Egyébként mit gondolt a gyereke és a férje, mikor meglátta az anyja/felesége tetemes méretű farpofáit az Instagrammon?
Pucér fotóval bizonyította terhességét Kim Kardashian
2015. augusztus 18. 14:08
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nem tudom, hogy kinek van arra energiája, hogy egy nem is tehetséges "hírességre" és terhességére pazarolja, váltig állítva, hogy nem lesz gyereke...
Egyébként mit gondolt a gyereke és a férje, mikor meglátta az anyja/felesége tetemes méretű farpofáit az Instagrammon?
Nem is kéne, hogy gyereke legyen
2015. augusztus 18. 14:12
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Csak nekem tűnik egy picit furának ez a kép? Kezdjük ott, hogy a hátsója nagyobb mint a hasa... Kell folytatnom?
2015. augusztus 18. 14:13
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Miért olyan nagy dolog egy terhesség? Az instás/twitteres/faces kommenthuszároknak biztosan nincsen jobb dolguk, minthogy különféle teóriákat gondoljanak ki Kim terhességéről... Némelyik ember olyan sötét xd Ha már most ekkora kíváncsiság övezi a terhességet, mi lesz amikor megszületik a gyerek?
Egyébként teljesen egyetértek Kimmel, de arra nem tudok rájönni, hogy miért kell ezt a hosszú, szép monológot ilyesféle fotóval is nyomatékosítani
De hát elvégre Ő Kim, és nem hazudtolhatja meg önmagát, még terhesen sem.
Egyébként teljesen egyetértek Kimmel, de arra nem tudok rájönni, hogy miért kell ezt a hosszú, szép monológot ilyesféle fotóval is nyomatékosítani
2015. augusztus 18. 14:18
|
|
kukucska34új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.27. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 244244 offline
|
Akkora seggel befognám!
2015. augusztus 18. 15:02
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
minek kell bizonygatni?
:D
ha terhes egy idő után ugyis meglátszik...ezt is csak a figyelem miatt csinálta
ha terhes egy idő után ugyis meglátszik...ezt is csak a figyelem miatt csinálta
2015. augusztus 18. 15:16
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Na szép.Azt tudom,hogy a segge azért ilyen nagy,mert plasztikáztatta magát.
2015. augusztus 18. 15:25
És ehhez feltétlenül meztelenre kellett vetkőzni, mert nem elég az, ha felhúzza a pólóját...
2015. augusztus 18. 16:07
TearsOnMirror jól látod, de különösebben engem az se érdekelne, ha nyomaveszne a dzsungelben
2015. augusztus 18. 16:13
Én is egyet értek veled TearsOnMirror, számomra is kicsi furcsa.
2015. augusztus 18. 16:35
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én eddig is elhittem,hogy terhes nem kellett volna meztelenre vetkőznie
2015. augusztus 18. 16:37
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez a nő hányingerkeltő... Hűen tükrözi világunk alakukását az, hogy egy tehetségtelen, buta, magamutogató és nem utolsó sorban szégyentelen perszóna sztár lehet.
Aki meg dolgozott a sikerért, megérdemelné a rivaldafényt, az meg sose kapja meg a kellő elsimerést, mert ennek a hülyének a kontinensnyi valaga kitakarja.
Aki meg dolgozott a sikerért, megérdemelné a rivaldafényt, az meg sose kapja meg a kellő elsimerést, mert ennek a hülyének a kontinensnyi valaga kitakarja.
2015. augusztus 18. 16:38
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Jézusom!Én magamról tudom h nincsen szép alakom,és hogy nem szép dolog ítélkezni mások felett,de nem bírom ki....Ennek a nőnek mekkora hátsója van?Nagyon nem szép...és ráadásul azért hogy a hasát megmutassa miért kell mindent meg mutatnia???
2015. augusztus 18. 16:54
Na, ezzel a képpel fog még nagy káoszt okozni...Oké, eddig is elhitte a többség, hogy terhes, de nagyon muszáj volt ilyen rossz képet készíteni magáról, ahol ugyanis a segge tényleg és jóval nagyobb, mint a hasa....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: