Idézet
Ariana és Tini fan:
Hát Miley Crust nem Hanah Montana rontotta el hanem saját magaa bisexuállis személyisége mert abban a soriban nem volt ilyen hülye agyatlan undormány!! szerintem ő nincs azzal tisztába hogy milyen undoritó hogy egy férjes nőt lesmárol stb stb,,, Ugyhogy el van tévedve!
Hát Miley Crust nem Hanah Montana rontotta el hanem saját magaa bisexuállis személyisége mert abban a soriban nem volt ilyen hülye agyatlan undormány!! szerintem ő nincs azzal tisztába hogy milyen undoritó hogy egy férjes nőt lesmárol stb stb,,, Ugyhogy el van tévedve!
Kérlek,ásd el magad. Köszike
Régebben imádtam a sorozatot,nagy Hannah Montana rajongó voltam. Gondoltam,hogy nem csak úgy vállalta a szerepet. Nem okolok senkit sem,de ha Miley-nak ennyire nem volt jó a sorozat,akkor a szülei miért nem tettek ellene semmit?? Elég undorító dolog,hogy olyat erőltetnek egy fiatal lányra,amit nem akar.
Idézet
Lili kk: Most mondjátok meg hány 10-14 év közötti kislány állt a tükör elé azzal hogy: ki a franc vagyok én?! hát igen épp ez az megszámlálhatatlanul sok....és ez még úgy normális mert ebben a korszakban sok lány nem tudja hogy most mit kezdjen magával.
Ő nem konkrétan erre értette. Értem a gondolkodás menetedet,de ő arra célzott,hogy annyira ráerőltették a Hannah Montanat,hogy sokszor nem tudta,hogy ki ő. Hannah,vagy Miley?
Idézet
Mianeveelnök:Ez nem ok arra hogy így viselkedjen meg hogy leborotvalja a fejèt.
Még mindig itt tartunk?

1 felhasználónak tetszik: