudtak ebből törni, és talán annyi vadság sem volt bennük, amit el kellett folytaniuk a "példakép" szerep miatt, mint Miley-ban. Mindegyiküknek a szájába adtak olyan mondatokat, amiket nem gondoltak komolyan, nem érezték át őket, hogy ki lehessen kiáltani, ők a nagy példaképek, holott egy keveset tapasztalt ember, noha semennyivel sem kevésbé értékes egy tapasztaltnál, nem lehet példakép. Kívülre mi látszódott: tökéletes, csilivi élete/életük van, több pénzük van, mint rengeteg felnőtt embernek, stb, de lelkiekben teljesen ki voltak készülve, Miley-ról 14 évesen készültek olyan képek, amiken vágások voltak a csuklóján, Deminek szintén. Nem csoda, hogy amikor Miley levedlette az összes rákényszerített sablont, nyomást, teljesen vaddá vált, előtört belőle minden, amit évekig elfojtott, nagyon durván és erőteljesen. És ez nem véletlenül nem esett egybe a Hannah Montana végével, ehhez idő kell, mert ez sosem fizikai, hanem szellemi erőszak. Mostanra kezd kicsit lecsillapodni, de soha nem lesz újra az a kamasz, akivé tették, mert az NEM Miley. Sajnos személyes tapasztalatból tudom elmondani, milyen az ehhez hasonló elnyomás, és csak minden jót tudok kívánni Miley-nak, és várom a pillanatot, amikor minden eddig elfojtott érzelem lecseng, és megismerhetjük az igazi Miley-t.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. augusztus 18. 19:28
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
megértem, hogy az eddig elfojtott dolgait adja ki magából ami hosszú ideig benne lapult ki nem mondva
2015. augusztus 18. 19:40
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Sajnálom szegénykét igaza van de akkor miért nem hagyta abba?
2015. augusztus 18. 19:42
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Nem meglepő, hogy nem volt sétagalopp. Nem sokat láttam a hánnából, de amit azóta elművelt, láthatóvá tette, hogy a korán jött siker "enyhén" ártalmas volt a lelkivilágának.
2015. augusztus 18. 20:00
|
Zsancicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 337 Csatolások: 33 Azonosító: 210507 offline
|
Igen, ezt meg lehet érteni, de mégis... Nem volt kötelező a szereplőválogatásra jelentkezni, hosszú szőke hajú parókás tinisztárt játszani. Ő akarta. Ő próbálkozott addig, amíg nem ő kapta meg a szerepet, mert az első két alkalommal elküldték. Ő harcolta ki magának, hogy Hannah Montana legyen. Oké, hogy ez igazából a hátrányára vált, de akkor sem a Disney Channel tehet róla, vagyis nem teljesen.
2015. augusztus 18. 20:02
Na már most akkor én is hozzászólnék ahhoz, ami a kommenteket illeti. Egy 11 éves lány teljesen máshogy gondolkozik, mint egy 21 éves, így nem is tudhatja mire vállalkozik. A 11 csak egy évvel több, mint 10 szóval nem kéne okoskodni, hogy mi a fenéért vállalta el a szerepet. Ha az apja nem kényszerítette volna bele a popsztárosdiba, akkor ez nem történt volna meg, de ő is egy totál elfeledett senki volt, aki a HM-nek köszönhetően jött vissza a köztudatba, mint Miley apja. A Disney csennel-nek eléggé elmebeteg szabályai vannak, mert a sztárocskáknak meg kell őrizniük a példakép, jókislány imidzsüket. Amúgy meg azért csinálta végig az összes évadot, mert a csatorna nem arról híres, hogy csak úgy lemond az egyik fő sztárukról. Demi sorozata nem volt felkapott, így őt hamarab elküldték, de Selena is végigcsinálta a varázslós sorozatát. Érdekes, hogy 14-15 évesen róluk is meg Vanessa Hudgens-ről is jelentek meg olyan képek, amik alig takartak valamit, mert így próbáltak elérni valamit, de amint megláttuk őket a Disney-n, azonnal elfelejtettük, milyenek...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. augusztus 18. 20:03
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Hát ezt nem értem..a színészkedésnek nem ez a lényege?!(hogy eljátszunk valakit,de azok nem mi vagyunk) Különben is mit nyavalyog tök nagy sikere lett a sorozatnak.."Ki vagyok én?" Miley Cyrus aki Hannah Montana szerepét ELVÁLLALTA és játszotta ismétlem JÁTSZOTTA a sorozatban. Ráadásul mára már mindenki ismeri őt, ennek örüljön.
2015. augusztus 18. 20:21
Idézet (Regipop @ 2015.08.18. 16:12)
Ekkora álszentet. Önéletrajzi könyvében még arról ömlengett, mennyire örül, hogy sokadik alkalomra végre megkapta a szerepet, és ez volt élete legszebb napja.
Mert nem tudta, hogy milyen érzés a dizninél szerepelni egy sorozatban. >.< Amikor megkapta a szerepet tényleg örült. Csak amikor elkezdődtek a forgatások, akkor nem.
Amúgy a könyvét is a Disney erőltette. És a szerződés miatt írta.
2015. augusztus 18. 20:26
Idézet (Lisa7003 @ 2015.08.18. 16:37)
Nem értem, ha nem szerette a szerepét, akkor miért vállalta el? Vagy akkor miért nem hagyta abba? Biztos vagyok benne, hogy senki sem fújtotta volna meg, ha nemet mond, találtak volna helyette mást. Persze szörnyű, ha az embernek nincs gyerekkora meg ha megmondják mit csináljon, de nem volt kötelező Mileyka. Most minek sajnáltatja magát?
Akiben sok pénzt lát a dizni, hosszabb időre leszerződteti. Ő meg nem tudott kilépni a szerződésből, bár én magam sem értem, hogy a szülei miért nem próbálkoztak (miért nem kezdtek el kibúvót keresni), ha a gyerekük így szenved.
2015. augusztus 18. 20:30
Idézet (Colleen96 @ 2015.08.18. 19:17)
Én teljes mértékben megértem Miley-t, noha a jelenlegi viselkedésével nem értek egyet, de látom, mi vezethetett idáig. Könnyen beszélnek azok, akik soha nem voltak ilyen helyzetben, hogy miért nem lépett ki, miért ment el a castingra stb. 11 évesen teljesen máshogy gondolkozik mindenki, nem láthatott ebbe bele, és ha valaki elnyomásban él, nehéz belőle kitörni. Miley, és az összes Disney-üdvöske pedig abban élt, és ha valaki kicsit is ért a pszichológiához, és elég felnőtt ahhoz, hogy fel is fogja, akkor megérti ezt az egészet (leszólhattok, akkor is ez van). Ezer jele volt: Selena rongybabaként volt rángatva a Justinos kapcsolatában, Demi tele volt lelki problémákkal, de az ő sorozataik nem voltak annyira "felkapva", mint a Hannah Montana, hamarabb ki tudtak ebből törni, és talán annyi vadság sem volt bennük, amit el kellett folytaniuk a "példakép" szerep miatt, mint Miley-ban. Mindegyiküknek a szájába adtak olyan mondatokat, amiket nem gondoltak komolyan, nem érezték át őket, hogy ki lehessen kiáltani, ők a nagy példaképek, holott egy keveset tapasztalt ember, noha semennyivel sem kevésbé értékes egy tapasztaltnál, nem lehet példakép. Kívülre mi látszódott: tökéletes, csilivi élete/életük van, több pénzük van, mint rengeteg felnőtt embernek, stb, de lelkiekben teljesen ki voltak készülve, Miley-ról 14 évesen készültek olyan képek, amiken vágások voltak a csuklóján, Deminek szintén. Nem csoda, hogy amikor Miley levedlette az összes rákényszerített sablont, nyomást, teljesen vaddá vált, előtört belőle minden, amit évekig elfojtott, nagyon durván és erőteljesen. És ez nem véletlenül nem esett egybe a Hannah Montana végével, ehhez idő kell, mert ez sosem fizikai, hanem szellemi erőszak. Mostanra kezd kicsit lecsillapodni, de soha nem lesz újra az a kamasz, akivé tették, mert az NEM Miley. Sajnos személyes tapasztalatból tudom elmondani, milyen az ehhez hasonló elnyomás, és csak minden jót tudok kívánni Miley-nak, és várom a pillanatot, amikor minden eddig elfojtott érzelem lecseng, és megismerhetjük az igazi Miley-t.
Teljesen egyetértek veled!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.