egyetértek Miley
a képeken is nagyon szép
Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 18. 13:49
Gyönyörű szép a képeken és teljesen mértékben egyetértek vele!
2015. augusztus 18. 13:53
Szerintem érthető a viselkedése, de nem tolerálható. Ha így kikészítették és elvették a gyerekkorát èrthető, hogy "szórakozni" akar, ki akarja élni a tinédzser éveit, mikor olyan sok minden történik velünk. Kezdenek érdekelni a fiúk/lányok, stílusváltozásokon megyünk keresztül, valamivel mindannyian "lázadóbbak" leszünk.. Miley ezt most éli ki, csak "kicsit" durvábban.
2015. augusztus 18. 13:58
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
És ezért mégis ki a felelős? Volt valaki, aki egész életében ismerte, szerette, és ott lehetett vele a forgatásokon, mégis hagyta ezt megtörténni...
Az apja egy pénzéhes, szülőségre alkalmatlan hülye, neki, és a drágalátos feleségének a hibája az, hogy Miley gyermekkora, mint olyan, nem is létezett sosem. Ennyire kellett a pénz, hogy el kellett a gyereket adni, aztán távolról figyelni, ahogy felemészti a nyomás és a szerep...?! Csodás szülők.
Az apja egy pénzéhes, szülőségre alkalmatlan hülye, neki, és a drágalátos feleségének a hibája az, hogy Miley gyermekkora, mint olyan, nem is létezett sosem. Ennyire kellett a pénz, hogy el kellett a gyereket adni, aztán távolról figyelni, ahogy felemészti a nyomás és a szerep...?! Csodás szülők.
2015. augusztus 18. 14:03
Én megértem,mert még sem jó ha ilyeneket művelnek egy kislány de azért szerintem kicsit se tette tönkre mivel e miatt lett híres. És őszintén,nem értem hogy ha annyira "tönkretette" Hannah Montana eljátszása,akkor miért nem szólt a szüleinek hogy nem bírja? Ez is csak logika
2015. augusztus 18. 14:06
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez szörnyű lehetett ilyen fiatal korban, nem is gondoltam volna, hogy efféle gondjai voltak akkoriban, azt hittem élvezte és imádta, hogy már ennyi idősen a csapból is ő folyik..
Ez sok mindent megmagyaráz, de őrültnek ettől még nem kéne lennie ...
Ezen a fotón egyébként nagyon szép. Mostanában pedig kevésszer mondok rá ilyet.
Ez sok mindent megmagyaráz, de őrültnek ettől még nem kéne lennie ...
Ezen a fotón egyébként nagyon szép. Mostanában pedig kevésszer mondok rá ilyet.
2015. augusztus 18. 14:12
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Ezt a cikket a Neon.hun is olvastam és ahogy ott is..most is elmondom hogy szar lehetett. Másnak kényszerítették. És erre mondják hogy a hírnévért meg kell szenvedni (pedig ez még a szépített verzió, ez annál sokkal több). Azt kell csinálnia amit mondanak ilyen a Show biznisz. De azért 12 évesen ez mégiscsak durva.
2015. augusztus 18. 14:34
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Én őszintén sajnálom, ez egy embernek sem lett volna könnyű.
2015. augusztus 18. 14:34
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Biztos az is ilyen pocsék volt, hogy gazdag és híres lett vele... Hogy aztán most legyen neki miből és kiknek mutogatnia magát és csinálni a nagy semmit! Tényleg szörnyen hangzik, amit elmondott, de akkor az apját és az anyját hibáztassa, akit úgy tűnik ez marhára nem zavart. Ez egy szerep volt, az a színésznők dolga, hogy eljátszanak egy karaktert, ha ez neki ekkora fájdalmat jelentett, miért nem hagyta ott?!! Ezt hívják show-biznisznek, itt így mennek a dolgok csináljon az ember ezen belül akármit. Utálom, ha valaki elér valamit, és aztán aminek hála elérte, utána kiakad, és meg nem történté akarja tenni... Ilyen ő? Őrült és polgárpukkasztó? Hát tessék, most már csinálhatja.
Tudom, hogy semmi köze ehhez most Zayn-nek, de belőle is ez lesz nagyon úgy tűnik..........
Tudom, hogy semmi köze ehhez most Zayn-nek, de belőle is ez lesz nagyon úgy tűnik..........
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 18. 14:37
Ha ennyire rossz dolga volt, akkor nem értem miért is csinálta? Nem hiszem, hogy a szülei erőltették, akkor meg miért nem mondott nemet? Egy 11-12 éves lánynak is van már önálló gondolata.. Egyébként visszamenőleg mondani könnyű, akkor ott kellett volna meglépnie, de nem igazán hiszem, hogy annyira zavarta a műsort által kaszált bevétel és a hírnév, hiszen ezért kezdett bele..
2015. augusztus 18. 14:42
ON: Komolyan, ülök és olvasom a hozzászólásokat. Ti látjátok miket írtok? Minden rossz nélkül, olyanokat írnak egyesek, hogy az hajmeresztő. Kicsit se látjátok át a helyzetet. Miley egy értelmes, inspiráló, és értékes ember. A múltja rossz volt, nem lehetett önmaga. A tinédzser élet még úgy is nehéz, hogy ha átlagember vagy, de miken mehetett keresztül ő, akit mindenki ezért a csilivili szerep miatt ismert? Biztosan szólt a szüleinek, de ne szerintem őket pont nem érdekelte. A szememben Miley bátor volt, amikor levetette a régi énjét. Most boldog, azt csinál amit szeretne, és a legfontosabb, hogy ÖNMAGA.
Itt nem arról van szó, hogy most hogy kell sajnálni, mert nem , nem kell sajnálni. Nincs szüksége arra, hogy szánják. Elmesélte, mi történt vele, és kész. Nem az a lényeg, hogy mi volt régebb, hanem az, hogy mi van most. Most boldog, úgy öltözik ahogy akar, olyan a haja amilyet akar, mert nem másoknak öltözködik, hanem MAGÁNAK.
OFF: Nem érdekel, ha most ezzel kivívtam pár ember ellenszenvét.Mindezt úgy jelentem ki, hogy nem vagyok se 12 éves, sem elvakult rajongó, csak egyszerűen szeretem pár zenéjét, és magát a személyét Mileynak. Annyi remek dolgot tett az utóbbi időben. Kiállt a LGBTQ közösségért, jótékonykodott, felvállalta hogy biszexuális... Mindezek után pedig mindenki azon van fennakadva, hogy néha megvillantja a melleit? Igen, csinált fura dolgokat, elismerem, de nem fér a fejembe, hogy lehet valaki olyan beszűkült látókörű, hogy ezek alapján elítél egy olyan embert, akit még csak nem is ismer. Elfelejtik egyesek, hogy mindenki ember, mindenki hibázik. Persze, lehet, hogy ti tökéletesek vagytok, ebben az esetben nem szóltam.
ON: Mint mindenhol, ezeken a képeken is csodaszép, nagyon előnyösek lettek.
Itt nem arról van szó, hogy most hogy kell sajnálni, mert nem , nem kell sajnálni. Nincs szüksége arra, hogy szánják. Elmesélte, mi történt vele, és kész. Nem az a lényeg, hogy mi volt régebb, hanem az, hogy mi van most. Most boldog, úgy öltözik ahogy akar, olyan a haja amilyet akar, mert nem másoknak öltözködik, hanem MAGÁNAK.
OFF: Nem érdekel, ha most ezzel kivívtam pár ember ellenszenvét.Mindezt úgy jelentem ki, hogy nem vagyok se 12 éves, sem elvakult rajongó, csak egyszerűen szeretem pár zenéjét, és magát a személyét Mileynak. Annyi remek dolgot tett az utóbbi időben. Kiállt a LGBTQ közösségért, jótékonykodott, felvállalta hogy biszexuális... Mindezek után pedig mindenki azon van fennakadva, hogy néha megvillantja a melleit? Igen, csinált fura dolgokat, elismerem, de nem fér a fejembe, hogy lehet valaki olyan beszűkült látókörű, hogy ezek alapján elítél egy olyan embert, akit még csak nem is ismer. Elfelejtik egyesek, hogy mindenki ember, mindenki hibázik. Persze, lehet, hogy ti tökéletesek vagytok, ebben az esetben nem szóltam.
ON: Mint mindenhol, ezeken a képeken is csodaszép, nagyon előnyösek lettek.
2015. augusztus 18. 14:44
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Vicces, hogy pár éve, amikor Miley újra megjelent, a rövid, szőke hajával mindenki olyanokat írt, hogy szegény Billy Ray és az apját sajnálta mindenki. Közben végig világos volt, az apja az összes forgatás alatt ott volt vele, és egyszerűen nem vette észre, hogy mit művelnek a kislányával. Miley a lehető legrosszabb időszakban került bele a médiába, a kamerák végigkövették ahogy kislányból nő lett. Hiába a hírnév meg a pénz, egy kicsit se irigylem...
2015. augusztus 18. 14:52
Sosem lesz olyan jó színész mint az apja,Billy Ray Cyrus.
2015. augusztus 18. 14:54
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Soha nem hittem volna,hogy az a mosolygós lány a tv-ben, a valóságban ennyire összezuhant.Ebből is látszik,hogy jó színész. Eddig még egy botrányhősként tekintettem rá,de folyamatosan változik egy kicsit róla a véleményem.
2015. augusztus 18. 14:56
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Idézet (Mimcsi @ 2015.08.18. 14:48)
"Olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami valójában nem én voltam [...] "
Ezért vagy színész (elméletileg), drága szentem. -.-"
Ezért vagy színész (elméletileg), drága szentem. -.-"
háháá
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.