Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 18. 15:03
|
|
gfatimaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191672 offline
|
Mimcsi - Ma, 14:48
"Olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami valójában nem én voltam [...] "
Ezért vagy színész (elméletileg), drága szentem. -.-"
Ezt most úgy mondod, mint ha egy 11 éves gyerek tudta volna, hogy mivel jár. Itt igazából nem Mileyt kellene szidni mert ő csak 11 éves volt, és az apja ebből észre sem vett semmit na az a hihetetlen.
"Olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami valójában nem én voltam [...] "
Ezért vagy színész (elméletileg), drága szentem. -.-"
Ezt most úgy mondod, mint ha egy 11 éves gyerek tudta volna, hogy mivel jár. Itt igazából nem Mileyt kellene szidni mert ő csak 11 éves volt, és az apja ebből észre sem vett semmit na az a hihetetlen.
2015. augusztus 18. 15:04
|
|
luca28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 573 Csatolások: 415 Azonosító: 152353 offline
|
Tampont kellett hasznalnia fiatalon uristen nekem is mert usztam es meg sok mas embernek is szerintem ez nem olyan nagy katasztrofa
Na azert en is sajnalom a csajt nagyon szar gyerekkora volt de en eddig utaltam de kezdem birni
Na azert en is sajnalom a csajt nagyon szar gyerekkora volt de en eddig utaltam de kezdem birni
2015. augusztus 18. 15:08
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Off:
aloerie: NEM, egy 11-12 éves lány még hallgatnia kell a szüleire, hiába van önálló gondolata. VISZONT: 4 éve hagyta ott a HM-t. Akkor 18 éves volt. Nos, egy 11-12 évesnek még nincs ennyi beleszólása, de pl. egy 16-17 éves már mondhat határozott NEM-et.
Ekkor már lázadhatott volna, ha annyira nem érzi helyén magát. De mégis végigcsinálta az utolsó évadot.
ON: A kávés megoldással tényleg nem értek egyet. Nem dolgoztathatták 12 órán keresztül. Ha tényleg fáradt volt, akkor egy kis alapozó és korrektor elintézte volna a kinézetével járó gondokat (hisz 14 évesen ennyit megengedhet). Meg 4 óránként tudta volna cserélni a betétet, nem értem miért nem szólt bele a tamponba ha annyi esze van.
aloerie: NEM, egy 11-12 éves lány még hallgatnia kell a szüleire, hiába van önálló gondolata. VISZONT: 4 éve hagyta ott a HM-t. Akkor 18 éves volt. Nos, egy 11-12 évesnek még nincs ennyi beleszólása, de pl. egy 16-17 éves már mondhat határozott NEM-et.
Ekkor már lázadhatott volna, ha annyira nem érzi helyén magát. De mégis végigcsinálta az utolsó évadot.
ON: A kávés megoldással tényleg nem értek egyet. Nem dolgoztathatták 12 órán keresztül. Ha tényleg fáradt volt, akkor egy kis alapozó és korrektor elintézte volna a kinézetével járó gondokat (hisz 14 évesen ennyit megengedhet). Meg 4 óránként tudta volna cserélni a betétet, nem értem miért nem szólt bele a tamponba ha annyi esze van.
2015. augusztus 18. 15:10
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem csodálom,hogy nem szerette.
2015. augusztus 18. 15:12
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Olyan fiatalon nem kellene senkinek sem kávét innia. A koffein senkinek sem tesz jót, akik ennyire fikázák azok egyáltalán nem tudhatják, hogy min mehetett keresztül, hogy ennyire megváltozon.
2015. augusztus 18. 15:32
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Ha ennyire tönkre tette őt a Hannah Montana állítólag, akkor minek vállalta a szerepet? Emiatt lett híres. Valamint kötve hiszem, hogy 12 órát kellett egyhuzamban dolgoznia, és a betétet is feltalálták, bármikor kicserélhette volna, És abba betegedett bele, hogy egy olyan szerepet kellett eljátszania ami nem hasonlít a valódi személyiségéhez. Istenem, ezért hívják színészetnek...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 18. 15:37
|
|
FCBMessi10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 240075 offline
|
Sajnálom Miley-t
szörnyű gyerekkora lehetett...
Nem értem,hogy,hogy lehetnek ilyenek a szülei.
És szerintem nagyon jól néz ki ezen a képen
2015. augusztus 18. 15:49
|
|
isabellastylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 238001 offline
|
Ezt sosem gondoltam volna:( Pedig esküszöm, annyira azt tükrözte a sorozat hogy élvezi, és boldog. Rohadt jó színész lett belőle úgy tűnik. Sajnálom Miley-t. Kitartás neki!
2015. augusztus 18. 15:51
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Most komolyan mindennapra kell egy Miley-cikk?!
De emellett már én se mehetek el szó nélkül...
1. Hannah Montana-nak köszönheti, hogy ismert és gazdag lett, ha nem lett volna, ma senki nem tudná a nevét.
2. szerintem senki sem kényszerítette, hogy vállalja a szerepet, meg ha már a kezdetektől utálta, akkor miért ment el egyáltalán a castingra?!
3. a szüleiről is megvan a véleményem, mert tudom, hogy ők is hibásak és nagyon erőltették rá a sztárságot, meg ezáltal lettek ők is ismertek meg gazdagok nem mellesleg.
4. "olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami nem én vagyok" hahó, nem ez a színész dolga, hogy szerepet játsszon, még ha az ég és föld a saját énjével?! Jó, tudom, hogy a Disney elvárja a makulátlan imidzset a szereplőitől, és voltak elvárásaik, megkötéseik, de nem hiszem, hogy Miley-nak hú de rossz sorsa lett volna, és nem tudott volna önmaga lenni.
5. ha ez a mostani a valódi énje, akkor inkább ne is lett volna sose ismert! Mert hiába vannak néha egész rendes cselekedetei és jó meglátásai, DE ez eltörpül a sok rossz mellett, amit művel: az instagramja tele van pucér és/vagy füves képekkel, itt is naponta jelenik meg cikk, hogy Miley villantott (mintha ez valami világszenzáció lenne) stb... És vannak fiatal rajongói a HM miatt, és akiknek ezzel borzasztó rossz példát mutat. Mert én, és még sokan mások, meg tudjuk ítélni, hogy ez rossz és nem kéne követni. De sokan viszont követendő példának veszik, és minél többször látják tőle ezt, annál inkább megszokják és úgy rögzül bennük, hogy ez nem olyan rossz és elkezdik utánozni. Szóval ezért utálom annyira Mileyt és ezért nagyon rossz példakép!
1. Hannah Montana-nak köszönheti, hogy ismert és gazdag lett, ha nem lett volna, ma senki nem tudná a nevét.
2. szerintem senki sem kényszerítette, hogy vállalja a szerepet, meg ha már a kezdetektől utálta, akkor miért ment el egyáltalán a castingra?!
3. a szüleiről is megvan a véleményem, mert tudom, hogy ők is hibásak és nagyon erőltették rá a sztárságot, meg ezáltal lettek ők is ismertek meg gazdagok nem mellesleg.
4. "olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami nem én vagyok" hahó, nem ez a színész dolga, hogy szerepet játsszon, még ha az ég és föld a saját énjével?! Jó, tudom, hogy a Disney elvárja a makulátlan imidzset a szereplőitől, és voltak elvárásaik, megkötéseik, de nem hiszem, hogy Miley-nak hú de rossz sorsa lett volna, és nem tudott volna önmaga lenni.
5. ha ez a mostani a valódi énje, akkor inkább ne is lett volna sose ismert! Mert hiába vannak néha egész rendes cselekedetei és jó meglátásai, DE ez eltörpül a sok rossz mellett, amit művel: az instagramja tele van pucér és/vagy füves képekkel, itt is naponta jelenik meg cikk, hogy Miley villantott (mintha ez valami világszenzáció lenne) stb... És vannak fiatal rajongói a HM miatt, és akiknek ezzel borzasztó rossz példát mutat. Mert én, és még sokan mások, meg tudjuk ítélni, hogy ez rossz és nem kéne követni. De sokan viszont követendő példának veszik, és minél többször látják tőle ezt, annál inkább megszokják és úgy rögzül bennük, hogy ez nem olyan rossz és elkezdik utánozni. Szóval ezért utálom annyira Mileyt és ezért nagyon rossz példakép!
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 18. 15:57
Pedig az elején nagyon úgy tűnt, hogy élvezi...
2015. augusztus 18. 16:09
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Sajnálom.Biztos nem volt könnyű gyerekkora.
2015. augusztus 18. 16:10
Így sem tudom sajnálni.Amúgy meg nem tudom miért kell előhoznia a múltat,már régen volt,nem sokat számít.
2015. augusztus 18. 16:12
Ekkora álszentet. Önéletrajzi könyvében még arról ömlengett, mennyire örül, hogy sokadik alkalomra végre megkapta a szerepet, és ez volt élete legszebb napja.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.