Kiírták az Éjjel-Nappal Budapestből Zsófit
2015. augusztus 19. 10:05
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Az elején bírtam, de utána egyik hülyeséget csinálta amásik után.
Amúgy lehet én vagyok a hülye, de én mindig azt hittem, hogy valaki ha megunja a sorozatot az kilép és nem pedig csak úgy kirakják.
Amúgy meg nem Norvégiába ment el Zsófi, hanem Svédországba.
Amúgy lehet én vagyok a hülye, de én mindig azt hittem, hogy valaki ha megunja a sorozatot az kilép és nem pedig csak úgy kirakják.
Amúgy meg nem Norvégiába ment el Zsófi, hanem Svédországba.
2015. augusztus 19. 18:47
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Én nem szoktam nézni....de egyszer odakapcsoltam a tévét .....gondoltam belenézek..és hát annyira szar az egész műsor...valami borzalom....(szerintem). Pont Zsófi volt az akit egyből kiszúrtam (mármint azonnal megutáltam a karakterét).
2015. augusztus 19. 18:51
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Én nézem.
A sok véres sorozatom után kell ilyen is. Zsófi karakterét annyira nem szerettem, de szép lánynak tartom, azt hittem egyszer majd azért visszatér, de akkor mégsem.
2015. augusztus 19. 22:04
|
bbogcsiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 246995 offline
|
Még az elején érdekelt, de mára már annyira unalmassá vált. Gondolom ez a sorozat is több, mint tíz éven át fog tartani akárcsak a Barátok közt. Annyira ízléstelen az egész és sokkal inkább tűnik valóságshow-nak, mint egy forgatókönyvön alapuló sorozatnak. Ideje lenne már valami normálisat is gyártani...
2015. augusztus 19. 23:37
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
En orultem neki h eltunk (bocsi) nem birtam Zsofit...
2015. augusztus 20. 12:56
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
ezt a sorozatot is tulságosan húzzák, ugyanugy mint a Barátok Köztöt..
mindkettőt az elején elkezdtem nézni, de mostanra egy semmivé vált..
mindkettőt az elején elkezdtem nézni, de mostanra egy semmivé vált..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: