Az Instagramra töltött fel egy képet a valóságshow-sztár, hogy eloszlassa a pletykákat azzal kapcsolatban, hogy béranya hordja ki gyermekét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pucér fotóval bizonyította terhességét Kim Kardashian
2015. augusztus 18. 12:20
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
szerintem teljesen igaza van.. még az ellenére is, ha nem is kedvelem. igaza lehet abban, hogy a szülés mekkora teher, és csak az istennek köszönheti azt a csodát, hogy gyereket hordhat a szíve alatt.. egy terhes nő mindig gyönyörű..(: én csak egyet tudok vele érteni, és ide nem illene őt fikázni se lejáratni.
2015. augusztus 18. 12:43
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Most az egyszer egyet értek vele! Nagyon szép monológot írt és megmutatta, hogy nem béranya hordja ki a gyerekeét, haneem tényleg terhes, bebizonyította!
2015. augusztus 18. 12:51
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
És ahhoz, hogy bebizonyítsa, nem béranya hordja ki a gyereket, nem lett volna elég csak a pólótól megválni? Minek kellett teljesen meztelenre vetkõzni?
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. augusztus 18. 12:57
Idézet (Nina 10 @ 2015.08.18. 12:51)
És ahhoz, hogy bebizonyítsa, nem béranya hordja ki a gyereket, nem lett volna elég csak a pólótól megválni? Minek kellett teljesen meztelenre vetkõzni?
Akkor lehet nem beszélt volna róla mindenki. Feltűnési viszketegség lvl: Kardashian.
2015. augusztus 18. 13:20
Ha felhúzza a pólóját egy videóban,ugyanilyen hatást ért volna el. De,hogy még le is vetkőzött ezért..
2015. augusztus 18. 13:36
Aha, értem. Ezt ruhában nem is lehetett volna bebizonyítani... Marha nagy feltünési viszketegsége van, mit ne mondjak.
2015. augusztus 18. 13:39
|
|
Georgia01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 248580 offline
|
Én nem annyira rajongok a Kardashian családért,de teljesen igaza van.Miért kell piszkálni?Ha,mondjuk,valaki-aki az utálkozó kommenteket írta-lenne terhes,és ilyen mértékben zaklatnák,szerintem,neki sem tetszene.És igen,így kell megmutatnia a terhességét,ahoz,hogy elhidjék az emberek.
2015. augusztus 18. 13:41
hát én megmondom az őszintét: amekkora segge van, akkora hasának is kellene lennie , ha "terhes" lenne..
2015. augusztus 18. 13:59
Most igaza van. Teljesen érthető,hogy nem tűri a piszkálókat, nem értem miért öröm egyeseknek az, hogy utàlkodnak. De azért egy olyan kép is elég lett volna, ahol a pocakját fotózza le ruha nélkül
Mindegy, ha neki így jobb
Mindegy, ha neki így jobb
2015. augusztus 18. 14:00
Ez az evés dolog eléggé kamu szagú, csak úgy nem nő tíz centit a hasam, mert megeszek egy tál ételt, ezt azért ő se gondolta komolyan, ugye?
A képet pedig ha nagyon szúrós szemmel akarom nézni, photoshoppolhatta is, manapság már bármit meg lehet csinálni.
Egyébként abszolút nem érdekel terhes-e vagy sem, de azért ilyen hülye hazugságokkal ne álltassa már a népet
A képet pedig ha nagyon szúrós szemmel akarom nézni, photoshoppolhatta is, manapság már bármit meg lehet csinálni.
Egyébként abszolút nem érdekel terhes-e vagy sem, de azért ilyen hülye hazugságokkal ne álltassa már a népet
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.