Miley elárulta, hogy számára hatalmas magánéleti problémát jelentett Hannah Montana életre keltése.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 18. 13:11
Sajnálom, hogy nem szerette a karaktert, de gondolom nem is az ő döntése volt ez az egész. Amúgy a képek nagyon jók lettek, gyönyörű az összesen.
2015. augusztus 18. 13:12
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
attól válik valaki jó színésszé, hogy olyan szerepeket ölt magára, amik távol állnak a személyiségétől. ehhez nyilván erős személyiség kell. és lehet nyavalyogni, hogy Miley még olyan kicsi volt, amikor kezdte, valakiben az erős egyéniség vagy megvan, vagy nincs.
2015. augusztus 18. 13:14
Én pont most néztem Hannah Montana koncertvideót. Hát, soha többet. 4 éve vagyok metálos. Jóval magasabb színvonalon van a Nightwish, mint a Hannah Montana, az biztos
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 18. 13:18
A sorozat miatt lettek rajongói,ez miatt lett "valaki..
2015. augusztus 18. 13:20
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
Na igen, erre a cikkre vártam!Mindenki leszólja Miley-t, és azt mondjátok hogy a régi Miley-t akarjátok vissza, és közben az nem is önmaga volt, nem érezte jól magát a bőrében. Most az, aki szeretne lenni. Most elégedett magával. Mindenki leszólja. Nem nektek öltözködik, és csinálja azt amit, hanem azért mert Ő ezt szeretné.
2015. augusztus 18. 13:24
Akár mennyire is nem kedvelem, ezeken a képeken csodaszép.
Na igen. Mostmár teljesen megértem Mileyt, hogy miért ilyen. Eddig én is, mint sok más ember leszóltam, és ezt most már őszintén, nagyon bánom. Ha ezt tudtam volna... Úr isten, szegény. :/
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Hát erre most mit írjak? A szülei hibája hogy engedték ezt csinálni a lányukkal hogy igy nőljön fel semmi magán élet nélkül szorongva, kínozva
CandUs
2015. augusztus 18. 13:25
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Akkor nem tette tönkre mikor ő meg az apucija ebből gazdagodtak meg
Mellesleg valóban, egy színésznő attól színésznő, hogy olyat játszik ami nem ő maga, szóval ezzel nem nagyon kellene előhozakodni
Borzasztóan kétszínű ez a nő, mindig is az volt és mindig is az marad
Mellesleg valóban, egy színésznő attól színésznő, hogy olyat játszik ami nem ő maga, szóval ezzel nem nagyon kellene előhozakodni
2015. augusztus 18. 13:29
Sajnos nem ő döntötte el, hogy elválalja-e a szerepet, vagy sem. Mindenki hisztizik, hogy Miley már nem a régi stb. Nem, a régi Miley sose volt az igazi Miley. Most az, aki szeretne lenni, aki valójában, és ez így jó, leszólhatjátok, meg minden... De Ő így érzi jól magát.
A képek pedig nagyon szépek!
A képek pedig nagyon szépek!
CandUs
2015. augusztus 18. 13:35
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Nagyon szép a képeken. Én azt nem bírom, hogy produkálja magát, de avval semmi bajom, hogy megváltoztatta a külsejét. Általában a gyerekszínészek hasonló képpen járnak, nem ő az első.
2015. augusztus 18. 13:39
hűű ehhez most nem tudok mit mondani...nem gondoltam volna ezt...legyen önmaga, még akkor is ha ő olyan típus aki mutogatja magát, meg imádja a botrányokat..akkor legyen ilyen.
2015. augusztus 18. 13:40
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Ilyen a szórakoztatóipar, gratulálok a szüleinek
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 18. 13:44
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Gondolom, nem tudhatta előre, milyen lesz teljesen ez a szerep, de ha akkor ilyen megrázkódtatás volt neki, akkor most mért ilyen? Mármint, ha neki ennyire ellenszenves volt Hanna meg a kinézete, akkor most mi mit mondjunk Miley-ra?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.