elég lenne feltűrni a pólóját, és akkor nem károsodik valamennyiünk látása ToT
(egy anya {!!!!} ne tegyen fel magáról meztelen képeket sehová. Én nem a fenekén "akadtam ki".)
Pucér fotóval bizonyította terhességét Kim Kardashian
2015. augusztus 18. 17:20
Szerintem meg csak újabb okot keresett, hogy meztelenkedhessen. Már nem azért, de ki a bánatot érdekel, hogy mások mit gondolnak a terhességéről. Az ő dolga (és egyébként az is csak rá tartozna, ha béranyával hordatná ki a gyereket), nem tartozik senkinek se magyarázattal.
2015. augusztus 18. 17:33
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Úgy tűnik itt a fenék volt a fontos. A hasát alig láttam meg.
2015. augusztus 18. 18:13
Ezt a nőt egyszerűen nem lehet komolyan venni.
Most próbált nagyon bölcsnek tűnni a hosszú monológjával, de remélem, ezt az evéses dolgot ő sem gondolta komolyan. Attól, hogy valaki evett, még nem néz ki terhesnek. Egyetlen proplémája van, hogy betegesen vágyik a figyelemre.
2015. augusztus 18. 19:28
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
mert ha mondja, biztos nem hiszi el senki. nem, inkább posztol egy pucér képet, amin inkább a segge a lényeg *taps taps taps*
hogy lehet valakinek ilyen feltűnési viszketegsége?
hogy lehet valakinek ilyen feltűnési viszketegsége?
2015. augusztus 18. 19:31
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
teljesen igaza van és látszik a hasa
2015. augusztus 18. 22:33
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
én se vagyok az ő ,,showjukért'' meg tényleg ebben a családban mindenki eléggé mutogatja mindenét,de így terhesen ilyeneket rá mondani nem szép...meg úgy egyet is értek vele amit mond,de ennél jobb ötlete nem volt?
2015. augusztus 19. 08:58
Jesszus! Én a kép nélkül is elhittem, hogy terhes...
2015. augusztus 19. 09:37
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Barki barmit mond es engem hidegen hagy mindenki velemenye de en imadom Kimet a nagy popsijaval egyutt. Es szerintem nezzenek mar magukba azok akik a dagadtnak nevezik mert dragaim, kivancsi lennek ratok hogy pontosan kik is vagytok hogy itelkezzenek. Es ha mar igy itelkeztek en is itelkeznek egy kicsit. Szerintem Kim meg sokkal jobb kepeket posztol mint masok ( igen igen ez celzas volt arra a nore..) mert attol hogy latszik a feneke attol meg nem kerulget a hanyinger mint mas fotoenal.
Szoval Kim en mindig is szeretni foglak es teszek mindenki velemenyere ❤
Szoval Kim en mindig is szeretni foglak es teszek mindenki velemenyere ❤
2015. augusztus 19. 16:54
Jól van, elhisszük, hogy terhes, de ezt azért nem kellet volna..Elég, ha csak a pólóját felhúzza. Dehát mindegy, amúgy igaza van, senkit sem kéne ledagatozzni. Talán pont az ilyen "dagadt"ozások miatt vannak a depressziók, az önbizalomhiányok..Gratulálok az ilyen embereknek, akik a kritizálással (és egyebekkel), tönkretesznek másokat..
Viszont annak örülök, hogy Kim-t nem különösebben érdeklik az ilyen pletykák, bármennyire is utálom őt.
2015. augusztus 19. 23:41
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
Ez beteg...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: