Starity

Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 18. 17:59 #101
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
nyilván azért mert akkor még nem látott bele, nem tudta hogy milyen csak közben jött rá de akkor már késő volt
2015. augusztus 18. 18:39 #102
ArianaGrandeforever
ArianaGrandeforever
Potterhead (͡° ͜ʖ ͡°)

Státusz2 0 1 9
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 987
Csatolások: 42
Azonosító: 246896
minek vállallta el akkor a szerepet? már bocsánat, és sajnálom hogy igy érez sad.gif
2015. augusztus 18. 18:48 #103
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ

Státuszthe future is bright, because we are in it.
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Szegény.sad.gif Én sem értem miért vállalta el, lehet kényszerítették, vagy nem tudom, de megértem, hogy tönkre tette lelkileg ez a dolog. sad.gif
2015. augusztus 18. 18:51 #104
Shawol19
Shawol19
visszatérő vendég

Státuszmonstantól x lesz
Hozzászólás: 332
Csatolások: 0
Azonosító: 224313
Fantasztikus, irigylésre méltó élete volt, legalább is nekem gyerekkori példaképem Hannah Montana volt. Annyira idilli, és természetes volt az egész imidzse, hogy szinte fájt, amiért nekem nincs asját lovam/lakókocsim/csini szőke parókám. Miley most sem rossz ember, de híres, gazdag, fiatal sztár. A múltja miatt sajnálom, nem gondoltam volna, hogy neki tényleg ekkora teher a kettős személyiség o.O
2015. augusztus 18. 18:52 #105
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Egy részről megértem Mileyt. 11 évesen zinte még gyerekként nem könnyű ebben az iparban, nincs sok szabadidőd, mg mondják mit kell viselned, vagy hogy kell viselkedned..DE! ha most erre a lányra nézek csak egy kicsapongó huszon éves nőt látok aki mindent elkövet azért hogy figyljenek rá, botrányt botrányra halmoz. Régen mikor Miley-ra néztem minden képen mosolygott, nem kellett neki cicit villantani azért hogy rá figyeljenek, hiszen ha megjelent egy új száma szinte az egész világ rá figyelt. Mondhatja most azt hogy tönkretette az életét Hannah, de az a büdös nagy igazság hogy a Hannah Montana nélkül most lehet hogy nem lenne sehol, csak egy tehenészlány Tenesee-ben. Bármennyire is rossznak érzi azt a korszakot..
2015. augusztus 18. 18:58 #106
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Akkor minek ment el castingra? Miért nem lépett ki?
2015. augusztus 18. 19:00 #107
lilifi
lilifi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 196
Azonosító: 136252
Érdekes, amikor ment a sorozat és ennyire nem érezte jól magát akkor miért nem hagyta ott?! Mert persze, azért a hírnév és pénz az jól jött...
2015. augusztus 18. 19:17 #108
Colleen96
Colleen96
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 150858
Én teljes mértékben megértem Miley-t, noha a jelenlegi viselkedésével nem értek egyet, de látom, mi vezethetett idáig. Könnyen beszélnek azok, akik soha nem voltak ilyen helyzetben, hogy miért nem lépett ki, miért ment el a castingra stb. 11 évesen teljesen máshogy gondolkozik mindenki, nem láthatott ebbe bele, és ha valaki elnyomásban él, nehéz belőle kitörni. Miley, és az összes Disney-üdvöske pedig abban élt, és ha valaki kicsit is ért a pszichológiához, és elég felnőtt ahhoz, hogy fel is fogja, akkor megérti ezt az egészet (leszólhattok, akkor is ez van). Ezer jele volt: Selena rongybabaként volt rángatva a Justinos kapcsolatában, Demi tele volt lelki problémákkal, de az ő sorozataik nem voltak annyira "felkapva", mint a Hannah Montana, hamarabb ki tudtak ebből törni, és talán annyi vadság sem volt bennük, amit el kellett folytaniuk a "példakép" szerep miatt, mint Miley-ban. Mindegyiküknek a szájába adtak olyan mondatokat, amiket nem gondoltak komolyan, nem érezték át őket, hogy ki lehessen kiáltani, ők a nagy példaképek, holott egy keveset tapasztalt ember, noha semennyivel sem kevésbé értékes egy tapasztaltnál, nem lehet példakép. Kívülre mi látszódott: tökéletes, csilivi élete/életük van, több pénzük van, mint rengeteg felnőtt embernek, stb, de lelkiekben teljesen ki voltak készülve, Miley-ról 14 évesen készültek olyan képek, amiken vágások voltak a csuklóján, Deminek szintén. Nem csoda, hogy amikor Miley levedlette az összes rákényszerített sablont, nyomást, teljesen vaddá vált, előtört belőle minden, amit évekig elfojtott, nagyon durván és erőteljesen. És ez nem véletlenül nem esett egybe a Hannah Montana végével, ehhez idő kell, mert ez sosem fizikai, hanem szellemi erőszak. Mostanra kezd kicsit lecsillapodni, de soha nem lesz újra az a kamasz, akivé tették, mert az NEM Miley. Sajnos személyes tapasztalatból tudom elmondani, milyen az ehhez hasonló elnyomás, és csak minden jót tudok kívánni Miley-nak, és várom a pillanatot, amikor minden eddig elfojtott érzelem lecseng, és megismerhetjük az igazi Miley-t.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. augusztus 18. 19:28 #109
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
megértem, hogy az eddig elfojtott dolgait adja ki magából ami hosszú ideig benne lapult ki nem mondva
2015. augusztus 18. 19:36 #110
alien_483
alien_483
új tag

StátuszTokio Hotel ❤
Hozzászólás: 72
Azonosító: 247009
Szegény.....én megértem.....
2015. augusztus 18. 19:40 #111
ScreamQueens
ScreamQueens
ITZY? ITZY!

Státusz»2019.03.05 - A.C.E concert~
Hozzászólás: 1007
Csatolások: 1457
Azonosító: 246374
Sajnálom szegénykét igaza van de akkor miért nem hagyta abba?
2015. augusztus 18. 19:42 #112
Rocket
Rocket
Hozzászólás: 644
Azonosító: 223869
Nem meglepő, hogy nem volt sétagalopp. Nem sokat láttam a hánnából, de amit azóta elművelt, láthatóvá tette, hogy a korán jött siker "enyhén" ártalmas volt a lelkivilágának.
2015. augusztus 18. 20:00 #113
Zsancica
Zsancica
visszatérő vendég

StátuszBarça szív, Barça lélek, Barçás leszek, amíg élek!! ♥
Hozzászólás: 337
Csatolások: 33
Azonosító: 210507
Igen, ezt meg lehet érteni, de mégis... Nem volt kötelező a szereplőválogatásra jelentkezni, hosszú szőke hajú parókás tinisztárt játszani. Ő akarta. Ő próbálkozott addig, amíg nem ő kapta meg a szerepet, mert az első két alkalommal elküldték. Ő harcolta ki magának, hogy Hannah Montana legyen. Oké, hogy ez igazából a hátrányára vált, de akkor sem a Disney Channel tehet róla, vagyis nem teljesen.
2015. augusztus 18. 20:02 #114
- törölt felhasználó -    
Na már most akkor én is hozzászólnék ahhoz, ami a kommenteket illeti. Egy 11 éves lány teljesen máshogy gondolkozik, mint egy 21 éves, így nem is tudhatja mire vállalkozik. A 11 csak egy évvel több, mint 10 szóval nem kéne okoskodni, hogy mi a fenéért vállalta el a szerepet. Ha az apja nem kényszerítette volna bele a popsztárosdiba, akkor ez nem történt volna meg, de ő is egy totál elfeledett senki volt, aki a HM-nek köszönhetően jött vissza a köztudatba, mint Miley apja. A Disney csennel-nek eléggé elmebeteg szabályai vannak, mert a sztárocskáknak meg kell őrizniük a példakép, jókislány imidzsüket. Amúgy meg azért csinálta végig az összes évadot, mert a csatorna nem arról híres, hogy csak úgy lemond az egyik fő sztárukról. Demi sorozata nem volt felkapott, így őt hamarab elküldték, de Selena is végigcsinálta a varázslós sorozatát. Érdekes, hogy 14-15 évesen róluk is meg Vanessa Hudgens-ről is jelentek meg olyan képek, amik alig takartak valamit, mert így próbáltak elérni valamit, de amint megláttuk őket a Disney-n, azonnal elfelejtettük, milyenek...
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. augusztus 18. 20:03 #115
Kuronekofan
Kuronekofan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 208
Azonosító: 227659
Hát ezt nem értem..a színészkedésnek nem ez a lényege?!(hogy eljátszunk valakit,de azok nem mi vagyunk) Különben is mit nyavalyog tök nagy sikere lett a sorozatnak.."Ki vagyok én?" Miley Cyrus aki Hannah Montana szerepét ELVÁLLALTA és játszotta ismétlem JÁTSZOTTA a sorozatban. Ráadásul mára már mindenki ismeri őt, ennek örüljön.
2015. augusztus 18. 20:08 #116
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
A fenti képen szerintem hihetetlen szép. *-*
2015. augusztus 18. 20:21 #117
- törölt felhasználó -    
Idézet (Regipop @ 2015.08.18. 16:12)
Ekkora álszentet. Önéletrajzi könyvében még arról ömlengett, mennyire örül, hogy sokadik alkalomra végre megkapta a szerepet, és ez volt élete legszebb napja.

Mert nem tudta, hogy milyen érzés a dizninél szerepelni egy sorozatban. >.< Amikor megkapta a szerepet tényleg örült. Csak amikor elkezdődtek a forgatások, akkor nem.
Amúgy a könyvét is a Disney erőltette. És a szerződés miatt írta.
2015. augusztus 18. 20:26 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lisa7003 @ 2015.08.18. 16:37)
Nem értem, ha nem szerette a szerepét, akkor miért vállalta el? Vagy akkor miért nem hagyta abba? Biztos vagyok benne, hogy senki sem fújtotta volna meg, ha nemet mond, találtak volna helyette mást. Persze szörnyű, ha az embernek nincs gyerekkora meg ha megmondják mit csináljon, de nem volt kötelező Mileyka. Most minek sajnáltatja magát?

Akiben sok pénzt lát a dizni, hosszabb időre leszerződteti. Ő meg nem tudott kilépni a szerződésből, bár én magam sem értem, hogy a szülei miért nem próbálkoztak (miért nem kezdtek el kibúvót keresni), ha a gyerekük így szenved.
2015. augusztus 18. 20:29 #119
selena10
selena10
új tag

StátuszI love Leiner Laura!!! <3
Hozzászólás: 77
Azonosító: 177562
Teljesen egyetértek veled Lexurious
2015. augusztus 18. 20:30 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet (Colleen96 @ 2015.08.18. 19:17)
Én teljes mértékben megértem Miley-t, noha a jelenlegi viselkedésével nem értek egyet, de látom, mi vezethetett idáig. Könnyen beszélnek azok, akik soha nem voltak ilyen helyzetben, hogy miért nem lépett ki, miért ment el a castingra stb. 11 évesen teljesen máshogy gondolkozik mindenki, nem láthatott ebbe bele, és ha valaki elnyomásban él, nehéz belőle kitörni. Miley, és az összes Disney-üdvöske pedig abban élt, és ha valaki kicsit is ért a pszichológiához, és elég felnőtt ahhoz, hogy fel is fogja, akkor megérti ezt az egészet (leszólhattok, akkor is ez van). Ezer jele volt: Selena rongybabaként volt rángatva a Justinos kapcsolatában, Demi tele volt lelki problémákkal, de az ő sorozataik nem voltak annyira "felkapva", mint a Hannah Montana, hamarabb ki tudtak ebből törni, és talán annyi vadság sem volt bennük, amit el kellett folytaniuk a "példakép" szerep miatt, mint Miley-ban. Mindegyiküknek a szájába adtak olyan mondatokat, amiket nem gondoltak komolyan, nem érezték át őket, hogy ki lehessen kiáltani, ők a nagy példaképek, holott egy keveset tapasztalt ember, noha semennyivel sem kevésbé értékes egy tapasztaltnál, nem lehet példakép. Kívülre mi látszódott: tökéletes, csilivi élete/életük van, több pénzük van, mint rengeteg felnőtt embernek, stb, de lelkiekben teljesen ki voltak készülve, Miley-ról 14 évesen készültek olyan képek, amiken vágások voltak a csuklóján, Deminek szintén. Nem csoda, hogy amikor Miley levedlette az összes rákényszerített sablont, nyomást, teljesen vaddá vált, előtört belőle minden, amit évekig elfojtott, nagyon durván és erőteljesen. És ez nem véletlenül nem esett egybe a Hannah Montana végével, ehhez idő kell, mert ez sosem fizikai, hanem szellemi erőszak. Mostanra kezd kicsit lecsillapodni, de soha nem lesz újra az a kamasz, akivé tették, mert az NEM Miley. Sajnos személyes tapasztalatból tudom elmondani, milyen az ehhez hasonló elnyomás, és csak minden jót tudok kívánni Miley-nak, és várom a pillanatot, amikor minden eddig elfojtott érzelem lecseng, és megismerhetjük az igazi Miley-t.

Teljesen egyetértek veled! meghajolo.gif
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok