Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 18. 17:14
Tönkretette? A Hannah Montananak köszönheti hogy most nyilvánosan pucérkodhat mindenhol és hogy mindenre van pénze amit szeme-szája kíván. Sajnálom, hogy nem lehetett önmaga, de azért ez kicsit túlzás szerintem.
2015. augusztus 18. 17:16
Minden alkalommal, mikor meglátom vagy meghallom Hannah Montana nevét, eszembe jut a kislánykorom.
Engem például az egykori legjobb barátnőm vett rá, hogy nézzem a műsort és innen kezdődött a Miley utáni szeretetem és tiszteletem. Mindig vetettem a szüleimmel, nagyszüleimmel, nagybátyámmal Hannah Montana-s dolgokat (pizsomát, pólót, füzetet, füzetboxot, könyveket...)...
Azonban 2011-12 óta ahogy jött a "nagy szerelem" úgy el is tűnt egy pillanat alatt és nem azért mert nem szerettem igazán, hanem mert rosszul vagyok az eféle "hírességektől". Mára pedig már legszívesebben sírva fakadnék, mikor csak annyi hírt hallok felőle, hogy mekkora botránysztárá nőtte ki magát.
Amúgy meg nem tudom megérteni, hogy mégis milyen bogár jött rá, hogy nem látja a fától az erdőt. Bár azt hiszem mégis tudom. Valószínűleg ez a "hírnév" vakította el ennyire.
Először is szerintem sokat köszönhet Hannah Montana-nak. Velem együtt számos, több milliárd kisgyereknek lett kedvence és vált világsztárra, ha nem lett volna Hannah, akkor ma a Miley Cyrus név se jelentene sokat a nép szemében. És akkor nem lenne "ekkora sztár" sem, mint amilyen most.
Szóval egyszerűen nem tudom megérteni, hogy Hannah miért is tette tönkre az életét. Ha a helyében lennék, elismerem én is dühös lennék a stábra egy kicsit, amiért nem lehettem igazán gyerek, de ez sajnos evvel já. Továbbá azt sem hagynám figyelem nélkül, hogy hány rajongómat is köszönhettem nekik.
Szerintem inkább "Miley Cyrus" teszi tönkre az életét. Nem követem már őt, de mintha egyszer azt hallottam volna, hogy külön készítettek ellene valami internetes programot, hogy elkerüljék az olyan eseteket, mint amilyen az a twerkes baleset is volt. És akkor itt jön az újabb kérdés, hogy Ő nem tesz tönkre másokat?! Mert gondolom, az a lány is az egyik rajongója lehet/lehettet és most mit köszönhet neki, egy erős hátfájást és néhány égési sérülést, meg persze egy rossz emléket, ami azért örökre megmarad.
Igazán sajnálom, hogy ezt így gondolja, mert szerintem a mostani "karrierje" teszi ezt vele.
Engem például az egykori legjobb barátnőm vett rá, hogy nézzem a műsort és innen kezdődött a Miley utáni szeretetem és tiszteletem. Mindig vetettem a szüleimmel, nagyszüleimmel, nagybátyámmal Hannah Montana-s dolgokat (pizsomát, pólót, füzetet, füzetboxot, könyveket...)...
Azonban 2011-12 óta ahogy jött a "nagy szerelem" úgy el is tűnt egy pillanat alatt és nem azért mert nem szerettem igazán, hanem mert rosszul vagyok az eféle "hírességektől". Mára pedig már legszívesebben sírva fakadnék, mikor csak annyi hírt hallok felőle, hogy mekkora botránysztárá nőtte ki magát.
Amúgy meg nem tudom megérteni, hogy mégis milyen bogár jött rá, hogy nem látja a fától az erdőt. Bár azt hiszem mégis tudom. Valószínűleg ez a "hírnév" vakította el ennyire.
Először is szerintem sokat köszönhet Hannah Montana-nak. Velem együtt számos, több milliárd kisgyereknek lett kedvence és vált világsztárra, ha nem lett volna Hannah, akkor ma a Miley Cyrus név se jelentene sokat a nép szemében. És akkor nem lenne "ekkora sztár" sem, mint amilyen most.
Szóval egyszerűen nem tudom megérteni, hogy Hannah miért is tette tönkre az életét. Ha a helyében lennék, elismerem én is dühös lennék a stábra egy kicsit, amiért nem lehettem igazán gyerek, de ez sajnos evvel já. Továbbá azt sem hagynám figyelem nélkül, hogy hány rajongómat is köszönhettem nekik.
Szerintem inkább "Miley Cyrus" teszi tönkre az életét. Nem követem már őt, de mintha egyszer azt hallottam volna, hogy külön készítettek ellene valami internetes programot, hogy elkerüljék az olyan eseteket, mint amilyen az a twerkes baleset is volt. És akkor itt jön az újabb kérdés, hogy Ő nem tesz tönkre másokat?! Mert gondolom, az a lány is az egyik rajongója lehet/lehettet és most mit köszönhet neki, egy erős hátfájást és néhány égési sérülést, meg persze egy rossz emléket, ami azért örökre megmarad.
Igazán sajnálom, hogy ezt így gondolja, mert szerintem a mostani "karrierje" teszi ezt vele.
2015. augusztus 18. 17:20
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
nem akarok pszichológust játszani, de nem hiába ilyen most a viselkedése, sztem neki is rohadtul hamar jött ez a hirtelen siker,nem tudta feldolgozni, egyszerűen az utóbbi években jött nála ez ki. És kitudja még h milyen dolgokat csináltak vele vagy kényszeritettek rá, nem tudjuk mi folyik a színfalak mögött.Mindenesetre én nem értek egyet ezzel az énjével, kicsit vissza vehetné magát kevésbé ilyen botrányosra stb, elhiszem h nem akarja a jokislányt játszani de ez is sok amit csinál :/
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. augusztus 18. 17:23
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (W3Tears @ 2015.08.18. 14:42)
ON: Komolyan, ülök és olvasom a hozzászólásokat. Ti látjátok miket írtok? Minden rossz nélkül, olyanokat írnak egyesek, hogy az hajmeresztő. Kicsit se látjátok át a helyzetet. Miley egy értelmes, inspiráló, és értékes ember. A múltja rossz volt, nem lehetett önmaga. A tinédzser élet még úgy is nehéz, hogy ha átlagember vagy, de miken mehetett keresztül ő, akit mindenki ezért a csilivili szerep miatt ismert? Biztosan szólt a szüleinek, de ne szerintem őket pont nem érdekelte. A szememben Miley bátor volt, amikor levetette a régi énjét. Most boldog, azt csinál amit szeretne, és a legfontosabb, hogy ÖNMAGA.
Itt nem arról van szó, hogy most hogy kell sajnálni, mert nem , nem kell sajnálni. Nincs szüksége arra, hogy szánják. Elmesélte, mi történt vele, és kész. Nem az a lényeg, hogy mi volt régebb, hanem az, hogy mi van most. Most boldog, úgy öltözik ahogy akar, olyan a haja amilyet akar, mert nem másoknak öltözködik, hanem MAGÁNAK.
OFF: Nem érdekel, ha most ezzel kivívtam pár ember ellenszenvét.Mindezt úgy jelentem ki, hogy nem vagyok se 12 éves, sem elvakult rajongó, csak egyszerűen szeretem pár zenéjét, és magát a személyét Mileynak. Annyi remek dolgot tett az utóbbi időben. Kiállt a LGBTQ közösségért, jótékonykodott, felvállalta hogy biszexuális... Mindezek után pedig mindenki azon van fennakadva, hogy néha megvillantja a melleit? Igen, csinált fura dolgokat, elismerem, de nem fér a fejembe, hogy lehet valaki olyan beszűkült látókörű, hogy ezek alapján elítél egy olyan embert, akit még csak nem is ismer. Elfelejtik egyesek, hogy mindenki ember, mindenki hibázik. Persze, lehet, hogy ti tökéletesek vagytok, ebben az esetben nem szóltam.
ON: Mint mindenhol, ezeken a képeken is csodaszép, nagyon előnyösek lettek.
Itt nem arról van szó, hogy most hogy kell sajnálni, mert nem , nem kell sajnálni. Nincs szüksége arra, hogy szánják. Elmesélte, mi történt vele, és kész. Nem az a lényeg, hogy mi volt régebb, hanem az, hogy mi van most. Most boldog, úgy öltözik ahogy akar, olyan a haja amilyet akar, mert nem másoknak öltözködik, hanem MAGÁNAK.
OFF: Nem érdekel, ha most ezzel kivívtam pár ember ellenszenvét.Mindezt úgy jelentem ki, hogy nem vagyok se 12 éves, sem elvakult rajongó, csak egyszerűen szeretem pár zenéjét, és magát a személyét Mileynak. Annyi remek dolgot tett az utóbbi időben. Kiállt a LGBTQ közösségért, jótékonykodott, felvállalta hogy biszexuális... Mindezek után pedig mindenki azon van fennakadva, hogy néha megvillantja a melleit? Igen, csinált fura dolgokat, elismerem, de nem fér a fejembe, hogy lehet valaki olyan beszűkült látókörű, hogy ezek alapján elítél egy olyan embert, akit még csak nem is ismer. Elfelejtik egyesek, hogy mindenki ember, mindenki hibázik. Persze, lehet, hogy ti tökéletesek vagytok, ebben az esetben nem szóltam.
ON: Mint mindenhol, ezeken a képeken is csodaszép, nagyon előnyösek lettek.
Teljesen egyetértek, magam sem lettem volna képes jobban megfogalmazni.
Látom, nagy divat lett Mileyt gyűlölni. Ha nektek ez jó érzés, csak rajta, de én megtartom magamnak, mert másnak semmi köze az én negatív aurámhoz.
Mára már eljutottam arra a szintre, hogy megértsem ezt a lányt. És ezáltal szimpátiám mértéke magasan megnövekedett iránta. Gyenge volt, úgy érezte, kudarcot vallott, egyedül van. Nem szerette az életét. Ma ennek pedig megvan az eredménye: kiáll a kiszorítottak, megvetettek mellett. Talán a régi önmagát látja bennük. Botrányaival pedig a figyelem és a hírnév központjába helyezi magát, minél nagyobb hatása legyen szavainak. És szabad szeretne lenni, el akar teljesen szakadni a múltjától. Talán egy teljesen új életre vágyik, amit ő már nem érhet el.
Nem tudom; hallott itt már valaki -tisztelet a kivételnek- olyasmiről, hogy a pénz nem boldogít? A nevelés sem annyiból áll ám, hogy megadsz mindent a gyerekednek, amit tudsz. Attól ő még nem lesz boldog. Elsősorban az érzelemvilágával kell törődni, ápolni kell azt. Tényleg képtelen vagyok elhinni, hogy itt ennyien, kik utálkoztok, képtelenek vagytok a dolgok mögé látni, és csak a szenny és fojtás ömlik belőletek.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. augusztus 18. 17:23
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Én teljesen megértem Mileyt.
2015. augusztus 18. 17:24
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Sajnálom hogy így érez, de nem tette őt tönkre a Hannah Montana!
2015. augusztus 18. 17:29
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
W3Tears nagyon igazad van!
2015. augusztus 18. 17:29
|
|
starity girl2000chill |
|
A képen gyönyörűen néz ki, minden stimmel! Nagyon szép!
2015. augusztus 18. 17:36
Simán meg lehet érteni, hogy széttört. Egy ilyen nehéz munka nem egy fiatal 11 évesnek való...és nem egy filmszerepről van csak szó, évekig tartó munkáról, ahol hajtották, hogy jó legyen. A tinédzserkorát akadályozták, nem azt mutatta, aki, hanem Hannah Montana-t. A képeken amúgy gyönyörű.
2015. augusztus 18. 17:36
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Eltudom kepzelni milyen lehetett...Ebben csak azt nem ertem,hogy tudta mit vallal akkor miert fogadta el a szerepet?! Szeretem Mileyt es a gondolkodasat,de ezt nem ertem.Es vegul sokat koszonhet Hannah Montananak es most kiderult,hogx nem volt konnyu neki.Ebben kulonbozik a tobbi uj Disney sztaroktol.
2015. augusztus 18. 17:38
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
A sok milliók, amit keresett tönkretette. Ja most már értem, milyért ilyen lelkibajos most! Amúgy színész, ő választotta a szakmát, na és ő ment el a castingra.....
2015. augusztus 18. 17:38
A legtöbb ígéretes Disney-sztárt évekig a csatornahoz kötik mindenféle szerződéssel gondolom
Meg ha a szülők nem veszik észre/vagy ha észre is veszik,netán tudnak is róla,példásak lehetnek,hogy semmit sem csinálnak.Hatalmasat nőtt a szememben Miley amikor felvállalta a valódi önmagá.Ha ezt kiélhette volna "kiskorában" nem most tenné,bár szerintem ő is olyan amilyen,egy értékes és jószìvű lány,akit rengetegen elítélnek,csak mert nem tökéletes...
2015. augusztus 18. 17:43
Ez hülyeség. Ha annyira rosszul érezte volna magát, simán visszavonulhatott volna, nem hiszem, hogy bárki is kényszerítette volna erre a szerepre.
2015. augusztus 18. 17:43
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Hát gondoltam, hoyg nem olyan az élete a színészeknek mint azt sokan gondolnák..
2015. augusztus 18. 17:47
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
azt most fontos volt odaírni hogy tampont kellett használnia???? Azt már hagy döntse el maga... ez már csak ilyen, megmondják mit csinálj, hogyan élj stb
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.