Starity

Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 18. 13:45 #21
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
egyetértek Miley
a képeken is nagyon szép
2015. augusztus 18. 13:49 #22
- törölt felhasználó -    
Gyönyörű szép a képeken és teljesen mértékben egyetértek vele!
2015. augusztus 18. 13:49 #23
blanka5
blanka5
visszatérő vendég
Hozzászólás: 180
Csatolások: 0
Azonosító: 247454
Szegény nagyon sajnálom hogy ilyeneken kellett átmennie
2015. augusztus 18. 13:53 #24
- törölt felhasználó -    
Szerintem érthető a viselkedése, de nem tolerálható. Ha így kikészítették és elvették a gyerekkorát èrthető, hogy "szórakozni" akar, ki akarja élni a tinédzser éveit, mikor olyan sok minden történik velünk. Kezdenek érdekelni a fiúk/lányok, stílusváltozásokon megyünk keresztül, valamivel mindannyian "lázadóbbak" leszünk.. Miley ezt most éli ki, csak "kicsit" durvábban.
2015. augusztus 18. 13:58 #25
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
És ezért mégis ki a felelős? Volt valaki, aki egész életében ismerte, szerette, és ott lehetett vele a forgatásokon, mégis hagyta ezt megtörténni...
Az apja egy pénzéhes, szülőségre alkalmatlan hülye, neki, és a drágalátos feleségének a hibája az, hogy Miley gyermekkora, mint olyan, nem is létezett sosem. Ennyire kellett a pénz, hogy el kellett a gyereket adni, aztán távolról figyelni, ahogy felemészti a nyomás és a szerep...?! Csodás szülők.
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Bátor Ventillátor, Phaedra
2015. augusztus 18. 14:00 #26
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
Sajnálom őt..sad.gif Gratulálok a "PÉLDÁS" szüleinek..sad.gif Pénzéhes férgek-.-
2015. augusztus 18. 14:00 #27
- törölt felhasználó -    
Hát akkor mégis érthető, hogy így viselkedik.. ohmy.gif
2015. augusztus 18. 14:03 #28
- törölt felhasználó -    
Én megértem,mert még sem jó ha ilyeneket művelnek egy kislány de azért szerintem kicsit se tette tönkre mivel e miatt lett híres. És őszintén,nem értem hogy ha annyira "tönkretette" Hannah Montana eljátszása,akkor miért nem szólt a szüleinek hogy nem bírja? Ez is csak logika rolleyes.gif
2015. augusztus 18. 14:06 #29
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Ez szörnyű lehetett ilyen fiatal korban, nem is gondoltam volna, hogy efféle gondjai voltak akkoriban, azt hittem élvezte és imádta, hogy már ennyi idősen a csapból is ő folyik..
Ez sok mindent megmagyaráz, de őrültnek ettől még nem kéne lennie ...
Ezen a fotón egyébként nagyon szép. Mostanában pedig kevésszer mondok rá ilyet.
2015. augusztus 18. 14:12 #30
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Ezt a cikket a Neon.hun is olvastam és ahogy ott is..most is elmondom hogy szar lehetett. Másnak kényszerítették. És erre mondják hogy a hírnévért meg kell szenvedni (pedig ez még a szépített verzió, ez annál sokkal több). Azt kell csinálnia amit mondanak ilyen a Show biznisz. De azért 12 évesen ez mégiscsak durva.
2015. augusztus 18. 14:23 #31
Jack99
Jack99

Státuszhttps://www.youtube.com/watch?v=F5hGGYKOle0
Hozzászólás: 606
Azonosító: 201240
Jaj szegény XDDD Valahogy nem tudom sajnálni
2015. augusztus 18. 14:34 #32
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Én őszintén sajnálom, ez egy embernek sem lett volna könnyű.
2015. augusztus 18. 14:34 #33
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Biztos az is ilyen pocsék volt, hogy gazdag és híres lett vele... Hogy aztán most legyen neki miből és kiknek mutogatnia magát és csinálni a nagy semmit! Tényleg szörnyen hangzik, amit elmondott, de akkor az apját és az anyját hibáztassa, akit úgy tűnik ez marhára nem zavart. Ez egy szerep volt, az a színésznők dolga, hogy eljátszanak egy karaktert, ha ez neki ekkora fájdalmat jelentett, miért nem hagyta ott?!! Ezt hívják show-biznisznek, itt így mennek a dolgok csináljon az ember ezen belül akármit. Utálom, ha valaki elér valamit, és aztán aminek hála elérte, utána kiakad, és meg nem történté akarja tenni... Ilyen ő? Őrült és polgárpukkasztó? Hát tessék, most már csinálhatja.

Tudom, hogy semmi köze ehhez most Zayn-nek, de belőle is ez lesz nagyon úgy tűnik..........
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. augusztus 18. 14:37 #34
- törölt felhasználó -    
Ha ennyire rossz dolga volt, akkor nem értem miért is csinálta? Nem hiszem, hogy a szülei erőltették, akkor meg miért nem mondott nemet? Egy 11-12 éves lánynak is van már önálló gondolata.. Egyébként visszamenőleg mondani könnyű, akkor ott kellett volna meglépnie, de nem igazán hiszem, hogy annyira zavarta a műsort által kaszált bevétel és a hírnév, hiszen ezért kezdett bele.. rolleyes.gif
2015. augusztus 18. 14:42 #35
- törölt felhasználó -    
ON: Komolyan, ülök és olvasom a hozzászólásokat. Ti látjátok miket írtok? Minden rossz nélkül, olyanokat írnak egyesek, hogy az hajmeresztő. Kicsit se látjátok át a helyzetet. Miley egy értelmes, inspiráló, és értékes ember. A múltja rossz volt, nem lehetett önmaga. A tinédzser élet még úgy is nehéz, hogy ha átlagember vagy, de miken mehetett keresztül ő, akit mindenki ezért a csilivili szerep miatt ismert? Biztosan szólt a szüleinek, de ne szerintem őket pont nem érdekelte. A szememben Miley bátor volt, amikor levetette a régi énjét. Most boldog, azt csinál amit szeretne, és a legfontosabb, hogy ÖNMAGA.
Itt nem arról van szó, hogy most hogy kell sajnálni, mert nem , nem kell sajnálni. Nincs szüksége arra, hogy szánják. Elmesélte, mi történt vele, és kész. Nem az a lényeg, hogy mi volt régebb, hanem az, hogy mi van most. Most boldog, úgy öltözik ahogy akar, olyan a haja amilyet akar, mert nem másoknak öltözködik, hanem MAGÁNAK.
OFF: Nem érdekel, ha most ezzel kivívtam pár ember ellenszenvét.Mindezt úgy jelentem ki, hogy nem vagyok se 12 éves, sem elvakult rajongó, csak egyszerűen szeretem pár zenéjét, és magát a személyét Mileynak. Annyi remek dolgot tett az utóbbi időben. Kiállt a LGBTQ közösségért, jótékonykodott, felvállalta hogy biszexuális... Mindezek után pedig mindenki azon van fennakadva, hogy néha megvillantja a melleit? Igen, csinált fura dolgokat, elismerem, de nem fér a fejembe, hogy lehet valaki olyan beszűkült látókörű, hogy ezek alapján elítél egy olyan embert, akit még csak nem is ismer. Elfelejtik egyesek, hogy mindenki ember, mindenki hibázik. Persze, lehet, hogy ti tökéletesek vagytok, ebben az esetben nem szóltam. rohog.gif
ON: Mint mindenhol, ezeken a képeken is csodaszép, nagyon előnyösek lettek. wub.gif
4 felhasználónak tetszik: CandUs, riri17, Phaedra, dtsz
2015. augusztus 18. 14:44 #36
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
Vicces, hogy pár éve, amikor Miley újra megjelent, a rövid, szőke hajával mindenki olyanokat írt, hogy szegény Billy Ray és az apját sajnálta mindenki. Közben végig világos volt, az apja az összes forgatás alatt ott volt vele, és egyszerűen nem vette észre, hogy mit művelnek a kislányával. Miley a lehető legrosszabb időszakban került bele a médiába, a kamerák végigkövették ahogy kislányból nő lett. Hiába a hírnév meg a pénz, egy kicsit se irigylem...
2015. augusztus 18. 14:48 #37
Mimcsi
Mimcsi
visszatérő vendég

Státuszinifinity hope.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 195741
"Olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami valójában nem én voltam [...] "
Ezért vagy színész (elméletileg), drága szentem. -.-"
2015. augusztus 18. 14:52 #38
- törölt felhasználó -    
Sosem lesz olyan jó színész mint az apja,Billy Ray Cyrus.
2015. augusztus 18. 14:54 #39
poppy19
poppy19
visszatérő vendég

Státuszgone with the wind
Hozzászólás: 476
Csatolások: 4
Azonosító: 242580
Soha nem hittem volna,hogy az a mosolygós lány a tv-ben, a valóságban ennyire összezuhant.Ebből is látszik,hogy jó színész. Eddig még egy botrányhősként tekintettem rá,de folyamatosan változik egy kicsit róla a véleményem.
2015. augusztus 18. 14:56 #40
ginredmayne
ginredmayne
visszatérő vendég

StátuszMoulin Rouge!
Hozzászólás: 262
Azonosító: 241404
Idézet (Mimcsi @ 2015.08.18. 14:48)
"Olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami valójában nem én voltam [...] "
Ezért vagy színész (elméletileg), drága szentem. -.-"