Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 25. 12:18
|
|
Jázmin20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 214916 offline
|
Az menjen színésznek aki szeret más bőrébe bújni egy film vagy sorozat kedvéért. ha nem jött volna rá a színészetnek az a lényege. Meg ha nem lett volna az a sorozat nem lenne karrierje...szerintem azt amit elpanaszolt már akkor is tudnia kellett mikor megkapta a szerepet. Hogy leht valaki ilyen hüle?
2015. augusztus 25. 17:07
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Idézet
Ariana és Tini Fan
Hát Miley Crust nem Hanah Montana rontotta el hanem saját magaa bisexuállis személyisége mert abban a soriban nem volt ilyen hülye agyatlan undormány!! szerintem ő nincs azzal tisztába hogy milyen undoritó hogy egy férjes nőt lesmárol stb stb,,, Ugyhogy el van tévedve!
Hát Miley Crust nem Hanah Montana rontotta el hanem saját magaa bisexuállis személyisége mert abban a soriban nem volt ilyen hülye agyatlan undormány!! szerintem ő nincs azzal tisztába hogy milyen undoritó hogy egy férjes nőt lesmárol stb stb,,, Ugyhogy el van tévedve!
Lili!
Attól még hogy biszex. nem viselkedne így!
Amúgy a soriban tényleg nem volt hülye agyatlan.Csak kissé mindig kiáll a szenvedélyéért.amúgy a tampon lemaradhatot volna,mert majdnem minen 13-15 éves kamasz lány tamponozik.Tudod miért mondom ezt.
2015. augusztus 28. 13:41
|
|
Puzser Martaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 241042 offline
|
Sajnálom,de ez nem mentség arra amit most csinál.
2015. augusztus 28. 20:17
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Nem is szerettem a Hannah Montás énjét.
A hosszú barnahajú, rockos csajt, aki olyanokat énekelt, mint a Can't be Tamed viszont annál inkább. Ez amit most ad, ebből egy életre nem kérek többet. Ez nem bántás akart lenni csak a véleményem erről.
A hosszú barnahajú, rockos csajt, aki olyanokat énekelt, mint a Can't be Tamed viszont annál inkább. Ez amit most ad, ebből egy életre nem kérek többet. Ez nem bántás akart lenni csak a véleményem erről.
2015. augusztus 28. 23:43
Nagyon jók a képek
Nem gondoltam volna,hogy ennyire rossz lehetett ez a Hanna Montana dolog. Viszont így igaz: Nem mentség arra amit most csinál.
2015. augusztus 29. 22:21
|
|
Speakthetruthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 239998 offline
|
"Olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami valójában nem én voltam"
Hívjatok hülyének, de nem ez a színészkedés?
Hívjatok hülyének, de nem ez a színészkedés?
2015. augusztus 30. 12:48
|
|
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline
|
Érdekes dolog ez, korábban olvastam egy erről szóló könyvét (elvileg az övé), és abban pont az ellenkezőjét írta/írták.. De persze mindennek két oldala van.
2015. augusztus 30. 14:52
|
|
Speakthetruthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 239998 offline
|
Igen... vagy az egyik hazudik.
2015. augusztus 30. 17:11
|
|
xxxCuteGirlxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 102 Csatolások: 8 Azonosító: 246320 offline
|
Olyan szerepet erőltettek rá, ami nem ő? Jézusom. A színészet ebből áll. Hogy eljátszol valamit, ami nem feltétlenül te vagy. Amit modt csinál, azt viszont nem lehe erre ráfogni.
2015. augusztus 31. 13:57
A színészkedés nem abból áll, kedves kommentelők, hogy eljátszunk valamit, amik nem mi vagyunk. Bele kell adni önmagunkat, különben hazudunk... Egyébként gondoljatok bele: szerintetek milyen, ha 11 évesen már a fél világ ismeri? Gyerekkor? Magánélet? Mi jutott neki?
2015. augusztus 31. 14:21
|
|
Gina99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 773 Csatolások: 0 Azonosító: 155603 offline
|
11 évesen valaki a barátaival játszik, valaki, pedig rá van kényszerítve a szereplésre. Nem igazán csinálhatta azt amit akart, persze biztosan élvezte valamelyik részét, de minden nap úgy felkelni, hogy tökéletesen nézzen ki és persze mellette mosolyogjon is, elég nehéz dolog. :/
2015. szeptember 10. 15:49
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nem volt boldog gyerekkora :/
2015. szeptember 14. 20:29
Most sajnálnom kellene? Mert nem tudom. -.- A leírtak alapján akkor nem ő döntött, hogy hogyan mennek majd a forgatásos dolgai, de most már igen... Amint elég idős lett, akár ki is szállhatott volna. Más sztároknak is vannak gondjaik és mégsem dobálják le magukról folyton a ruhát meg csinálnak őrültségeket.
2015. október 10. 12:43
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Én sajnálom. Leszarom azokat akik utálják! Miért kell utálni? Mert az menő? Csak azért utáljak mert különc...... szánalmas emeberk vannak a földön
2015. december 12. 11:24
A szülők nem is foglalkoztak vele? Hogy... Hogy tehették ezt? Felháborító.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: